T j u g o - s j u

2.8K 95 29
                                    

Jag vaknade som vanligt i min säng. Ja, jag lyckades ändå komma in igår. Jag hade knackat på balkong dörren tills Zoey vaknat, och tro mig det tog en väldigt lång tid. Men här är jag nu i min säng med positiva och negativa tankar.

Jag suckar högt när jag kommer ihåg att det var skola men tveksamt reser jag mig upp ändå. Jag riktar mitt håll mot min WIC och letar efter några kläder.

--

Jag sitter just nu i klassrummet med både Kim och Zoey bredvid mig. Vi har Engelska, mitt bästa ämne med den mest schystaste läraren, Mr. Hall. Idag lät Mr. Hall oss att titta på en film, sån tur för jag hade verkligen inte pallat med någon uppgift.

Det här med Ethan går ju väll bra tror jag. Vi är vänner (jag hoppas han förstod att jag menade det så.) och jag har redan berättat för Zoey om det. Hon flippade ur i början men lugnande ner sig sedan.

Jag vänder min blick bort från filmen och kollar bak mot Ethan. Han verkade vara mycket koncentrerad i filmen tills han mötte min blick. Jag vinkade åt honom och han gav ifrån sig ett litet skratt som fick mig att le. Jag vände tillbaks min blick till filmen med ett leende fortfarande på klistrat på mina läppar.

Klockan ringde och alla började plocka undan deras saker för att sedan gå ut från klassrummet. Jag själv tog upp mina engelska böcker och la dom mot mitt bröst. Vi alla tre tjejer gick ut från klassrummet och vidare till våra skåp. Jag slog i min kod och öppnade sedan skåpet. Vi skulle nu ha idrott ute på den stora fotbollsplanen så jag tog ut mina idrottskläder (samma kläder som jag hade på gymmet, du kan se bilden på dem på det förra kapitlet.) och gick vidare med Zoey och Kim till tjejernas omklädningsrum. Som sagt bytte jag om till mina gråa Adidas tajts och min gråa Adidas sportbehå. Som träningsskor så hade jag på mig Adidas Superstar (som ni kanske har fattat så älskar jag Adidas kläder och skor).

Väll när vi är klädda så börjar vi föra oss mot stora planen som är utomhus. Eftersom vi inte har börjat än och för att inte vår idrottslärare har kommit än så börjar vi helt enkelt hjula. Det går väldigt dåligt för Kim och Zoey för att dom trillar hela tiden och jag skrattar ihjäl mig. Jag kan göra flera bakflipp hela tiden tills jag blir snurrig eftersom jag har gått på gymnastik innan när jag var mindre. Det är det som gör det så roligt att man kan göra nästan vad som helst.

"Omg jag dör!" Skrattar jag ihjäl mig när jag ser att Zoey försöker hjula men misslyckas och trillar på rumpan. Jag trillar baklänges och håller för min mage med båda mina armar medan jag skrattar ihjäl mig.
Mitt skratt avslutas av att en skugga täcker mig uppifrån. Jag kollar uppåt och ser Cayden stå där med ett flin på läpparna.

"Hey Cayden." Svarar jag och ler åt han.

"Hey Kylie."

"Är ni redo inför idrotten nu?" Frågar han och jag tittar undrande på honom. Han märkte säkert min undrande blick och sträckte ut sin hand för mig att ta den. Jag gjorde det och han började förklara. "Idrottsläraren är sjuk så jag och Alex är vikarier för er idag."  Svarar han och pekar på Alex som står vid alla elever. Jag nickar samtidigt som jag känner att mina kinder blir röda. Han närmar sig mot mig och lutar sedan ner mot mitt öra. "Du är gullig när du rodnar." Svarar han och det fick mig att rodna ännu mer. Han små skrattade åt mig innan han vände sig och gick mot hela klassen.
Zoey och Kim kom bakom mig och började skrika med deras pipiga röster och hoppa tillsammans.

"Asså såg du inte hur han kolla på dig!?" Skrek/viskade Zoey och jag himlade med ögon men kunde inte låta bli från att skratta åt henne och Kim.

The Stupid NeighborOnde histórias criam vida. Descubra agora