Amenintare.

409 31 4
                                    

Sakura pov.

Dupa ce am plecat de la hotel si ma indreptam spre casa Uchiha,mi-am dat seama ca tata poate sa stea cu ei deoarece ei sunt paznicii lui personalii, deci poate stau cu el, nu? Dar nu conteaza. Cu cat mai multi cu atat mai bine. Stiu totul despre acei Uchiha si cat timp am fost in pestera am cautat informatii si despre baiatul misterios ce era in masina cu mama Uchiha. Se pare ca brunetul are un frate mai mare pe nume Itachi Uchiha, se spune ca este un tip lenes ce doarme toata ziua, insa el este si foarte periculos.

Este un puscas de neintrecut, crud cu victima lui si foarte dur. Acum un an s-a batut cu banda verde si dupa seara aia nici noi, adica banda blood sau a lui Sasuke, adica banda neinsufletita sau oricare alta banda fie ea albastra, galbena, alba, neagra, nu a mai auzit vreodata de ei. Ciudat, caci eu nu l-am vazut asa, ba din potriva, puteam sa il omor, dar am ales sa ma joc cu el si doamna Uchiha. Aveam nevoie de Sasuke si de prostia lui, am folosit-o si am aruncat-o exact ca pe un pahar de unica folosinta.

Sasuke este un naiv si nu se va putea, vreodata, pune cu mine, totusi nu vrea sa il subestimez, poate v-a devenii serios si ma v-a ataca si omora cand imi este lumea mai draga. Sunt in fata casei Uchiha si nu stiu ce sa fac. Este dimineata in jurul orei 5 si nimeni nu s-a trezi, poate acum este momentul. Ma duc in garajul lor si nu ma mir de ce vad acolo, un B.M.W., un mustang, un jeep, un ferrari, un A.T.V. si un... WOW... un motor Yamaha cu 400 la bord. Asa ceva vezi foarte rar.

M-am uitat prin imprejurari pret de cateva secunde si pe urma am vazut canistra cu benzina. Casa Uchiha cu 2 etaje o sa spuna "pa,pa" iar cei din interior "adio" vietii. Iau benzina si o vars de jur imprejurul casei idiotilor si cu o bricheta aruncata la intamplare, simt cum o caldura imensa ma cuprinde si o lumina puternica ma invaluie oferindu-mi un sentiment de placere si o stare de bine.

- Foc, foc, Itachi! Arde casa, iesi!! o aud pe mama Uchiha urland.

- Daa... mama, lasa roboti sa vina imi este prea lene sa ma ridic. spune Itachi adormit, cel putin asta cred.

- Da-i dracu de robotii, iesi de aici, ca-i foc, iesi. urla ma-sa.

- Mama, iesi din casa. Acum!!! urla si Itachi. Eu iau niste echipament si vin. adauga el.

- Da-l dracu, de echipament. Sanatatea ta este mult mai importanta decat un amarat de echipament. tipa ma-sa ca descreierata.

- Cand o sa ajungi afara si eu o sa iti dau un pistol in mana o sa imi multumesti. spune Itachi.

Fuck! Si-a dat seama ca sunt aici si ca eu sunt raspunzatoare pentru tot. M-am dus langa motorul meu, l-am pornit si l-am accelerat putin, bineinteles ca el era pe cric si nu pornea la drum, asa ca l-am accelerat de 5 ori si dupa am urlat cat ma tineau plamanii:

- E bine jigodiilor? Sa ardeti ca sobolanii in propria voastra casa? Parasiti-l pe tata si va voi ierta. Nu? Va voi crea un cimitir in mijlocul paduri doar din capetele voastre, special pentru voi daca il mai protejati mult.

Am vazut-o pe doamna Uchiha cum iese din casa cu un pistol indreptat spre mine si eu mi-am ridicat bratele pentru a ii arata ca sunt neinarmata, fiti siguri ca este o minciuna gogonata.

- Daca nu esti inarmata de ce ai venit aici? Ne subestimezi cumva? spune venind in spatele ei Itachi cu doua pistoale legate de spate, 2 legate de mijlocul lui, 2 in maini, vreo 6 bombe si cred ca in saculetul acela, care era langa bombe, avea gloante, ce mai... inarmat pana in dinti.

- Defapt am venit sa imi bat joc de voi. Sunteti mai rau decat sobolani. spun cu zambetul pe buze si scotand un pistol incet de pe o parte a mijlocului meu si indreptandul spre mama Uchiha.

- Stii ca nu poti castiga, nu? vorbeste Itachi cu un zambet de smecher pe fata.

- Si daca sunteti 2 vs 1, ce? spun eu.

Noi eram ceva gen triunghi echilateral si eu eram baza. Ma-sa si Itachi erau cu armele indreptate spre mine si eu aveam arma spre ma-sa, tinta fiind capul ei, bineinteles. Nu stiu daca v-ati dat seama dar mie imi place sa zbor creeri tuturor persoanelor ce se pun cu mine, mda, si asta vreau sa fac si vu aceasta persoana dezgustatoare care acum ma omoara din priviri, stiti vorba aceea " Daca privirea ar putea ucide, eu as fii deja moarta. Mda la mine suna " Daca privirea ar ucide, eu as fii sub 12 m de pamant de la cate sageti imaginare am primit".

- Oh, acum am inteles! spun eu bufnind in ras. Deci voi credeti ca daca sunt singura, nu va pot omora sau ce? Cum ati spus si voi, nu ajung la tata pana nu trec de voi. Casa a fost un advertisment, lasati-l pe tata in pace si eu va voi cruta vietile de sobolani jegosi. spun urcandu-ma pe motor si punandu-mi casca. Apropo, sper ca aveti asigurare la casa si la toate vehiculele, nu?

- Ce vrei sa spui? Focul nu a ajuns la garaj. spune ma-sa nu prea isteata.

- Eu in locul vostru, mi-as face mai multe griji pentru bomba din interiorul garajului si mult mai multe griji pentru fiul tau si fratele tau prea iubit. Cine stie? Poate maine ii veti face funerarile, mai stii? spun eu in batjocura incepand sa accelereze motorul .

- Scorpie, ce i-ai facut baiatul meu? Jigodie. urla mama Uchiha.

- Eu nimic, insa drogurile... ogramada, apropo acum trebuie sa aflati unde este scumpul vostru membru de familie, poate se uita acum la noi alaturi de scumpul vostru sot sau tata. spun uitandu-ma spre cer facand cu mana acestuia. Sas'ke, Sas'ke, Sas'ke, ai fost bun la pat insa mult prea prost pentru mine, am profitat de tine asa de mult in doar o singura zi. Ce pampalau poti fii draga. vorbesc cu cerul de parca as vorbii cu brunetul. Mdaaa... a fost un om bun, foarte bun, cam prost de fel, dar bun.

Dupa ce spun cuvintele astea ma las putin pe o parte si simt cum un glont imi trece pe la ureche lasand in urma doar un mic vant si o mica rana, sa nu mai vorbim de cateva dare de sange, tot timpul trebuie sa fie sange. Ma uit uimita la cel ce a tras in mine si o vad pe mama lui Sas'ke, care se uita in jos, tremurand din fiecare incheietura si dand nebuneste din cap in semn de 'nu'. Dupa vreo 2 - 3 momente, aceasta isi ridica capul si am putut sa vad picaturile ce i se prelingeau pe fata si incepand sa urle a zis :

- ............

I'm more bad than you. [Sasusaku]Where stories live. Discover now