7.Kapitola

2.9K 158 3
                                    

Dneska je pondělí a v sobotu máme prví živé vystoupení. Už teď jsem byla nervozní a nabyla jsem sama i Camilla, která taky postoupila, Jessica i Kate byli stejně nervozní.
Asi za deset minut jsme měli jet za Louisem, který nám určí, co budeme zpívat. S holkama jsme čekali na auto, co nás má odvést. Nečekali jsme dlouho a už jsme byli na cestě. Mysleli jsme si, že nás odvezou k Louisovi do vily, ale auto zastavilo u O2 areny. Všechny jsme vystoupily a šly dovnitř a rozhlíželi jsme se okolo sebe. Uvnitř bylo postavené podium a na něm stál Louis.
"Ahoj dívky, jistě jste překvapeny, co tu děláte. Připravil jsem pro vás něco zajímavého a hlavně pro vás užitečného.", pozdravil nás Loui a vyzval nás ať se postavíme za ním na podium. My jsme jen kývali hlavou, že jsme překvapené a rozhlíželi jsme se po areně. Bylo to tu opravdu velké.
"Aby jsem pokračoval, poprosil jsem někoho, aby mi s vámi pomohl. Kluci vylezte!", zakřičel Louis a jako zázrakem se před námi objevili Liam, Niall a Harry. Já i holky jsme se hned začaly usmívat. Mě, ale bylo dovné, proč tu vlastně jsou.
"Jak vidíte jsme tu teď všichni a kluci jsou tu od toho, aby mě i vám pomohli. My jsme čtyři a vy taky. Každý z nás bude mít přes týden na starosti jednu z vás a pomůže ji s přípravou na sobotu. Teď si, aby to bylo spravedlivé, každý z nás jednu z vás vylosuje.", řekl Louis a sundal si čepici. Viděla jsem,jak do ni hází čtyři papírky a jak k němu jdou kluci. První losoval Liam a vylosoval si Camillu. Pak jako další Niall a ten si vylosoval Jess. Potom losoval Harry a vylosoval si mě. Přešla jsem k němu. Harry se tajemně usmíval, ale já ten jeho úsměv znala, znamenal jediné a to: Tohle si užijeme zlato.
"Být tebou, tak se takhle netvářím, jinak to schytáš.", řekla jsem mu s falešným úsměvem a Harry ten svůj radi stáhl zpátky. Tomu jsem se musela zasmát.
Louis nám potom oznámil, že můžeme se začít radit jakou písničku budeme zpívat. Já jsem s Harrym přešla bokem a sedla si na kraj podia. Harry si sedl vedle mě a oba jsme chvíli mlčeli než Harry promluvil.
"Hele chci ti pomoct, tak vy jsme se mohli alespoň kamarádit ne?"
Já jsem jen přikývla a on se zase usmál.
"Přemýšlela jsi už, co chceš zpívat?"
Já zavrtěla hlavou a tím jsme začali diskutovat, jakou písničku v sobotu zazpívám.



Máte tu další díl, jak jsem slíbila. Doufám, že jste spokojení.
PS: Dneska jedu na tábor a tam bohužel nebudu mít čas psát, ale slibuju, že až v sobotu přijedu, tak přidám další. Děkuju předem za vaši trpělivost. ;)

Holka od aut  (ff s one direction)Kde žijí příběhy. Začni objevovat