T j u g o - s e x

2.9K 85 54
                                    

Här ligger jag bara i min säng och tänker igenom. Liksom inte för att det går så bra, men jag försöker.
Jag suckar högt och försöker tänka igenom igen, men misslyckas.
Jag ställer mig istället upp och går in i min WIC för att ta fram en grå sport behå och några gråa, långa tajts som är i märket Adidas.

Jag sätter på mig dom och och tar min mobil och samt hörlurar innan jag går ner till köket.

Jag går fram till Zoey som sitter i köksön med sin mobil i händerna.

"Jag sticker och tränar, hänger du med?" Frågar jag och hon tittar upp från sin mobil med blicken på mig nu.

"Ja visst!" Svarar hon och reser sig upp från sin plats innan hon går upp till mitt rum för att byta om.
Strax efter 10 minuter så kommer Zoey ner med en sport behå och långa svarta tajts. Hon kommer fram till mig och jag ger henne hennes flaska som är fylld med vatten åt henne och tar sedan min egen.

"Let's go." Svarar jag och vi tar bilen och åker iväg till gymmet.

När vi väll är framme så betalar vi innan vi börjar träna. Jag ser hur massor av ungdomar är här, speciellt massor av killar. De flesta killar kollar på oss när vi för oss mot springmaskinerna.

Jag brukar alltid träna för att få bort allt stressande och tänkande ur mitt huvud. Det hjälper mig väldigt mycket. Så det är därför jag är här, för att glömma bort det med Ethan.

Två killar kommer fram och ställer sig på varsin springmaskin, en bredvid Zoey och en bredvid mig. Jag tittar mot Zoey med en pinsam blick och hon också. Jag ignorerar killarna och börjar springa i takt till maskinen.
Jag ser hur killen bredvid mig tittar imponerat på mig men jag fortsätter att ignorera han.
Det enda jag vill är att inte tänka på killar just nu, särskilt inte prata med en.

Jag tittar på tiden på maskinen över hur länge jag har sprungit. I 25 minuter på den högsta nivån utan att jag ens tänkt på det.
Gud jag måste verkligen vila just nu.
Alla andra hade slutat också. Hur fan kunde jag inte märka det?!
De två killarna och Zoey tittar konstigt på mig och jag känner hur jag börjar skämmas.

"Wow. Du är ju sjukt bra!" Svarade ena killen imponerat, och det var han som stod bredvid mig innan.

"Tack." Svarar jag hoppar av från springmaskinen och drar med mig Zoey bort från killarna. Vi går bort mot en tom sal och börjar göra sit-ups och knäböj.

I denna lilla salen så fanns det en stor spegel på två sidor, som alltså täckte hela väggen. Där vid ingången så var det glas så att folk kunde se in och vi ut. Och sedan på den allra sista väggen så var det bara en vit färgad vägg.

Jag står framför ena spegeln och gör knäböj. Zoey hade gått till toaletten och jag var kvar här helt själv. Från spegeln kan man se bakifrån när folk går förbi salen och det jag verkligen ångra att jag såg var Ethan gå förbi med hans vänner. Han verkar inte ha lagt märke till mig, förens nu när han backade och kollade in. Jag suckade högt och låtsades som om jag inte såg han.
För att han inte ska märka att jag faktiskt har sett han lägger jag mig ner på golvet och vilar. Sån tur så har hela golvet matta över sig.

Jag hör hur dörren öppnas sakta,på grund av det knasiga ljudet som den ger ifrån sig, och jag  öppnar sakta mina ögon och ser en stående Ethan titta ner på mig.
Han verkar ha lagt märke till mig om att jag såg han och det fick honom att le men det sjönk snabbt när jag la för mina armar över ansiktet.

"Gå." Svarar jag bestämt och utan några känslor bara kanske ilska? "Och stalkar du mig?"

"Nej. Jag är här med mina vänner."

The Stupid NeighborМесто, где живут истории. Откройте их для себя