Scuze

460 39 0
                                    

Hey prieteni, scuzati intarzierea, sper sa va placa noul capitol, va rog lasati-mi un coment cu parerea voastra despre povestea mea.
Lectura placuta!!
................................................................

Sakura pov.

Deci Dumnezeu ma uraste din toate punctele de vedere. Adica "El" persoana pe care o dispretuiesc cel mai mult a aparut in fata mea, iar eu nu sunt inarmata. Sunt mai usoara ca o pana. Multi oameni ar crede ca sunt o fata cuminte, dupa aspect ma refer, insa eu sunt un om ce poate sa isi omoare propriul tata cu zambetul pe buze. Daca ar stii majorotatea despre asta, ar fugi toti de mine.

- Ce vrei? spun rastita deparca ar vrea sa ma omoare. Nu ca nu ar vrea dar ma rog.

- Vreau sa te rog ceva... spune el uitandu-se intai la mine apoi la cimentul din curtea liceului.

- Nu am ce discuta cu persoanele care vor sa ma omoare. Pe moment esti iertat, dar nu uitat. Eu nu uit fetele celor care vor sa ma omoare si mai ales a ta. spun uitandu-ma in scarba la el.

- Dar tu de unde stii ca voiam sa imi cer scuze? Poate veneam sa te amenint. spune el pe un ton hasliu, mai mult amuzat.

Ma uitam in sila la parul acela brunet. Imi era scarba si de propria lui prezenta dar sa il mai si iubesc. Il vad cum se aproprie de mine si incep sa accelerez pe loc, ca si cand motorul meu l-ar ameninta, insa el se uita fix la mine si se apropia, motorul meu astepta momentul potrivit sa dea peste el, insa nu a mai apucat ca Sasuke se da in partea stanga a frumusetii mele atingand motorul meu cu mana dreapta, imi i-a mana stanga intra lui si se uita in ochii mei. Prima data arata speriat, cred ca a vazut cata ura pot sa am in mine, insa pe urma se uita cu delicatete la mine. De unde a mai scoso si pe asta?

- Sakura, stiu ca nu o sa ma crezi, insa eu stiu ce simt pentru tine si nu suport sa te vad suparata pe mine, Sakura, eu am sentimente pentru tine. spune uitandu-se in ochii mei.

Nu.... cred...asa...ceva... De cand? Si unde? De ce? Nu stiam ce sa mai zic. Cand am auzit, era sa imi pice cerul in cap , era sa mor sa fac infarct. Am ramas muta la ce am auzit. Nu pot sa cred ca brunetul are sentimente pentru mine. Nu... cred...deci...deci.. Deci nu cred.

- Sakura, eu... Te iubesc, Sakura si nu vreau sa te pierd, iarta-ma pentru ce am facut, sincer Te iubesc. spune el cu teama.

Deci mor... Nu cred... Nu se poate... Asa ceva nu se poate... Nu... Mi-am tras mana dintr-a lui si le-am asezat pe motor accelerand la maxim plecand de acolo cu scartaituri, lasand in spate numai praf si urme de cauciuc, si pe brunet uitandu-se la mine plecand. Nu... acuma vreau sa fiu singura, nu vreau sa stiu de el... pur si simplu nu vreau. Telefonul incepe sa imi vibreze si sa sune... insa nu l-am bagat in seama. Voiam sa fiu singura atata tot. Poate era Deidara care voia sa isi ceara scuze. O sa vorbesc cu el mai tarziu.

Deidara pov.

Unde dracu poate fi fiinta asta? De ce naibi nu raspunde la telefonul ala? De ce il mai are daca prefera sa nu il foloseasca? Aud o explozie la 2-3 km departare de scoala si ma duc repede in parcare sa vad daca Sakura mai are motorul acolo, insa cand am ajuns nu mai era nici urma de el. Il vad pe Sasuke la cativa metri departare de poarta scoli stand si uitandu-se la drum zambind. Deci daca infectul asta i-a facut ceva o sa il strang de gat. Ma duc direct la el si il prind de guler urland si parca scotand fum pe urechi.

- Infectule, daca i-ai facut ceva, te omor, daca ea a fost cauza exploziei o sa te vanez , Uchiha. urlu ca descreetatul in curtea scoli.

- Din pacate, de data asta nu am fost eu sau ai mei, era frumos sa facem noi o asa explozie magnifica.imi spune cu un zambet prostesc pe fata.

Vad cum toti adolescentii si profesorii ies din liceu mai mult panicati. Ma intreb de ce? Doar nu este mare lucru! Cand a luat foc cativa copaci din preajma liceului nimeni nu ii baga in seama si acuma se panicheaza pe o explozie la nu stiu cati kilometri. Ii vad si pe ai mei cum ies mai mult inecati. Ei au fost ultimi. Ce dracu se intampla? Hinata cand a dat de aerul de afara s-a pus in genunchi si a inhalat cat de mult a putut. La fel au facut si ceilalti inafara de Sasori care a venit direct la mine si mi-a tras un pumn de toata frumusetea.

- De ce dracu' dai, cap de rosie? urlu la el din toti plamani.

- Doar ti-am zis sa nu o faci si tu ca retardatu i-ai dat foc, era sa ne omori pe toti cu fumul tau. se rasteste la mine el.

- Eu? Dar ce dracu am facut? il intreb cu o privire pierduta.

- Oh, nu o face pe prostul cu mine, nu imi spune ca nu tu ai dat foc ierburilor alora acum 5 minute. gesticuleaza el parca vorbind cu Dumnezeu.

- Ce am facut? Eu acum 5 minute il amenintam pe Uchiha. spun si ii dau un pumn ca si revansa.

- Despre ce Uchiha tot vorbesti? Uchiha a fost in clasa tot timpul cu noi. Eu am stat cu ochii pe el tot timpul, nu s-a clintit din loc. imi spune Ino din spatele lui Sasori.

- Nu.... Uchiha a fost aici cu mine, Sakura a plecat cu motorul si el era aici si zambea ca prostul si pe urma am vazut explozia si m-am luat de el si pe urma ati iesit voi. Eu si Uchiha nu am fost in clasa deloc. spune eu disperat uitandu-ma in jur crezand ca il vad pe Uchiha, insa Uchiha nu era de gasit.

- Deidara, ia-o mai incet amice, incepi sa inebunesti de cand tot pretinzi ca o protejezi pe Sakura. Aia nu ar da nici macar o flegma pe tine si tu tot esti de partea ei. Da, stiu ca ne protejeaza de la distanta dar gata frate, las-o, isi poate purta sj singura de grija asa cum a facut-o inainte sa o cunoastem noi. Ea nu are nevoie de un erou care sa o salveze. Ea este singurul ei erou de care ea singura are nevoie. Revinoti!! imi spune Sasori nervos.

Oare ei au dreptate?? Oare incep sa inebunesc? Stiu ca Sakura nu are nevoie de o persoana care sa o salveze dar vreau sa fiu acolo pentru ea si sa vad daca o pot ajuta cu ceva mereu si pentru tot deauna deasta suntem o gasca, sa ne ajutam si sa ne intelegem unul pe altul. Dar oare... eu chiar inebunesc? Stiu ca acel Uchiha a fost aici cu mine, si stiu ca eu nu am fost in clasa deci inseamna ca a fost altcineva... Cineva care vrea sa pierd increderea gastii... Dar oare cine??

I'm more bad than you. [Sasusaku]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum