Cooperare.

391 31 13
                                    

Sasuke pov.

- Broo... nu ai de ce... doar esti fratele meu, stii bine ca te voi ajuta totdeauna. Apropo, cand iesi din spital? ma intreaba el.

- Chiar acum... ma imbrac si vreau sa ne intalnim in fata spitalului si sa mergem la pestera aia afurisita. Vreau sa o omor cat mai repede. ii spun eu.

- Tu esti prost sau doar idiot. Cum dracu sa pleci acum? Mai trebuie sa mai stai cateva zile ca sa te recuperezi, nu te juca cu sanatatea ta. incepe el sa imi tina morala.

- Ghici ce? Nu imi pasa, mama este in pericol si nu vreau sa mai pateasca ceva. S-a luat de familia mea si am sa o omor indiferent de ce trebuie sa fac. Asa ca taci si treci aici. ii ordon eu.

- Bine, bine, fie ca tine... vin in 15 - 20 de minute... e ok? ma intreaba el.

- Da, este foarte bine. Vorbim aici. Pa fratie. si inchid.

Cand am terminat de vorbit la telefon mama incepe sa urle, ca nu sunt sanatos la cap, ca ce vreau sa ma omor singur si ca sa stau dracu' potolit poate mai fac si altceva de dau in alte boli sau mai patesc nu stiu ce prostie. Nu o bag in seama si incep sa ma schimb. Ce daca era mama aici? Aveam boxeri pe mine deci sa nu va ganditi la alte prostii. Dupa ce m-am imbracat, mi-am luat telefonul si i-am zis mamei sa stea langa Itachi si sa ma sune daca are vreo veste in legatura cu el. Ea a fost deacord si a urlat la mine spunandu-mi sa ma duc la casa de pe plaja pentru ca aia este intacta. Sunt deacord si pe urma plec intalnindu-ma cu tot felul de doctori si de asistente ce imi spune-au ca daca plec pot muri pe strada. Nu ii bag in seama si imi continui drumul. Ajuns in fata spitalului astept ca dobitocul de Naruto sa vina. Mai avea 5 minute la dispozitie. Jegosul... Dupa 2 minute ii vad masina cum se apropie cu viteza de mine. Pune frana lasand numai urme in spate. Deschid portiera si ma urc in masina iar acesta porneste in blana de pe loc. Ok, deci eu deabea am iesit din spital iar nerodul asta vrea sa ma bage inapoi. Merge cu 250 km/h si m-a dat si cu capul de geam, de vreo 200 de ori. Lua curbele cu 150 la ora si va dati seama cum facea saraca masina. Dupa 15 minute ajungem la o padure si imi spune ca nu poate intra cu masina pe cararea spre pestera, asa ca o luam pe jos nu inainte de a ne inarma si a ne lua multe pungi si 3 ghiozdane. Am pornit la drum pe cararea din padure inarmati si pregatiti de orice. Soarele stralucea puternic iar vantul adia usor facand boltile copacilor sa de balangane. Veveritele alergau din stanga in dreapta si mancau ghinde.

Naruto a avut cea mai mare dreptate cand a zis ca este mai bine sa ne inarmam, deoarece la gura pesterii statea o matahala de 3 m. L-am vazut pe Naruto cum a alergat spre matahala si inainte sa poata trage maimuta, l-am nimerit in piep facandu-l sa inghenuncheze, vazand asta l-am mai impuscat odata omorandu-l. Ma duc langa Naruto si ii spun in soapta:

- Idiotule, cat de retardat poti fii sa faci treaba asta? Daca nu eram eu in spate sa il impusc, ce faceai? il intreb. Iti spun eu... continui nelasandu-l sa zica nimic. maine iti canta popa si eu nu veneam la inmormantarea ta ca pula banii de flori si lumanari. ii spun nervos.

- Bine, bine, am inteles. Insa stiam ca esti tu in spate si nu ma lasai sa mor, nu de alta dar stiu ca nu aveai bani pentru pomana mea. imi spune ironic.

- Oricum nu conteaza, ai grija, poate mai sunt in interior daca a fost unul aici. ii spun.

- Stii Teme... daca nu imi spune-ai tu chestia asta eu nu stiam. Nu era clar ca lumina lunii fara comentariul tau. imi spune dobitocul.

- Pai la cat de retardat esti, te-as crede in stare sa iti bagi arma in fund si sa ii spui dusmanului sa apese pe tragaci. ii spun amuzat. Acum taci, avem treaba.

El nu mai spune nimic si intram amandoi in pestera speriati parca de bombe. Ne-am asigurat ca nu mai este niciun dusman si am inceput sa luam toate chestiile din pestera. Locul nu era mare insa incapeau multe. Si era magnific cate pustii diferite si bombe total diferite erau acolo. Adica erau pusti de la cel mai mic calibru pana la cel mai mere. Aveau bombe de la cele de fum, explozibil pana la cele cu ardei iuti si piper. Erau teancuri de bani cred ca aveau peste 10.000 €. Eu si dobitocul am luat tot plus gloantele facute din diferite materiale. Aveau gloante dacute din lemn... Adica zici ca vaneaza vampiri sau varcolacii. Ce idiotii. Am luat tot si spre surprinderea mea am umplut toti saci. Adica intr-o pestera de 3 pe 3 m cate poat intra. Cate arme pot intra intr-o camaruta ca aia. Ei bine sa va spun eu. Mai mult de 10 saci. Dap... 10 saci. De unde atatea arme nu stiu. Insa nu erau doar arme. Acolo aveau si droguri si puteam sa o denunt si sa o bag la parnaie daaaaaar... prefer sa o torturez eu cum stiu. Este mult mai bine sa ii aud strigatele de indurerare si sa o vad plangand cerandu-mi mila decat sa o vad bine mersi dupa gratii. Si daca eu o rapesc, se pot razbuna si Itachi cu mama pe ea. Ii putem crea o moarte sigura si lenta, ceea ce in puscarie nu se prea face. Acolo este chiar frumos asta daca esti popular si nu te lasi futut in cur. Adica daca esti la baie si iti scapa sapunul sa nu te apleci dupa el. Oricum, dupa ce am luat tot ce ne trebuia, am inceput sa caram saci. 5 dobitocul si 5 eu. Eu m-am descurcat cu ele insa retardatul ala s-a dat mare smecher si a luat toti cei 5 saci si i-a pus pe un umar facand ca pustiile sa se descarce si sa traga fix in curul lui Naruto. Pe parcursul drumului inapoi acesta sarea in sus si nu intelegeam de ce. Se pare ca de fiecare data cand acesta sarea, cate o arma se descarca. Si uitel acum pe nerod cu o fata rosie, intr-un tufis plin de spini, spunandu-mi ca o sa trebuiasca sa ii bag mainile in fund sa ii scot gloantele si spini. Adica frate ce sunt eu? M-am uitat ciudat si speriat la el si il vad cum isi intoarce curul spre mine si in epe sa se dezbrace.

- Naruto... stii ca eu am fost in puscarie nu? il intreb eu pe boschetar.

- Da stiu sii? ma intreaba el.

- Si daca te aplecai si acolo cum te apleci la mine, erai spart in cur si in gura de foarte mult timp. ii spun amuzat.

Cand aude ce i-am zis s-a inrosit tot la fata si imi spune ca el este foarte bine si ca nu mai are nevoie de nimic.Il vad cum se ridica si isi ridica si pantaloni lasand si gloantele dar si spini in fundul lui. Cativa spini au cazut cand si-a dat pantalonii jos insa majorotatea s-au rupt, imi pare rau de tine Naruto. Ma urc in masina, nu inainte de a pune saci cu arme in spate si acum il astept pe Naruto. Presupun ca trebui le sa trecem si pe la spital nu? Oricum, chiar vreau sa ii vad faca Sakurei cand o sa vada ca nu mai are nici armament nici G-uri, dar mai mult as vrea sa vad fata ei plina de ura cand o sa fie torturata. Zambeste Sakura, cat mai poti...

I'm more bad than you. [Sasusaku]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum