28. Kapitola

1.8K 119 6
                                    

Přijela jsem domů a šla si hned lehnout. Snažila jsem se být potichu, protože jsem nechtěla vzbudit tátu. Určitě musel být vyčerpaný. Usínala jsem se stálým divným pocitem v žaludku.
Ráno jsem se vzbudila okolo desáté dopoledne. Vylezla jsem z postele a ještě v pyžamu jsem sešla do kuchyně, kde jsem čekala tátu a jeho vynikající snídani. Víc jsem se mýlit nemohla. Nejenže v kuchyni nikdo nebyl, ale i celý dům zůstával ztichlý. Dne tu Alex ani Hannah nebyli, protože byla sobota. Šla jsem se podívat do tátovi ožnice, ale ani tam nebyla žádná známka jeho přítomnosti. Najednou se ozval domovní zvonek a já leknutím nadskočila. Oblékla jsem si raději na sebe župan a šla otevřít.
"Dobrý den, vy jste Lena Green?", zeptal se mě policista, který stál před dveřmi a já jen zaraženě přikývla a gestem ho pozvala dál. Zavedla jsem ho do obývacího pokoje a sama se posadila do křesla naproti němu. "Slečno nerad vás obtěžuji, ale jde o vašeho otce.", zpustil policista a já jsem opět v žaludku pocítila ten divný pocit v žaludku. "Stalo se snad tátovi něco?", vydala jsem nakonec ze sebe otázku a policista smutně přikývl. "Je mi to opravdu líto, ale váš otec měl autonehodu, když jel na letiště. Na místě zemřel.", oznámil mi nakonec policista a já myslela, že se zblázním.
"Slečno jste v pořádku? Nemám někoho zavolat?", ptal se mě po nějaké době policista a já se dostatečně vzpamatovala, aby jsem se dozvěděla víc.
"Jsem v pořádku. Jak se to stalo? Táta nemohl jen tak nabourat. Na to byl až příliš dobrý řidič. Nevěřím, že by to mohla být nehoda.", zeptala jsem se a policista odpověděl. "Stalo se to na hlavní silnici. Byl tam rozlitý olej, zřejmě z nějakého auta, které jelo před vaším otcem. Dostal smyk, auto se převrátilo na střechu a vybouchlo. Ještě jendou je mi to líto. Nechám vás, aby jste mohla truchlit. Neměla by jste tu být sama. Doporučuji vám, aby jste si někoho zavolala. Nashledanou.", rozloučil se se mnou policista a odešel. Zůstala jsem jen tak sedět a nechala jsem slzy, aby mi volně tekly po tváři.
Stal se ze mě sirotek. Táta je mrtvý, máma a bratr taky. Žádné další příbuzné nemám, tedy když nepočítám Johna. JOHN!!! To musel způsobit on. Vyhrožoval, že se něco stane a povedlo se mu to. Zabil tátu a tak si vypořádal účty s naší rodinou. To ale dělat neměl, ještě jsem tu já! Jestli je nějak do toho zapletený, tak ať si mě nepřeje.
Vstala jsem, popadla mobil a rozhodla jsem se. Napsala jsem Simonovi, že jeho nabídku zpívat odmítám, že teď mě podřebuje tátův tým a pak jsem šla se do svého pokoje převléct. Podřebovala jsem se pořádně odreagovat a to šlo jen jedním způsobem. Zajezdit si na okruhu.







Je tu další díl, co říkáte na skutečnost, že Lenin otec je mrtvý? A myslíte si, že John je nějak do té nehody zapletený?



Holka od aut  (ff s one direction)Kde žijí příběhy. Začni objevovat