16.Kapitola

2.7K 220 7
                                    

Ten zasraný debil ma už tri dni ignoruje. Čo som mu spravila? Urazil sa na mňa? Som zúfalá. Prečo mi na nejakom chalanovi, o ktorom ani neviem či exustuje, tak veľmi záleží?

Obávam sa toho, že sa na tej oslave ani neukáže a ak hej nepovie mi, že je to On. Bude tam milión ľudí, a ja sama nebudem vedieť zistiť kto to je.

Lii to nechcem hovoriť, áno je to síce moja najlepšia kamarátka no toto si chcem nachať pre seba. Bojím sa, že by to povedala chalanom a na oslave by z toho bolo veľké HALÓ.

A tiež sa bojím tej oslavy kvôli tomu, že tam má prísť aj mama a aj Miriam.(otcova priateľka) Ony dve sa vlastne ešte ani nestretli takže sa bojím ako zareaguje mama.

Ako ona nie je ten typ človeka, ktorý len tak vybuchuje, ale poznám ju už dosť rokov na to, aby som si bola istá, že Miriam niečo povie. Mama veľmi ťažko niesla to, že nás otec opustil a ja sa jej vlastne ani nečudujem.

Ja keby som mala manžela a s ním dve deti, a on by jedného dňa proste odišiel s tým, že má niekoho iného, zosypala by som sa.

Keď otec odišiel mama sa zrútila, ako som už hovorila. To nie ona chodila a upokojovala mňa s Mattom, ale ja s Mattom sme chodili upokokovať ju, aby vedela, že tu na to nie je sama.

Po dvoch mesiacoch sa mama dala do kopy a všetko bolo po starom, lenže zrovna o týždeň na to prišiel otec domov. Vraj to prišiel urovnať, lebo sa nechce rozísť v zlom. Mama to na sebe síce nedala vidieť no nolo vidno, že ju to vzalo. Vzal iu fakt, že ho už navždy stratila.

A čo sa týka toho čo Luke sľúbil dodrižiava to. Snaží sa získať si moje srdce. Chodíme von -sami- alebo ma vezme do kina, na večeru...no dobre boli sme iba tri krát ale to je fuk.

Myslím si, že sa mu to darí. Nemyslím to tak, že teraz ma vezme...na prehliadku a ja si poviem, že jeej toto sa mi páči tak sa doňho zamilujem, no už sa niečo vo mne pohlo. A myslím si, že ak sa nič neposerie, po ich turné by sme to mohli skúsiť.

Vlastne toto navrhol on. Povedala som mu o mojom názore na vzťah na dialku a pochopil ho.

Chalani tu budú už iba 4 dni a potom nás opustia.( Hej ja viem. V minulej (asi) kapitole som napísala dva týždne ale to je blbosť. Sorry) Ja a dokonca aj Lia rozmýšlame, že by sme potom leteli rovno s mamou a Mattom domov.

Mame som o tom už povedala, a ona súhlasila, ale povedala aby sme si to dobre rozmysleli, pretože to vraj budeme lutovať. Ako je pravda, že do Londýna nechodím každý výkend no neviem čo by sme tu robili.

Teraz ma napadá, keď sme sem išli nemali sme ani potuchy o tom, že tu stretneme 5SOS a teraz? Chceme odísť lebo tu už s nami nebudú. Preboha.

A inak horúca novinka: Lia hodí s Ashom. Chalani nás zobrali von a on sa jej pred nami všetkými spýtal či s ním nebude chodiť. Ona samozrejme povedala áno. Sú spolu taký rozkošný. Vlastne aj teraz namiesto toho, aby pozerali film tak ako my všetci ostatný, oni si prečisťujú mandle.

Všetci, áno aj Bella, sme usadený v obývačke a kukáme film. Úprimne,keby ste sa ma spýtali na obsah neviem ani ceknúť. Občas zaregistrujem ako sa chalani zasmilai ale inak som nič nezachytila.

Hlavu som mala na prasknutie a divný pocit ma zalial vždy keď som videla ako sa Bella lepí sa Luka. Možno to bola žiarlivosť, netvrdím, že nie, ale ja sa naňho nechcem nejako naväzovať, keď viem, že za chvíľku odchádza preč.

Bojím sa, že ak si ho pripustím bližšie zamilujem sa doňho. Teda pokiaľ som sa doňho už nezamilovala...

Fajn chcem iba povedať, že príbeh sa blíži ku koncu a ja to odhadujem už iba na 2-3 kapitoli.

Cmuk

SexyRocker-texting {L.H} DOKONČENÉ✔Where stories live. Discover now