T j u g o - f e m

2.8K 76 34
                                    

Ett gäspande flög ut ur mig och jag öppnade sakta min ögon.
Det var väldigt ljust och det fick mig att stänga ögonen igen. Men sakta igen öppnade jag dom och vänjes vid det. Jag märkte hur nära jag just nu låg bredvid Ethan. Riktigt nära. Asså bara några centimeter ifrån hans mjuka, underbara läppar.
När jag närmar mig hans läppar och ska kyssa dom så känner jag en hand om min kind och jag dras mot honom. Våra läppar möts i en enkel kyss och den slutar väldigt snabbt.

"Hej." Svarar jag och han ler åt mig.
"Hej." Svarar hans mörka, mysiga, nyvakna röst tillbaks och jag ler tillbaks.

Jag räcker ut min hand för att få tag på min mobil som ligger på nattduksbordet vid min sida. När jag öppnade skärmen så kollade jag genast på klockan. Klockan var 10:00 och jag var nästan helt pigg för att gå upp och duscha.
Som sagt reste jag mig tveksamt upp och förde mig själv mot badrummet för att ta en varm dusch.

-

Jag höll på att torka mitt hår med min handduk eftersom att jag inte hade med mig en fön. Säkert hade Ethan det någonstans här hemma men jag ville inte fråga plus det behövdes inte heller. Det enda jag behövde göra nu var att bara borsta igenom mitt hår och sedan gå ut från badrummet.
Jag låste upp dörren och gick bort till sängen där Ethan fortfarande låg i sängen och sov.
Gud? Hur länge kan han ens sova? Jag fattar inte killar ibland? Ja, jag är själv inte någon morgonmänniska men så länge brukar jag typ aldrig sova.

Jag springer snabbt till Ethans säng och hoppar på honom. Ethan stönar till av mitt hoppande och vänder om mig så att jag ligger nere i sängen och han över mig.
"Du väckte mig upp från min sömn." Svarade han och tittar allvarligt på mig.
"Aa, du ska ju väll inte sova så länge? Klockan är ju typ snart halv 12." Svarade jag och la armarna i kors under brösten. Han flinade retligt åt mig och jag himlade med ögonen men kunde inte motstå från att le.

"Jag är hungrig." Svarar jag efter en stund och Ethan går upp från mig. "Då går vi ner och äter." Svarar han och lyfter upp mig i hans famn och ner till köket.

Medan jag sätter mig ner på den höga stolen så går Ethan bort till kylskåpet och tar ut skinka, ost, smör och juice, samt tar han fram bröd och sätter sig sedan ner.
Jag gör min egen macka och så gör Ethan också.
Tugga efter tugga åt jag tills hela mackan var borta. Jag drack lite av min juice innan jag vände min blick till min mobil.
Ett meddelande från min mamma hade jag fått så jag gick in på chatten och läste igenom hennes sms.

Mamma: "Ni börjar skolan imorgon som vanligt. Glöm inte bort det!"'

Jag: Jaja. Var mitt svar innan jag stängde av den och la ner mobilen på bordet.

~

Här är jag nu, i skolan med Zoey. Vi går längs korridoren och bort till mitt skåp.
Jag slår i min kod till skåpet och öppnar den efter. Jag tar sedan ut mina lektion böcker och lägger in min väska och stänger skåpet sedan.

Vi går en liten stund igenom korridoren eftersom vi har 20 minuter på oss kvar.

Efter halva vägen till klassrummet ser jag någon. Denna någon hånglar upp en tjej och det fick mitt hjärta att gå i sönder i miljoner små bitar. Denna person var Ethan och hånglade med skolans bitch.
Jag lät inte mig själv gråta eftersom han var inte värt att gråta för.

Jag bara stod där och kollade på med Zoey och gjorde ingenting. Jag märkte hur Zoey rörde sig fram mot Ethan och puttade bort tjejen från honom innan hon drog i hans tröja och puttade han bak hårt mot skåpen.

The Stupid NeighborTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon