En anden?:(

233 9 1
                                    

- Er du okay? Kunne jeg høre Stefan sige. Han satte sig ved siden af mig. Jeg kunne mærke en knude i min mave, hvad skulle jeg svare.
- Uden at lyve, så nej, Svaret jeg bare.
Jeg sparkede til en sten, og sad bare og kiggede ned på det grønne græs, som var lige under bænken. I min øjenkrog kunne jeg se de andre kigge her ud.
- Jeg synes virkelig ikke, at Lau kan være det bekendt! Kom det fra mig, jeg så på Stefan og han lignede et stort spørgmåltegn. Efter en laaang tids snakken, valgte vi at gå ind. Da vi kom ind igen, kunne jeg mærke at stemningen var akavdet, der var bare helt stille. Vi satte os ned og snakken begyndte igen. Hvis jeg skal være ærlig er Stefan helt klart min bedste ven. Jeg ved godt at han har 20.000 fans, og for ham er jeg nok bare en fan, men jeg kan seriøs snakke med ham om alt. Men med Lau? Er jeg os bare en fan? Og betød kysset intet!? Imorgen er der Galla for min klasse og min lærer havde sørget for at Page Four skulle optræde, jeg vidste ikke helt om jeg ville komme endnu. Klokken var nu sent og jeg kunne se, at det var begyndt at bliver mørkt. Jeg tog min jakke på, og tog min taske, jeg gad ikke kramme dem alle farvel, så jeg vinkede bare farvel. Ja, jeg var den eneste der gik "tidligt", men jeg kunne bare ikke holde ud at se på Lau. Da jeg kom hjem, gik jeg direkte i seng.

Næste dag
Jeg vågnede og tjekkede min mobil som det første. Ingen beskeder. På instagram var jeg tagget på et billede, på billedet kyssede Lau med en eller anden pige. Teksten stod der bare Lau❤️. Det var åbenbart en pige som havde lagt det ud og var "kommet" til at tagge mig.... JA KOMMET TIL. Tårnene trillede ned på mine kinder, jeg slukkede min mobil og ville faktisk helst bare ligge i min seng heledagen, men nej. Jeg skal desværre i skole, så jeg måtte op og gøre mig klar.

Det eneste "de" lavede i skole, var at pynte op til senere, jeg lavede ikke noget. Jeg havde ikke energi til det. Jeg sad bare på min plads og kiggede ud på den lyseblå himmel, der var ingen spor af skyer overhovedet. Efter skole tog jeg med Sofia hjem. Min taske var fyldt med både tøj, make up og skole ting. Det var lige ved at min ryg ville smadre, med så mange ting jeg havde i min taske, men det gik.
Vi var kommet hjem til Sofia og klokken var allerede blevet mange. Jeg havde aftalt med Sofia, at jeg skulle gøre mig mega lækker, for jeg kunne jo altid bare score en anden dreng. Selvom den eneste jeg faktisk ville have, var Lau, ville jeg stadig prøve at få en hyggelig aften ud af det. Jeg skiftede til en stram, sort kjole. Mit hår var krøllet og jeg havde lagt make up, alt var klart. Jeg ventede på Sofia blev klar, så vi kunne komme afsted...

Lau❤️Where stories live. Discover now