Koncert.

303 11 2
                                    

" Page Four" "Page Four" "Page Four"
På scenen kom drengene frem. De smilte og begyndte at synge sommer.

Jeg har det ik som jeg plejer, der er sket noget nyt for mig, jeg er rundt på gulvet, jeg sejler og det er begrund af dig.

Sang Lauritz til mig. Jeg kunne mærke sommerfuglene i min mave og min kinder blev helt røde. Da Stefan sang tog han mig i hånden, imens han blinkede. Sofia og jeg havde givet drengene deres roser og koncerten var færdig. Drengene gav selfølgelig autografer, som de altid gør. Køen var rigtig lang , så jeg gad ikke stå i kø. Jeg valgte at gå hen til Andy og Jeppe og snakke med dem. De spurgte mig om jeg ik skulle have autografer, men jeg fortalte at jeg ikke orkede at stå i den lange kø. Efter 1,5 time var de endelig færdig med at skrive autografer. Jeg vidste hvor deres Tour bus var, så da Sofia var gået, gik jeg derhen med håbet om at drengene var gået derhen.
Jeg gik derhen og der stod drengene så. De råbte hej  og jeg startede med at kramme Stefan så Jonas og Pelle. Til sidst krammede jeg Lau, det var et langt kram. Jeg ELSKER hans kram. Jeg fik taget billeder med drengene og de takkede for roserne. Imens drengene snakkede med de andre fans, satte jeg mig på en bænk og så billederne igennem. De billeder med Lau var de bedste. Jeg fik et kramme billede med ham og et hvor han kyssede mig på kinden. Mine kinder var helt røde på billedet og jeg kunne ikke lade være med at smile. Lau kom gående hen til mig. Han satte sig ved siden af mig og vi snakkede.
- Hvad skal du/i imorgen spurgte jeg.
- Ik noget, tror jeg. Svaret han.
- Ehm.. Det er fordi at... Jeg sukkede.
- Hvad er der spurgte han og holdte om mig.
- Det er fordi at jeg skal danse imorgen i Tivoli og... Det kunne være fedt hvis du/i kom og så mig. Men det er selfølgelig kun hvis du/i vil.
Lau smilede bare.
- Vi skal køre  nu råbte Andy.
- Vi ses sagde Lau og blinkede. Han rejste sig og gik hen mod bilen, jeg gik med. Drengene sagde farvel og jeg tog toget hjem.

Lau❤️Where stories live. Discover now