18.Kapitola- Koniec

3.9K 246 51
                                    

Ak chcete pustite si pesničku. Mne sa k tomu hodí.

Ráno som vstala z postele o deviatej. Oslava sa mala začať o tretej a my sme tam mali prísť aspoň hodinu a pol pred začiatkom, aby sme si všetko nachystali.

Dnes som sa dozvedela, že každý kto bude chcieť niekomu venovať pesničku bude mať prístup na javisko. Tú pesničku bude musieť samozrejme zaspievať.

Mama má priletieť o pol desiatej a otec má ísť pre ňu na letisko. Myslím, že už išiel keďźe letisko nie je na skok a lietadlo môže priletieť aj skôr.

Chalani aj Lia ešte spali takže ja som si potichúčky vybrala veci zo skrine a zamierila si to do kúpelne.

Osprchovala som sa, učesala a umyla si zuby. Nebudem sa teraz malovať keď aj tak na oslavu ma chce malovať Lia. Vraj jej narodeninový darček si dnes oblečiem, takže netuším v čom tam pôjdem. Jediné čo ma ako tak ukludnuje je fakt, že ja a Lia máme rovnaký vkus.(Tak sa to hovorí, že?)

Dole pri stole už sedela Miriam s Bellou a špárali sa v raňajkách. Luke včera odmietol Bellu, takže ona je urazená.

,,Dobré ránko." Zamrmlala som a sadla si za stôl. Ešte ored tým som si vzala misku, mlieko a cereálie. Bella ma prepalovala pohľadom. Zistila som, že Miariam je celkom fajn. Nikdy by som nepovedala, že to je Bellina mama. Miriam je milá, Bella nie. Miriam je vtipná, Bella nie. Miriam je Žena, Bella nie. A tokto by sme vedeli pokračovať do aleluja, ale mne sa nechce.

,,Dobré ráno." Zamrmlala Lia a sadla si vedla mňa. Za ňou sa dovalili chalani a tiež si posadali ku stolu.

,,Fajn. Takže aký je plán na dnes?" Prerušil ticho Carol.

,,Takže zvítame sa so Zoeinou(ja nwm jak sa to skloňuje) mamou, potom máme tak dve hoďky čas, a potom sa môžme začať chystať." Rapotala Lia.

Dojedla som a misku som zaniesla do drezu. Uvelebila som sa na gauči a zapla si telku. Prepínala som kanál po kanále, ale nič v tej bedni nešlo.

,,Ahojte!" Ozvalo sa z chodby. Vystrelila som z gauča ako raketa a išla objať mamu s Mattom. Mama si vešala kabát takže sa mi okolo krku hodil Matt.

,,Čaw chrobáčik." Zasmiala som sa a ešte silnejšie ho objala.

,,Chýbala si mi, opica." Zasmial sa aj on. Pustil ma a ja som objala mamu. Možno to niekomu príde divné, ale ja milujem objatia od mami a Matta. Ešte aj tie Liine sú fajn, ale tam to asi končí.

,,Tak čo princezná. Ach už máš osemnásť. Moje malé veľké dievčatko." Zasmiala sa mama. Pustila ma a v tú ranu sem vpáliala Miriam, Bella, Lia a chalani. Lia sa tiež mame hodila okolo krku. Hej Lia má veľmi rada moju mamu, a mama má rada Liu.

,,Som Miriam." Usmiala sa Miriam na mamu. Videla som na nej, že sa bojí jej reakcie a ja som tajne dúfala, že sa mama zachová normálne.

,,Kathrine." Usmiala sa mama. Ona sa usmila úprimne, na ženu, ktorá jej zviedla muža!!! Fajn niečo mi hovorí, že to ja sa nesprávam normálne. Nevadí.

,,Fajn Kath. Toto je Bella, Luke, Mike, Calum a Ash." Predstavil ich. Cítila som ako sa mama po vyslovení jej prizívky, ktorou ju mohol volať iba otec, zachvela.

*Cesta do Infinity*

Sedela som v aute, ktoré šoféroval Ash. Nie som si istá či sa svojej oslavi dožijem. Lia vedla mňa volala s mamou a počula som ako jej zase nadáva. Liina mama je postrach, a ja nechápem ako jej to Lia môže tolerovať. Neviem kde sa to vo mne vzalo, ale vzala som jej mobil a spustila.

,,Pani Jamieson, nechcem byť zlá, ale kazíte mi narodeniny. Už len tým, že sa trápi Lia sa trápim aj ja, ale poznám vás už dosť dlho a viem, že vám to je jedno. Uvedomte sa ako sa správate k Lii. Ona si nezaslúži, aby ste jej za všetko nadávali a teraz ak dovolíte my sa ideme zabávať. Dovidenia." Dopovedala som a zložila. Podala som Lii mobil a zasmiala sa na jej výraze.

,,Vďaka setrička." Objala ma.

,,Nemáš začo bratček." Povedal som jej. Všetci sme sa zasmiali a mne pípol mobil. Vytiahla som si ho a skoro mi oči vypadli.

SexyRocker- Venujem ti pesničku, InteligentGirl.

Takže tam bude. Ale ako som sľúbila neodpísala som. Nezaslúži si to. Ale som zvedavá kto to je. Možno spanikári, a to je asi najpravdepodobnejšia možnosť. A ak nie tak mi ju vážne venuje.

Vystúpili sme z auta a išli dnu. Luke, Bella Miriam,Mama a Otec išli druhým autom lebo do jedného by sme sa nenapchali.

Išli sme dnu ale pred vchodom nás zastavil strážnik.

,,Potrebujem mená hostí, ktorý majú prísť." Povedal hrubým hlasom. Lia vytiahla z kabelky papiere a podala mu ich. On nás pystil dnu a Lia si to so mnou nasmerovala na vécka. V ruke držala tašku, kde budú asi moje šaty.

,,Fajn. ideme ťa skrášliť." Zasmiala sa a povyberala malovátka, make-upy a podobné hovadinky.

Po pol hodinke som mala hotové aj vlasy a aj som bola namalovaná. A musím uznať, že Lii to so štetcami ide. Tiene, linka, špirála, rúž, lesk, púder, a trošku make-upu tvorilo moju tvár.

,,Fajn sestrička. Tu máš darček." Povedala a podala mi tašku. Vytiahla som z nej krásne šaty.(Btw obrázok hore. A tak nejako vyzerala aj Zoe)

,,Ďakujem." Zasmiala som sa.

,,Šup šup choď si ich obliecť." Popohnala ma. Vošla som do kabínky a prezliekla si šaty. Vyšla som von a Lia si ma odfotila.

,,Vážne?" Zasmiala som sa.

,,Áno. Dnešný deň je výnimočný." Povedala a ešte raz ma odfotila.

*Hodinu po začiatku oslavi*

Tancovala som s Liou. Všetci pozvaný hostia tu už boli. Bolo dosť náročné sa zo všetkými zvýtať, ale bola som sťastná, že sú tu. Snažial som sa zistiť kto môže byť Rocker, ale ako sám napísal je tu vyše 500 ľudí.

Už pár ľudí venovalo pesničky, ale najlepšia bola Bella, ktorá venovala peničku Louder, Lukovi. Prekvapivo nespievala falošne, ale pesnička jej nesadla.

Všimla som si ako sa chalani predierajú na javisko, z čoho som usúdila, že idú spievať. Vyšli na pódium a vzali si každý svoje 'náradíčko'. Luke sa neisto postavil na pódium a pohľadom niekoho hľadal. Že hľadal mňa som zistila až keď mu zrak spočinul na mne a potom na nepohol. Mal v očiach obavy. Čoho sa Luke bojí?

,,Chcel by som túto pesničku venivať jednej výnimočnej osobe, ktorá ma znenávidí. Uži si pesničku InteligentGirl..."

Poslená bodka, úvodzovka posledná veta toho príbehu. Áno je to tu, je tu koniec. Možno sa Vám ten koniec nepáči presne tak ako mne ale ja som to takto proste musela ukončiť. To ma privádza k ďalšej otázke. Chcete druhú sériu? Teraz vás na kolenách prosím, napíšte to v komentoch. Všetci, ktorý ju chcete alebo aj nechcete napíßte mi to do komentárou. Chcem vedieť či má zmysel ju písať, lebo ak by som ju mala písať pre dvoch ľudí nie ďakujem. Z votov sa nedá vyčítať čo so o tom myslíte.

Poslenú kapitolu venujem VeveRicaPetrydeska už len za to, že si ma kopala k písaniu.

Cmuk

SexyRocker-texting {L.H} DOKONČENÉ✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt