Accident

541 40 8
                                    

Ei bine el se duce in apa de la mal dar eu am vazut o stanca si m-am urcat pe ea, nu inainte de a ma dezbraca ramanand in lenjeria intima, dupa care am strigat "Teapa fraiere" si am sarit in apa de la 7 metri departare.

Sasuke pov.

Am intrat in apa bucurandu-ma de apa rece si cristalina. Eu eram la mal asteptand-o pe rozalie sa vina si ea. Ma uit pe mal unde este masina, motorul si hainele noastre dar ceva parca lipsea. A da, unde dracu o fii rozalia aia? Ma uitam in jur si nu o vede-am. Nu putea sa plece deoarece avea motorul acolo neclintit.

Deodata o aud tipand "teapa faiere" si sare. Oh, dar nu sare si ea in picioare, nuu, ce era proasta sa faca asta? Sare direct in cap. Deja ma bufnise rasul imaginandu-mi fata si burta ei rosie si ea plangandu-se ca o doare, dar eu sunt ala prost deoarece cand am vazut ca a facut contact cu apa, din fata mea amuzata acum era una gen 'ce dracu a fost asta?'. A facut totul perfect, taind parca apa cu palmele ei mici. Totusi nu stiu daca... dap a fost totul perfect. Corpul ei era minunat, iar parul ei rozaliu plutea prin apa.

Stiti are parul lung. Parca ar fi matase imprastiata. Ma duc la ea care acum se balacea in apa si o cuprind cu bratele pe la spate. Ea imi pune mana pe abdomen unde erau patratelele ce inebuneau orice fata si o vad cum se intoarce la mine. Ma saruta apasat si cu multa pasiune, isi pune ambele maini pe fata mea cuprizand-o parca intr-un lacas fara scapare, isi aseaza picioarele in jurul bazinului meu si incepem sa ne sarutam. Ea incepe sa ma pipaie si ajunge la boxerii mei. Oh, yeah baby, o vreau acum si aici. Se departeaza putin, si isi musca buricul degetului aratator parand asa de sexy ca imi venea sa o mananc cu tot cu fulgi.

O trag spre mine si o sarut din nou. Ea mai umbla odata pe abdomenul meu, reusind cu miscari agile sa scape de boxeri mei. Ea simtindu-i se indeparteaza usor de mine, dar nu vreau sa o las. O prind de mana si o trag spre mine. Ea ma saruta usor, si pe urma ma impinge cazand in fund in apa. Fuge la mal  si se intoarce spre mine invartind boxeri mei pe degetul aratator parca spunandu-mi din priviri "fraiere"

- Bun, Sakura, am inteles, acum poti sa imi dai boxerii, te rog? o intreb cu mainile intre picioare ca sa ascund prietenul meu soldatel.

- Si atunci Sasuke, unde ar mai fii distractia? ma intreaba lasandu-se in jos si parca ma invita sa ma uit la sanii ei asa rotunzi, pun pariu ca sunt naturali si la poponetul ala mare, mrrr m-am inchins si la fel si amicul meu, ea observand asta si incepe sa rada. Asta este pentru ca te-ai atins din  nou de mine. Distreaza-te papusel. spune imbracandu-se cu tricoul meu care desi era larg de ea, ii venea beton.

Isi i-a hainele cu ea, isi pune casca, se urca pe motor si pleaca cu viteza lasand in urma ei un biet cersetor fara boxerii si tricou doar cu o pereche de blugii taiati si niste tenesi. Sa nu mai vorbim si de praful asta. Vazand ca ea a plecat ies in fuga din apa, imi iau pantalonii de jos si tenesi, ma imbrac cu pantalonii si ma urc in masina pornind dupa rozalie care are BOXERII MEI. O fata a reusit sa imi fure boxerii, cum le voi spune asta baietiilor?

Dupa 2 minute o prind din urma si vad ca si-a prins boxerii mei de ghidonul motorului. Cand ma vede, mareste viteza. Acum mergem cu 130 km/h iar ea o creste pana la 210 km/h. Frate, tipa asta e chiar nebuna, dar o sa ii arat ca eu sunt mult mai nebun decat ea. Maresc viteza si o prind din urma, deschizand geamul si urland la ea sa imi dea boxerii. Ea se uita ciudat la mine si imi arata degetul mijlociu, pe urma se ridica pe roata din spate si mareste viteza. Dar cineva se aseaza in fata ei, taindu-i calea. Ea nu a mai apucat sa franeze si s-a izbit de masina ce era ca un fel de zid, nelansand-o sa treaca mai departe.

Am oprit masina cu scartait si urme de cauciuc si am asteptat cateva secunde. Vad cum portiera de la masina zid se deschide incet si din ea apare o claie de par brunet ce imi parea foarte cunoscut.Se uita la masina mea parca vazand prin ea si imi zambeste satisfacator. Ies din masina si o intreb ce dracu a facut.

- Am terminat misiunea mea si a tatalui tau. De acum ea este moarta. spune uitandu-se la trupul plin de rani si sange al Sakurei.

Ma uit la mama si nu mai spun nimic. Doar ramanem tacuti pentru cateva clipe.

Hinata Pov.

Deabea astept sa o vad pe Sakura si sa ii spun de noua creatie a mamei mele. Trec pe o strada unde circulau cateva masini si vad niste fete cunoscute si... Oh, doamne. Aia este... aia este Sakura!! Cum se poate? Uchiha, a omorat-o pe Sakura? Ma ascund repede dupa coltul strazi si formez numarul lui Deidara. Simt cum din ochii mei violet, siroaie de lacrimi imi strabat fata, dar trebuie sa raman tare. Pentru Sakura. Le sterg repede si dupa raspunde si Deidara cu o voce plictisita.

- Da, Hina-chan. Ce ai patit?

- S-s-sakura... spun incercand sa scot o propozitie, insa fara folos.

- Ce s-a intamplat cu Sakura? spune Deidara alarmat.

- A...  a ...a... m-m... incerc sa leg doua cuvinte, firar  ele de lacrimi.

- La dracu Hinata, inspira aer si da-l afara cu cuvinte. spune suparat si nervos in acelasi timp.

Asta am si facut, am tras o gura mare de aer, de care plamanii mei chiar aveau nevoie, reusind astfel sa ma calmez. Am scos cuvintele cu o rasuflare.

- Sakura, a fost omorata de Uchiha. Mama Uchiha i-a provocat un accident. Sunt pe strada Galbonis, iar Sakura sangereaza ca dracu in timp ce mama Uchiha cu Sasuke au zambete invingatoare pe fata. 

El nu a mai spus nimic, cred ca acum privirea lui este una socata si nu mai poate lega nici doua cuvinte.

- Trebuie sa o ajutam Deidara, daca Sakura moare sau daca a murit... spun panicata.

- Sakura nu a murit, ea traieste si asa v-a fii... spune mai mult soptind.

- Dar totusi Deidara, promite-mi ca ne vom razbuna pe Uchiha, trebuie sa plateasca cu viata lor pentru ce i-au facut acum ei. spun ingrijorata.

- Stai acolo Hinata, un echipaj de politie si o salvare v-a apare in mai putin de un minut, cu ei voi veni si eu, vorbim si vedem acolo ce o sa facem...  imi spune sigur pe sine.

Cand se aud sirenele de politie si de ambulanta, cei doi Uchiha si-au luat talpasita atat de repede incat deabea daca i-am vazut. Am fugit spre Sakura si am inceput sa vars lacrimi amare pentru prietena mea care se zbate intre viata si moarte.

I'm more bad than you. [Sasusaku]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum