30. Kapitola

1.8K 119 1
                                    

Louise se na mě díval, ale nakonec promluvil. "Leno to nemůžeš. Vždyť tě včera varoval a následně zemřel tvůj táta. Nemůžeš tam jen tak znovu jet. Zabije i tebe.", řekl mi a já sledovala zmatené pohledy Liama, Nialla a Harryho. "O čem to vy dva mluvíte?", zeptal se Harry a Louis mu to velice neochotně vysvětli, nejprve jsem v jeho očích viděla náznak bolesti, ale to hned nahrdila starost o mí bezpečí.
"Souhlasím s Louim, nikam jet nemůžeš, ještě se ti něco stane.", řekl rozhodně Harry a já vstala. "Kluci laskavě pochopte, že teď o sobě rozhoduju sama a ať se vám to líbí nebo ne, tak já tam v noci pojedu a promluvím si s Johnem. Nevěřím, že ten olej tam byl náhodou. Vezmu si auto a pojedu. Nerozmluvíte mi to.", řekla jsem jim a vyšla opět směr okruh.
"Počkej, kdy ti to nevymluvíme, nech jednoho z nás, aby jel s tebou.", uslyřela jsem za sebou Liamův hlas a zastavila jsem se. "A kdo by tam se mnou jel?", zeptala jse mse anižby jsem se otočila. "Jel by jsem já.", ozval se Harryho hlas a já se musela usmát. Nejraději bychjela sama nebo zase s Louim, ale Harry bude taky fajn.
"Dobře, tak domluveno, buď tu o půl desáté.", řekla jsem mu a znovu nastoupila do auta a vyjala na okruh. Tentokrát jsem jela ve svém Hennesseyi, protože jsem potřeboval být ve větší rychlosti.
Jezdila jsem postupně se všemi tátovými auty až do čtvrt na deset. Zaparkovala jsem poslední auto, převlékla se do věcí, které jsem měla schované na okruhu a čekala na Harryho. Přijel přesně.
"Nastup si a hned pojedeme.", říkám mu a vedu ho k Shelbymu. Harry, stejně jako Louis den před ním, uznale zíral na auto než jsem doslova dotáhla na sedadlo spolujezdce. Sama jsem se posadila za volant a vyjela. Cestu jsem si pamatovala.
Dojeli jsme na místo a já viděla, jak se na nás znovu všichni dívají. Zaparkovala jsem blízko budovy, která tam stála a vystoupila. Harry mě následoval a pozorně si to tam prohlížel. Uviděla jsem svéhp strýce a zamířila rovnou k němu.
"Leno myslel jsem si, že jsem ti jasně řekl, aby jsi se tu už nikdy neukazovala," promluvil na mě, ale já jeho řeči ignorovala.
"Způsobil si tu nehodu, při které zemřel můj otec?" zavrčela jsem na něj a on se zasmál.
"Už včera jsem ti říkal, že jsem ho varoval, že jestli se tu některý z vás ukáže, tak za to bude pykat," oznámil mi bez citu a ve mně se zvedl vztek.
"Takže přiznávš, že za to můžeš ty?" opakuji otázku a on se mi dívá do očí, které mám po matce. "Vysvětloval jsem ti to Leno. Pykal jen za svou hloupost, že tě nevaroval. Stejně mi to nikdy nedokážeš, že za to můžu já," oznamoval mi s ůsměvem a já až moc dobře věděla, že má pravdu. V tom mě, ale něco napadlo.
"Já to možná nedokážu, ale ty se můžeš sám přiznat," oznamuji mu a on se opravdu rozesmál.
"To nikdy neudělám. Znáš mě až moc dobře Leno. Jsi stejně naivní jako tvůj fotr. Chceč se s ním snad brzo setkat v pekle?" vysmíval se mi, ale já se ho nezalekla a pokračovala. "Tak se pojďme vsadit. Vyřidíme to na silnici. Já verzus tvůj nejlepší jezdec," navrhuji a on se na moment přestává smát.
"To zní zajímavě, ale já mám ještě lepší nápad, který doplním tu tvoji sázku. Když vyhraju já zabiju tě a pomstím tak smrt svoji sestry úplně a kddyž vyhraješ ty, což se rozhodně nestane, přiznám se na policii, že za tu nehodu můžu já. Co říkáš?" oznamuje mi svůj návrh na sázku a já jsem ucítila, jak se za mnou Harry zarazil a čekal, že jeho nabídku razantně odmítnu, ale opak je pravdou.
"Dobře, souhlasím. Kdy a kde se to uskuteční?" souhlasím nakonec a John se usmívá.






Máte tu další díl. Co říkáte na tu sázku, že ji Lena přijala? Pište vaše názory. ;)



Holka od aut  (ff s one direction)Kde žijí příběhy. Začni objevovat