T i o

3.5K 72 12
                                    

~Kylie's Perspektiv~

Jag vaknade snabbt med ett ryck. Jag trodde det var skola så jag kollade på klockan och den var halv nio. men då jag såg att jag inte var i mitt rum?
Åhnej... Jag var i Ethans rum och hade sovit med han! Jag kan inte fatta hur det kunde gå till?
Jag hörde ett gäspande och såg att Ethan hade vaknat.
-Varför sov jag med dig?! Svarade jag argt.
-För att du somna igår hos oss så jag tog dig upp och lät dig sova i min säng med mig. Svarade han med flinet på munnen.
-Åhh lämna mig bara ifred, det kommer aldrig att hända något mellan oss har du fattat det! Sa jag bestämt.
-Babe jag ger inte upp så enkelt på dig. Svarade han och jag himlade med ögonen.
Jag öppnade fönstret och tänkte precis gå till mitt rum men då han tog tag i min handled och drog mig ner så jag hamna på golvet med Ethan över mig.
Han stirrar på mig djupt in i mina ögon. Bara för någon sekund senare försökte han kyssa mig men jag höll för hans mun så att han inte lyckades. Han slickade sedan på min hand så att jag tog bort den.
"Uuuee..." Sa jag men just då nuddade någons läppar mina. Jag besvarade aldrig kyssen eftersom jag inte ville ha något med han att göra. Fast han nu är snygg och sånt... Neej! Neej! Vad säger jag han är inte alls snygg!
Han avslutade fast att jag inte ens gjorde något. Jag bara lät honom göra det.
Allting blev helt tyst. Jag gick sedan vidare mot fönstret för att gå till mitt rum. Jag sa inget till han och han sa aldrig något till mig.

~Måndag~
Det var skola idag och jag gick snabbt in till duschen. Jag satte igång det varma vattnet.
Efter att jag duschat klart så hoppade jag ut från duschen och kände hur den kalla luften nuddade min nakna kropp. Jag virade snabbt runt en handduk runt kroppen och lät mitt blöta hår hänga kvar.
Jag gick fram till min Walk In Closet och tog på mig svarta underkläder. Sedan satte jag på mig en svart tröja (vet inte hur man ska förklara den?) och ett par slitna jeans shorts (bilden👆🏽).  Jag flätade mitt långa bruna hår och satte mig sedan vid sminkbordet för att sminka mig enkelt. Jag använde mig av foundation, mascara och eyeliner med en liten vinge. Jag gick sedan ner för trappan mot köket där jag redan såg Jason sitta och äta sin frukost. Jag själv var inte så hungrig så jag tog bara ett äpple och åt av det.
Jag tog sedan min väska och tog på mig mina låga Converse skor.

Jag och Jason gick samtidigt ut till hans bil och vi körde iväg till skolan.

Jag och Jason tog senare olika vägar för att komma till våra skåp. Jag öppnade mitt skåp och tog ut de saker jag behövde till första lektionen. Men just då när jag skulle stänga mitt skåp så stod Ethan framför mig.
Alla andra hade nu gått till deras lektioner förutom jag, Ethan och Ethans killgäng.
De stod nu framför mig men jag vände mig om och gick vidare.
"Vart hade du tänkt gå?" svarade Ethan kaxigt och tog tag om min midja och för mig närmare honom.
"Till min lektion, har du problem med det?"
Alla killar började reta Ethan bara för att jag dissade han.
"Kan jag bara få gå nu" svarade jag med en röst som sa att jag orkade inte mer med detta.
"Om jag får en kyss så får du gärna gå"
"Hah, du är jätterolig"
"Babe vill du komma loss härifrån? Så gör det jag sa." Svarade han retsamt.
"En på kinden?" Frågade jag.
"Nepp" svarade han.
Jag visste vad han tänkte på men tänkte inte göra det. Jag kysste han snabbt på kinden men det hjälpte inget. Han släppte aldrig mig och jag pallade inte mer med honom så jag slog till lite mellan benen på honom men inte för hårt, men ändå åkte han ner på knä.
Jag vände mig om och började gå mot min lektion.

~Lunchen~
Jag och Kim stod just nu i den långa kön och väntade på att få ta våran mat. Vi väntade länge men kom till slut fram. Vi såg några tjejer sitta vid ett bord så vi gick till dom. De var väldigt snälla mot mig och jag hade kul. Men nu var det roliga över för att Ethan kom fram till mig och satte sig sedan bredvid.

Jag låtsades som om han inte var där. Men då kände jag en hand som smekte sig på mitt lår. Det var as jobbigt. Han slutade sedan och jag kollade på han med en frågande blick. Han gav mig ett kaxigt flin. Han kommer aldrig att sluta, eller hur?

Skoldagen var över och jag vinkade hejdå till mina vänner.

Det kördes en svart Porsche bredvid mig. Personen öppnade fönstret och där var Ethan. Såklart.
"Vill du ha skjuts?" Frågade han med ett kaxigt flin på munnen.
"Jag fortsätter hellre att gå hela vägen hem än att åka med dig." Svarade jag kaxigt mot honom.
"Kom igen" sa han medan han putade med underläppen.
"Mm okejj.."
Jag ångrade mig ena sekunden men hoppade in i bilen och sedan körde han iväg.
-Så.. Det är en fest idag hos en kompis... Undrade ifall du ville hänga med mig dit? Svarade han.
Jag bara satt där och inte brydde mig.
-Snälla det blir kul!
Hörde jag just Ethan säga "snälla"?
Jag tänkte igenom lite och då jag ångrade ordet jag just sa till honom.
-Visst... Sa jag men brydde mig inte.
-Bra, jag hämtar dig vid åtta.
Vi var redan framme vid våra hus.
Han parkerade vid hans hus och jag skulle just då gå ut.
-Glöm inte.. Svarade han och blinkade med ena ögat sedan kysste han mig på kinden.
Jag började rodna och han märkte så att han började flina åt mig.
Jag vet inte riktigt vad jag känner för honom?
Men vad känner han för mig? Players har väll inga känslor?

Jag gick ut ur bilen och så gjorde Ethan. Jag låste sedan upp dörren till mitt hus. Jag gick upp till mitt rum och gick till min WIC. Jag letade efter några bra klänningar. Jag var där i typ 2 timmar och hittade tillslut en bra klänning till festen.

Jag tog en vit öppen klänning. Den hängde precis på låren. Den var jättefin iallafall. Jag sminkade mig vid bordet. Jag använde foundation, puder, mascara, eyeliner och ögonskugga. Jag ville se allt bra. Jag skrev till Kim ifall hon ville hänga med och hon svarade "ja". Klockan var 18:45 och Kim kom till mig om 15 minuter. Sedan hade vi en timme på oss kvar.
Dörrklockan ringde och jag sprang ner för att öppna. Där stod Kim i en svart långärmad kort klänning. Jag tog tag i hennes handled och hon kom springandes efter mig upp för trappan. Jag skulle hjälpa henne med sminket och håret och hon skulle hjälpa mig med mitt hår. Vi började med hennes smink. Jag använde samma sak som på mig själv så att jag inte behöver förklara allt. Men sedan så skulle jag locka hennes svarta hår. Det tog ungefär en kvart. Sedan var det dags för min tur att platta mitt hår. Såklart tog Kim hand om det. Det tog ungefär 20 minuter. Vi var nöjda med allt så vi gick ner för att ta på oss våra klackar. Jag tog på mig ett par beiga höga klackaskor och Kim hade ett par svarta höga klackaskor.

The Stupid NeighborWhere stories live. Discover now