Hygge.

252 10 0
                                    

Er jeg den eneste der elsker Sne?
Jeg vågnede og åbnede mit gardin, jeg kunne se sne over det hele. Jeg kunne mærke, det ville blive en god dag, jeg tog i skole, jeg blev selvfølgelig kørt i skole. I skolen skete der ikke en skid! Vores matematik lære, hader jeg.! Vi havde ham i de 2 første timer. Jeg kom op af skændes med ham, så jeg gik i vrede. Jeg valgte at sætte mig på en sofa ude foran klassen, han havde låst døren så jeg kunne ikke komme der ind igen. Jeg tjekkede min telefon og jeg havde ikke fået en besked. Det var 1 måned siden, jeg sidst havde set drengene og det var da jeg kyssede med Lau. De skulle først spille om 2 uger og det var ikke sikkert jeg kan komme. Jeg snakkede med Sofia om det, da hun kom ud. Hun kunne godt mærke på mig, at jeg ikke helt var mig selv, her på tiden. Lau var den eneste jeg kunne tænke på. Hvorfor har han ikke skrevet? Tænkerne kørte rundt i hovedet på mig, og jeg kunne ikke koncentrere mig. Timerne i skolen gik.. Jeg har desværre ikke lært noget Idag. Efter skole skyndte Sofia og jeg at tage bussen og toget til København. Vi skal inde i centeret sammen med nogen veninde. Vi havde aftalt vi skulle se en film som kom i biografen.

Vi var kommet og havde fundet pigerne, efter et par timer i centeret skulle vi se filmen. Jeg ledte i min taske efter mine penge, men jeg fandt noget andet. Et brev hvor der stod.

Hej Lullu.
Jeg har virkelig savnet dig, håber snart vi ses, Kys anonym.

Jeg lod brevet være og tog mine penge.
Vi skulle se Magic Mike. Jeg havde en skylder taske, som jeg havde mit slik og sodavand i, jeg ville nemmelig ikke betale det slik der er i biografen, det koster altid så f...... Meget. Vi var 5 piger i alt, så det var mega hygge.

Filmen var færdig, og vi skulle have noget af spise. Vi tog på en restaurant, som jeg kun har hørt godt om. Vi bestilte et bord til 5. Bordet stod lige ud til vinduet, så vi kunne jeg folk gå rundt på gaden. Jeg sad med rykken til indgangen.
Pigerne begyndte at små skrige, jeg spurgte hvad det var, men de var helt underlige.
- Lullu kig bag i dig, sagde den ene veninde. Inden jeg noget at vende mig om, stod de der. Hej kunne jeg høre en stemme sige. Mine tanker kørte rundt, nej fuck, ik ham..
Stefan, Pelle og Lau.. Satte sig sammen med os. De bestilte mad sammen med os. Vi alle skulle have en pizza. Imen vi spiste og pigerne bare snakkede og snakkede med drengene, sad jeg bare i mine egne tanker. Jeg turde ikke kigge op, hvad nu hvis jeg fik øjen kontakt med Lau..
- Hvad så Lullu? Sagde Stefan.
- Hej, svaret jeg bare.
Han prøvede at få en samtale med mig, men hver gang han sagde noget til mig, var der en der afbrudt samtalen..
- Jeg går lige ud og tager noget luft, sagde jeg, og gik.
Noget tid efter kom Stefan.

Lau❤️Where stories live. Discover now