Mandag morgen.

438 11 0
                                    

Det er mandag og jeg skal selfølgelig til koncert. Sofia og jeg havde aftalt at tag fri for skole, så vi kunne stå forrest. Kl. Er 6 om morgen og jeg gjorde mig klar. Sofia sov hos mig så vi hurtigere kunne tag afsted. Vi havde købt de flotteste røde roser, som vi havde tænkt os at give drengene!🌹

Nårre jo, mit navn er Louise. Men alle kalder mig Lullu. I min hobby danser jeg og er til koncert.

Kl er 07.00 og vi sad i toget. Det tog en time i tog, fordi vi skal hele vejen til Slagelse. I bussen kørte vi får lang. TYPISK.. Efter 1,5 time var vi der endelig.  Inde i Slagelse centeret var der ingen mennesker. Sofia og jeg sad på en cafe ved siden af scenen og ventede.

                Efter 3 timer.
Folk var begyndt at komme men alligevel var der ikke mange. Vi skulle vente i 11 timer og der var nu gået 3 timer. Sofia og jeg havde lagt alle vores ting ude i venstre side af scenen, fordi vi vidste at det var der Lau ville stå. Tiden gik og vi var meget trætte. Kedsomheden tog over mig og jeg faldt i søvn. 
- Vågn, vågn!! Råbte Sofia.
- Jeg er vågen hvad sker der? Svaret jeg med meget lille stemme.
- Kig på din telefon hviskede hun.
Jeg fik kastede min telefon i hænderne og jeg havde fået en Snapchat. Pagefourdk stod der, og jeg begyndte bare at skrige.  Jeg åbnede den.
"Ser vi dig senere " stod der på snappen og et selfie som drengene havde taget.  Jeg skyndte mig at svare. Der var nogen som så snappen og spurgte om det var lau's private snap, jeg svaret ja. De spurgte om de måtte få den, men jeg har lovet Lau, ikke at give den væk, så jeg sagde selvfølgelig at jeg ikke måtte.

Jeg har lige glemt at fortælle og jeg er pænt gode venner med drengene. Jeg står altid forrest til deres koncerter og de kan efter hånden godt genkende mig. Lau er min ynglinds. Jeg elsker alt ved ham, han er bare så sød. Hver gang jeg møder ham, snakker jeg altid med ham i rigtig lang tid. Første koncert jeg var til dem var til Citybois koncert.. Ja Citybois, men er ikke rigtig fan af dem mere. Pagers og Citygirls er fjender, siger nogen. Men jeg har alså mange Citygirls venner.

Sofia og jeg sad og snakkede med pigerne i lang tid, vi havde typisk nok meget tilfælles med dem😂

Lau❤️Where stories live. Discover now