Kærester eller ej?

249 9 0
                                    

- Har du fået kæreste på? Spurgte Lau.
Stemningen var meget trykket.
- Nej? Svaret jeg.
Der var en meget akavdet stemning og jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige.  Jeg kiggede ned i jorden og kunne mærke at han kiggede på mig. Efter nogen minutters stilhed, brød jeg stilheden.

- Hvorfor har du ik svaret, jeg havde skrevet til dig i sidste uge? Spurgte jeg.
- Er du ik kun en fan! Sagde han.
Jeg blev sur og rejste mig op, jeg skulle lige til at gå da han tog min hånd. Jeg sagde han skulle give slip, men det gjorde han ikke. Han snakkede og snakkede om ingen ting...
Han bad sætte mig ned igen, det gjorde jeg så.
- Betyder ham drengen noget for dig? Spurgte han.
- Nej svaret jeg.
Stilhed..
- Jeg har noget jeg skal fortælle dig, sagde han.
Jeg kiggede på ham, han kunne godt se at jeg ventede på at han ville sige noget.
Han tog mig i hånden.. Jeg kunne mærke at jeg havde sommerfugle i maven.
- Du startede med bare at være en fan, faktisk vores største fan. Men nu kan jeg ikke lade være med at tænke på andet end dig...
Han kiggede på mig dybt ind i øjnene.
Han forventede nok jeg skulle sige noget, men jeg vidste virkelig ikke hvad jeg skulle sige.
- Føler du det samme? Spurgte han.
Vi kiggede hinanden i øjenene og vores hovedet nærmede hinanden. Tilsidst kyssede vi. I baggrunden kunne vi høre en masse piften.. Vi vente os om og der stod de andre drenge sammen med pigerne. Stefan stod med sin telefon og filmede os. Vi gik hen til dem og jeg sagde til Sofia og pigerne at vi skulle gå nu. Det blev for akavdet.
"Ring" "Ring"
- Vi skal alså mødes nu, sagde en dreng fra min klasse.
- Sig til vores lære at vi er på vej, svaret jeg og skyndte mig at ligge på.
Vi løb og løb.
Da vi kom, stod klassen foran toget og ventede på os. Vi noget heldigvis toget. I toget sad Sofia og jeg og snakkede med en masse piger. Da de fik afvide at vi havde snakket med Page Four, gik de helt amok. De så billederne vi havde taget med dem.

Hjemme.
Det har været en hård dag idag. Jeg skulle lave en historie, til på næste uge. Jeg valgte at skrive om en, som blev forelsket i en kendt sanger😂 TYPISK.
Men ja, jeg spiste aftensmad. Vi fik min livret. Det eneste jeg kunne tænke på var Lau, hans smukke øjne. ALT. Var vi min nu kærester? Eller hvad? Jeg turde ikke skrive og spørger ham, så jeg lod bare hver.
Jeg lå i min seng, jeg hørte "Hun har" og lavede min historie. Efter 2 timer var jeg næsten færdig. Jeg orker ikke mere, så nu vil jeg sove.
Godnat!

Lau❤️Where stories live. Discover now