16.Kapitola

2.4K 142 0
                                    

Harrymu jsem neřekla, že mám mít ten závod dokud nenastal pátek před vystoupením s klukama. Byla jsem si vědoma, že to musím říct alespoň jemu. rozhodla jsem se, že mu  to dneska raději povím.

"Harry, potřebovala bych s tebou mluvit.", pošeptala jsem mu a zvedla se ze svého místa na zkoušce. Odešli jsme stranou a Harry se na mě nechápavě podíval.

"Co se děje Leno?", zeptal se nechápavě a já se usmála. "Musím ti říct něco strašně důležitýho. Před dvěma týdny jsem si byla zajezdit na okruh a potkala jsem tam tátu. On mi řekl že od toho dne za dva týdny pojedu svůj první závod v barvách jeho týmu s novým autem. Tím chci říct, že tuto neděli jedu závod.", řekla jsem mu jedním dechem a on se zarazil. "Leno počkej. Jestli jsem to pochopil, tak ty pojedeš závod s autem v barvách týmu svého otce tuto neděli, když má být vyhodnocení? To mi chceš říct, že to nestihneš nebo co?". Musela jsem se usmát. "Harry, závod by měl zkončit o půl deváté, možná i dřív když mám jet v nejrychlejším autě světa, ale bude o to chlup. Stihnu vyhodnocení, které začíná v devět, ale rozhodně se zdržím. Chci tě poprosit, jestli by si mě nekryl než se tam objevím.", udělala jsem na něj psí oči a on vypadal, že nad něčím přemýší. "Leno jsi si opravdu jistá, že to stihneš? Jestli ne, tak bude velký problém a prozradíš se.", ujišťoval se Harry. "Harry v tomhle mi musíš věřit. To auto v kterém pojedu je dost rychlé, aby jsem vyhrála závod a stihnula dojet do studia než začne živý přenos.", dala jsem mu pusu na tvář a odešla zpátky ke klukům aby jsme si mohli zkusit náš výstup.

Náš večerní výstup dopadl líp než jsem si myslela. Všichni byli nadšení, stejně jako já i kluci. Oni mi říkali, že jistě postoupím do poslední čtyřky, ale já teď byla nervozní kvůli něčemu jinému než obyčejnému postupu v pěvecké soutěži. Čekal mě závod s Hennessey Venom GT a už teď jsem se nemohla dočkat, jak ten závod dopadne.

Půl hodiny do začátku závodu

Svírala jsem v rukou svoji přilbu a zhluboka jsem dýchala. Za chvíli jsem měla jet a byla jsem strašně nervozní. Už jsem měla nasedat, když jsem uslyšela, jak na mě někdo volá. Otočila jsem se a uviděla Harryho. "Harry, co tu proboha děláš?", zeptala jsem se ho a nechala se od něj obejmout. "Přece si nemyslíš, že v tvůj velký den tu nebudu s tebou. Co bych to byl za přítele?", řekl a dal mi pusu. "Leno, okamžitě nastup do auta musíš už jet na start.", zavolal na mě Robert z garáže a já jsem raději hned nastoupila do auta a rozjela se na start. To auto bylo božský a já se, i přes moji nervozitu, nemohla dočkat až se odlepím ze startovní čáry.










Další den, další kapitolka snad je spokojenost. ;)

Holka od aut  (ff s one direction)Where stories live. Discover now