13.Kapitola

2.4K 156 2
                                    

O další tři týdny později
Utekly další týdny a já jsem ještě nevypadla. Z naší kategorie jsme zvyli už jen já a Camilla.
Jak jsem předpokládala, tak jsem musela asi po třech dnech Louisovi vysvětlovat, co se mi stalo s hlavou. Řekla jsem mu, že jsem spadla ze schodů a on mi uvěřil. Ortézu, co jsem měla nosit, jsem nosila jen když jsem byla s Harrym. S Harrym jsme se daly dohromady a dá se říct, že nám to klape.
V X-Factoru už je nás jen devět a já jsem ráda, že za chvíli už bude konec. Harry mi říkal, že to jistě vyhraju, ale já su nebyla tak jistá. Třeba jeden kluk zpívá daleko líp než já. Nikdo mě pořád nepoznal a já stále doufala, že to tak i zůstane až do konce mé cesty v X-Factoru.
Dneska je sobota a to znamená, že budu zpívat. Měla jsem zpívat od 5 Sos She's kinda hot. Ta písnička se mi líbila a byla jsem ráda, že se Harry s Louim shodli a řekli mi, že ji budu zpívat.
Nachystala jsem se v backstage a zhluboka jsem se nadechla a nasadila úsměv. Vešla jsem na stage a začala zpívat. Opravdu mě to bavilo a byla jsem ráda, že mě k tomu Hannah přemluvila.
Dozpívala jsem písničku a stoupla jsem si před porotu.
"Wow, nic víc na to nedokážu říct. Tvůj hlas je úžasný a pořád se jen zlepšuje. Nebudu se divit jestli to vyhraješ.", řekla mi Rita a Katy zároveň. Tomu jsem se musela smát. Simon mě taky pochválil, ale pořád si mě podezřele prohlížel jako by mě podezříval. Tohle jsem si, ale nechtěla připustit, tak jsem se raději soustředila na to, co mi říkal Loui. Tomu jsem se musela opravdu z plna hrdla smát. Louis mě vychvaloval a tvářil se přitom úplně vážně a já nebyla jediná, která se smála. Když jsem mohla konečně odejít, pořád jsem se smála.
Neděle-vyřazování
Stojím vedle Louise a čekám jestli postoupím dál. Dočkala jsem se jako pátá a držela palce Camille, aby postoupila dál i ona. Bohužel, ale musela jít do duelu.
Držela jsem ji palce, ale asi málo. Camilla nakonec vypadla a já se začala bát, že půjdu jako další. Z holek už jsem zbyla jenom já. Tohle jsem potřebovala rozptýlit. Zavolala jsem Harrymu a jela jsem k němu domů.
Harry mi navrhoval, aby jsem se odmaskovala, aby jsem postoupila až do finále, ale já mu to hned zase rozmluvila.
"Harry o tomhle jsme se už bavili a já ti říkala, že si sundám paruku až vypadnu nebo až ve finále. Ne dřív ne později.", řekla jsem mu a podívala jsem se mu do jeho smaragdových očí, které jsem tak milovala.
"Dobře, dobře. Už se o tomhle nebudeme bavit. Budu ti věřit, že víš, co děláš. Teď pojďme dělat něco jiného.", mrknul na mě, ale já zavrtěla hlavou. Harry to už na mě zkoušel dřív, ale já mu to ještě nedovolila a bude si muset ještě počkat. Kdo si počká, ten se dočká.



Další díl je na světě a snad se pořád líbí. ;)

Holka od aut  (ff s one direction)Kde žijí příběhy. Začni objevovat