hoofdstuk 15

1.7K 46 2
                                    

Pov Demi

Ik lag nog op de bank en de 3 volle tassen lagen nog steeds in de gang. 'Oh ben je al thuis?' Vroeg mijn moeder. 'Ja al een tijdje..' antwoordde ik terug.

Mijn moeder liep naar de bank en pakte
mijn jas op, vervolgens liep ze naar de gang en hing hem op. 'Sjeetje Demi, wat zit er in die tassen?' Riep ze hard. 'Mam rustig, dat is maat kleding hoor.' Zei ik lacherig. Mijn moeder pakte 1 tas en liep er mee de woonkamer in. Ze keek in de tas en haar ogen stonden meteen groot.
'Zoveel?' Lachte ze. 'Ja, ik was een beetje te enthousiast.' Zei ik met een glimlach. 'Ja, dat kan ik heel goed zien..zit er in die andere tassen meer?' Vroeg mijn moeder overdonderd. 'Ja.' Lachte ik. 'Oh mijn God!! Demi waar heb je last van!' Zei ze hysterisch. 'Wat, jou 'kleindochter' heeft toch kleren nodig?' Lachte ik.

Ik liep naar boven en liet mijn moeder overdonderd achter. Als ik eenmaal op mijn bed lig voel ik al gauw iets op borrelen en ren meteen naar de wc.

DE VOLGENDE DAG

Pov Demi

Mijn moeder liep mijn kamer binnen. 'Goedemorgen, lieverd.' Zei ze moederig. 'Goedemorgen, mam' zei ik glimlachend terug. 'Ga je vandaag weer naar school?' Vroeg ze en deed mijn gordijnen open.
'Naar school?' Zei ik vermoeid en zuchtend. 'Ja, anders mis je zoveel. En binnenkort moet je toch naar een andere school. Dus kan je beter een beetje afscheid gaan nemen van deze school.' Zei ze en sloeg haar armen over elkaar.
'Een andere school?!' Zei ik hysterisch. 'Ja, eentje voor tienermoeders.' Zei ze serieus. 'Hahaha, je maakt een grapje.' Zei ik lachend. 'Nee, ik ben bloed serieus. Dus sta nu maar op en ga snel douche.' Zei ze serieus en liep weg.

Ik stond op en liep naar mijn inloopkast. Ik pakte een skinny jeans en een grote trui zodat je mijn buik niet zag. Ik liep naar de badkamer en bleef 10 minuten onder de douche staan. Toen ik klaar was deed ik mijn kleren aan en deed mijn haar in staart.

Ik zat aan tafel. Ik at een broodje met kipfilet en dronk wat thee. Toen ik klaar was deed ik mijn jas aan en liep ik naar de bushalte.

Toen ik bij de bushalte stond kwamen Jenna en Tessa aanlopen. 'Hey, Demi! Dag baby'tje!' Lachte Jenna. 'Stil niet zo overdreven en hard!' Riep ik naar Jenna.
'Oja sorry.' Zei Jenna serieus.

Toen de bus kwam stapten we in en gingen we met z'n drieën achter zitten. De volgende halte kwam Anouk binnen, ze keek ons even aan maar draaide al gauw haar hoofd. 'En Demi, wat vond je moeder van de kleertjes?' Vroeg Tessa.
'Ze vond ze denk ik wel leuk! Alleen vond ze het wel een beetje veel.' Lachte ik.
'Tja, we konden het ook gewoon niet laten liggen.' Zei Tessa met een glimlach.

POV Max

Ik liep met mijn team door de gangen en opeens zag ik Tessa, Jenna en Demi.
'Ik zie jullie bij de training!' Riep ik naar het team. Ze knikte en liepen door.

Ik besloot om naar hun toe te lopen zodat ik met Demi kon praten.

'Demi, kan ik je spreken?' Begon ik. 'Ja dat kan.' Zei ze droog. Ze bleef staan en keek me zuur aan. 'Loop je nog mee of..?' Vroeg ik haar verbaasd. 'Ik heb geen geheimen dus vertel maar op.' zei ze zelfverzekerd. 'Nou oke, ik wou vragen hoe het bij de dokter was.' Zei ik kalm. 'Perfect, hoezo?' Antwoordde ze bot terug. 'Oh, gewoon.' Zei ik vreemd. 'Oke.' Zei ze nutteloos. 'Oke, doei..' zei ik en liep weg. 'Doei.' Zei ze droog en rolde haar ogen.

Ik liep weg en dacht na. Hoe kan ze zo dik zijn geworden en waarom is ze zo misselijk de laatste tijd?

Ik liep terug naar demi. 'Demi.' Zei ik. 'Wat moet je nou van me?!' Riep ze geïrriteerd. 'Ben je zwanger?' Vroeg ik.
'Niet zo hard, idioot!' Riep ze boos.
Ze sleurde me mee naar de gymzaal. 'Hoe weet je dat ik zwanger ben?' Zei ze boos. 'Ik vroeg het me gewoon af?' Zei ik verward. 'Wie heeft het je verteld?' Riep ze. 'Dus je bent zwanger?!' Riep ik eigenwijs. 'Waarom schreeuw je zo, idioot. Ja, ik ben zwanger. En een woord met iemand hier over dan zul je de rest van je leven zonder ballen lopen!' Zei ze bedreigend. Ze draaide zich om en liep boos weg.

POV Demi

Hij weet dat ik zwanger ben dacht ik hysterisch na.

Ik liep terug naar Jenna en Tessa. 'En wat zei hij?' Vroeg Jenna nieuwsgierig.
'Niks boeiends.' Zei ik afgeleid. 'Maar ik moet jullie nog wat vertellen, binnenkort ga ik naar een andere school.' Zei ik teleurgesteld. 'Wat?' Schreeuwde Jenna en Tessa in koor.

16 en zwanger?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu