Razbunare.

787 51 2
                                    

2Hey prieteni. Sper sa va placa partea aceasta. Distrativa. Lasati-mi un comentariu cu parerea voastra. :D
Lectura placuta.
................................................................

Sakura povesteste.

Vroiam sa ma duc inapoi la scoala, dar incepuse sa imi para rau de brunet. Poate este un tip de treaba... Neah, dupa el se vede ca e un afemeiat. Dar cine stie? Oricum daca incearca ceva cu mine o sa zica adio prietenul lui micut, da il voi castra. Ce nu e bine? Oricum daca nu mai are boase sigur se va sinucide. La gandul asta incep sa chicotesc. Ce dracu? Eu chicotesc? De unde a mai venit si asta?

Tot gandindu-ma la brunet, nu mi-am dat seama ca eram la intrarea in parc si m-a indreptat spre locul unde l-am lasat cu ochii in soare pe tovarasul meu. El statea tot acolo vorbind la telefon. Wow, iphone 5? Eu am muncit un an pentru Allview viper E si el are un iphone 5? Sigur e bogat.

Acum mai nou vreau sa imi iau un motor. Am destui bani pentru el si deja l-am comandat. Trebuie sa imi vina la orfelinat azi sau maine. Dar cand am inceput sa vorbesc de motor? cand noi vorbeam de telefon? Ma trezesc din gandurile mele si m-a apropii incet de brunet pentru a il speria, dar raman impietrita la ce aud.

- Mai stii ceva de Haruno? Sau macar ce a facut? ii spune cuiva.

De ce vrea brunetul sa stie de mine sau tata? Cine dracu este individul asta?

- Ai vreo dovada ceva? Stii sigur ca Sakura vrea sa il omoare? mai spune el.

Deci e vorba de mine, nu de tata. Atat mi-a fost. Mi-am scos incet pistolul de la spatele blugilor si m-am dat doi pasi in spate tintind capul brunetului. Inainte sa trag, il vad cum termina de vorbit la telefon si se intoarce incet.

Cand ma vede frica l-a acaparat. I-o citesc in ochii, ii era frica de mine. Dar stii ce? Nu imi pasa. Poi logic ca nu iti mai pasa. Doar toata viata ta ai fost incontinu speriata. Acum e momentul tau. Fa ce crezi tu ca e mai bine. Omoara, si zambeste cand ii vezi trupul ca se zbate intre viata si moarte. Si tu cine dracu mai esti sa imi spui ce sa fac si cum sa fac? Proasto, sunt constinta ta. Atunci nu mai vorbi sau iti zbor si tie creeri. Adica ti-ai zbura propri tai creeri? Daca e nevoie sa scap de vocea ta iritanta si de cuvintele astea de cacat, atunci da, dar nu inainte de razbunare. Asa te vreau, fraiero.Dispari.

- Deci tu lucrezi pentru tata, huh? ii spun scuipand cuvintele.
- Sakura, draga, lasa-ma sa iti explic.
- Nu mai imi pronunta numele, javra. Nu am nevoie de explicatile tale patetice. Doar da-mi un motiv bun sa nu te impusc acum, in capsorul ala brunet al tau? ii spun eu rece.
- Pentru ca nu poti. imi spune pe un ton dur.

Ii trag un glont in genunchi facandu-l sa cada la pamant. Oameni din jurul meu fugeau dintr-o parte in alta, dar nimeni nu se baga sa il salveze pe breunetel.

- Acum ma crezi? ii spun uitandu-ma urat la el.

El nu imi spune nimic, ceea ce ma face sa ma enervez si mai tare si ii mai trag un glont in celalalt picior. Acesta urla de durere si un mic zambet imi scapa, cand vad sangele ce siroia din ranile lui. El incepe sa imi povesteasca de tata si cum si-a pus ca si garzi de corp familia Uchiha. Si cum unii dintre ei vor sa ma elimine inainte sa ajung eu la pretiosul meu tatic. Dar acesta se oprii cand aude sirena de politie.

O nu, politia. Mi-am pus pistolul la spate si am luat-o la goana in directia opusa de unde se auzeau gaborii. Nici nu m-am uitat inapoi. Stiam ca ma va da de gol brunetul, dar nu puteam face puscarie acum. Trebuie sa imi razbun mama cu orice pret. In afara parcului, pe trotuar, gasesc sute de masini. Am luat-o pe prima care mi-a fost mai aproape.

Ridic prima data capota si fac in asa fel incat masina sa nu isi declanseze alarma si sa isi anunte proprietarul ca v-a urma sa fie furata. Sparg geamul si deschid usa grabita. Conectez doua fire, cel albastru cu cel rosu si gata, masina a pornit. Am plecat in tromba spre o statie de autobuz, unde am accelerat cat de tare am putut si pe urma am sarit din masina.

Stiu ca suna ciudat dar trebuia sa distrug dovezile incriminatorii. Masina s-a lovit de un perete in timp ce eu ma urcam intr-un autobuz oarecare si plec satisfacuta lasand in urma mea o ditamai explozie.

Sasuke povesteste

Dupa ce ca m-a impuscat, acum ma mai lasa si in urma, in fata dulailor astora. Eram la pamant neajutorat. Eram victima de data asta. Nu prea mai am ce spune. Unul dintre dulai, imi pune o mana pe spate si se lasa in genunchi langa mine in timp ce vorbea cu ceilalti dulai.

- Duceti-va dupa el acum!! urla acesta tot cu mana pe spatele meu. Se intoarce spre mine si spune: Esti bine pustiule? Ai avut noroc ca am ajuns la timp altfel erai mort.

- Sunt cel mai bine cu doua gloante in ambele picioare. ii spun eu sarcastic facandul sa rada.

- Ok, ok. Poate nu a fost cea mai buna intrebare, nu crezi? Hai sa te ducem la spital.

- Nu, nu este nevoie. Duceti-ma, va rog acasa, mama este singura pe care o las sa ma consulte. ii spun cu putina speranta in voce.

-Esti un pusti ciudat, stii? Oare ce fel de persoana ar vrea sa omoare un baiat asa bun ca tine? Oricum sa te ducem acasa. imi spune serios.

- Stiti, nu cred ca  v-a pot ajuta cu aceasta problema, deoarece nu i-am vazut fata si nu pot sa il sau sa o descriu. Acesta sau aceasta purta gluga si si nu prea am vazut bine. spun serios.

- Nu este nimic pustiule. Hai la masina sa te ducem acasa desi o sa trebuiasca sa asteptam si echipa cealalta. spune indiferent.

- Nu este nimic. Nu ar fi ca si cum m-ar durea picioarele sau ceva de genu. ii spun pe un ton sarcastic facandul sa rada.

- Copile, tonul ce il folosesti este atat de amuzant. imi spune zambind.

Nu la fel de amuzant ca si chelia ta. Sa va descriu putin acest dulau. Are o chelie de toata frumusetea si doar  2 sau 3 fire de par negru in moalele capului. Are ochii caprui, are in jur de 30 sau 35 de ani. Este imbracat cu uniforma dulailor si ii vine ok pe corpul ala de schelet ambulant. Oricum pornim spre casa mea si dupa 30 de minute ii vad pe...

I'm more bad than you. [Sasusaku]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum