Drengene.

251 10 0
                                    

Jeg vågnede af en masse larm. Drengene øvede nede i stuen. Jeg tog tøj på og gik derned. Der duftede rigtig godt. Mon de havde lavet morgenmad? Jeg listede mig stille bag drengene og satte mig i sofaen. Det var rigtig hyggeligt at sidde om høre dem øve, det er vel noget en hver fan drømmer om. At jeg sad her midt i Lau og Pelle's stue, var utroligt. Min telefon ringede og drengene vente sig op.
"Ring" "Ring"

- Hej det er Lullu.
- Hej, hvor er du? Spurgte Sofia.
- Jeg er hjemme hos Lau og Pelle.
- WHAT!' Hvad, har du sovet der?
- Ja, svare jeg og lagde på.

Stefan kom hen og satte sig ved siden af mig. Han spurgte mig om jeg havde sovet godt og jeg sagde selvfølgelig ja.
- Har i så ligget og kysset hele natten. Råbte Pelle og var flad af grin.
Men heldigvis grinte vi bare af det.
Lau hentede noget morgenmad til mig og sagde han selv havdet lavet det. Jeg spiste og vi alle sad bare og snakkede i lang tid. Inden jeg skulle hjem, fik jeg taget en masse billeder med drengene. Efter et par timer tog jeg hjem. Jeg havdet en masse lektier, jeg skulle nå at lave.

Hjemme.
Jeg var endelig kommet hjem og klokken var 15.00. Min mor spurgte meget ind til hvad jeg havdet lavet, jeg fortalte bare så lidt som muligt. Det tog mig 2 timer at lave matematik og dansk. Min telefon var gået ud, så jeg havdet ikke tjekket den i flere timer. 
Lau havde lagt et billedet op på instagram. ( Det skal lige siges at de alle 4 følger mig.) Jeg tjekkede hans billede og jeg var tagget på det. Hans billede var selfie ham og jeg tog da vi lå i hans seng, med teksten "Tak for 1 hyggeligt dag og nat❤️" Jeg ved det kunne misforstået, men der skete intet derhjemme. Jeg skrev selfølgelig en lille kommentar " Det var mega hyggeligt, håber vi ses snart❤️"

Klokken var begyndt at gå hen og blive sent. Jeg lagde et billede ud af drengene og jeg, vi fik Aksel til at tag det. Billedet var faktisk blevet rigtig godt. Til billedet skrev jeg " Tak for alt drenge!❤️"  Nogen timer efter da kl var 22.00 og jeg havde været i bad og taget nattøj på. Tjekkede jeg lige se sociale medier, inden jeg gik i seng. Drengede havde bådet liket og kommenteret mit billede. Jeg blev rigtig glad, og jeg valgte at gå i søvn.

Lau❤️Where stories live. Discover now