14.Kapitola

2.8K 212 2
                                    

Sadla som si s Liou na lavičku niekde v strede parku. Mali sme ísť von s chalanmi ale im sa nakoniec nechcelo. Vraj si musia niečo zariadiť.

Ale asi sa im to nepodarí pretože otec ich zahnal do štúdia, pretože sa vraj iba ulivajú. Zajtra majú koncert a už asi týžden neskúšali. Teda ak sa neráta to ako sme boli v kluboch a spievali si, alebo provokovali Bellu tým, že chalani sa bavia s nami a nie s ňou.

Čo sa týka Belli musí chodiť do letnej školy, pretože jej mama chce aby mala skvelé vzdelanie. Ale aspoň od nej máme do obeda pokoj. No to je nám prd platné pretože buď dospávame opicu(ja a Lia máme zakázané piť-takže mi nepijeme)

Fanúšičky si už zvykli, že sme skoro každý večer niekde v klube takže stalkujú pred každým jedným. Ale väčšinou chodíme do Infinity . Je tam vždy dobrá hudba, ako hovoria naši narciskovia, pretože tam hrajú väčšinou ich pesničky. Je to klub, do ktorého chodia prevažne teenagery od 15-19 rokov. A klub sa nám páči hlavne pre to, že to je bez vekového obmedzenia. Neviem ako je to možné ale nesťažujeme sa.

Takže hudba je v pohode, nie sú tam žiadny žiadny ožratý tridsiatnici, a podobné stvorenia, ktoré ohrozujú naše krechké životy.

Áno raz sa nám už stalo, že sme išli do klubu a mňa a Liu začal zvádzať jeden tridsiatnik, ak nie štyridsiatnik. Ale chalani si nás pekne zastali, to sa musí uznať.

Myslela som si o chalanoch, že sú to také tie rockové hviezdy, ktoré si myslia, že môže úplne všetko, ale oni sú úplne v pohode. Čakala som od nich ovela viacej vulgarozmov, aj keď možno sa iba pred otcom ktoria, alebo som čakala, že nebudú taký...otvorený. Nie sú otvorený tak, že sa v nech dá čítať, ale skôr tak, že keď sa niečo deje porozprávajú sa s nami o tom.

Myslím, že som si och oblúbila. No na konci leta sa musím vrátiť domov. A dokonca aj oni za dva týždne odchádzajú na turné takže zvyšok prázdnin bude bez nich.

Odchádzajú deň po mojej oslave. A slúbili, že mi na nej zahrajú. Dokonca vybavili priestori v Infinity. Ako nie, že by som prišla na chuť ich pesničkám, no nie sú až také hrozné ako som si kedysi myslela.

,,Vnímaš ma vôbec?" Započula som Liu. Hups.

,,Áno len neviem čo si hovorila."

,,Bože ty si taká krava." Zasmiala sa. My si zo seba veľmi rady robíme srandu. Je to také naše a nikto nám to nevezme.

,,Tak čo si hovorila?" Povedala som.

,,Pýtala som sa ťa, či si už uvažovala čo budeme robiť keď naša zábava odíde." Zopakovala mi Lia.

,,Jasné. Začneme sa baviť s Bellou, stanú sa z nás najlepšie kamaráky, budeme vymetať všetky, podotýkam BUTIKY, nie bary, budeme si robiť mani-pedi, a podobné prkotinky do konca prázdnin." Hovorila som s úplne vážnou tvárou. Podla Liinho výrazu som usúdila, že mi to celé zožrala.

,,Preboha Lia, robím si prdel." Zasmiala som sa. Jej sa vyditelne ulavilo.

,,Preboha toto mi už nerob." Zasmiala sa aj Lia.

,,Popravde neviem čo bydeme robiť. Budù mi chýbať." Priznala som.

,,Tak čo tu robíme? Poďme ich otravovať do štúdia, stále sú moja naj skupina." Hovorila a pri tom bola už jednou nohou v štúdiu. Ach Lia.

Fajn dnes bez textingu, teda táto časť. Snáď sa vám kapča páčila. Sara332241 pre teba ❤

Cmuk

SexyRocker-texting {L.H} DOKONČENÉ✔Where stories live. Discover now