Hoofdstuk 5

2.2K 49 0
                                    

POV Demi

Zaterdag was aan gebroken. Tessa, Jenna, Anouk en ik zaten op mijn kamer en maakte ons klaar. Ik deed een strakke spijkerrok aan met een zwart koltruitje en overknee hakken. Toen ik me aangekleed had ging ik zitten op mijn bed en keek wat de anderen droegen.

Anouk droeg een oversized sweater die soort van leek op een jurk met overknee hakken.

Tessa en Jenna droegen dit.👇🏽

'Oke, nu haar en make-up!' Riep Anouk

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


'Oke, nu haar en make-up!' Riep Anouk. Ik pakt mijn krultang en liet hem warm worden. Ik maakte een scheiding in het midden, maakte een mooie slag met de krultang in de voorste paar plukken en de rest van mijn haar. Vervolgens sprayde ik er wat haarspray in. Ik deed een simpele lippenstift op en krulde mijn wimpers.

Toen iedereen klaar was vertrokken we naar Jason. Hij woonde een straat verder dus konden we makkelijk lopend gaan.

We kwamen aan en liepen de achtertuin in. We gingen bij het basketbal team staan. Het was redelijk druk en vol. Mensen waren aan het dansen, beerpong aan het spelen, aan het kloten in het zwembad, of natuurlijk aan het zoenen. Kort samen gevat: 'het ideale tienerfeest'. Jason vroeg ons wat we wilden drinken en haalde wat te drinken voor ons.

Het werd erg druk en ik ontmoette veel nieuwe mensen van school. Hoe gezelliger het werd, hoe meer drank er naar binnen ging. Het werd maar meer en meer, je kon inderdaad zeggen dat ik straal bezopen was. Uit voorzorg bracht Anouk me naar boven. Ze legde me op Jason's bed en in no time viel ik inslaap.

Opeens ging de deur open en kwam Max binnen die was stom dronken. Ik draaide me om en hij besprong me. Hij begon me te zoenen en langzaam aan ging ik ermee in. Hij ritste mijn rok open en trok mijn trui uit. Ik knoopte zijn overhemd open, en maakte zijn riem los. We vielen zoenend op het bed, en verdwenen gauw onder de lakens. (No details needed.)

Rond 04:30 kwam Anouk de kamer binnen stormen. Ineens hoorde ik iets vallen, een persoon ofzo. Ze begon ineens te lachen. 'Waarom zijn jou kleren uit?' Lachte ze hard. Ik vatte het niet en ze begon me maar gewoon aan te kleden.

POV Max

'Dronken' liep ik naar boven en liep de kamer van Jason in. Ik zag Demi liggen.
Dit was me kans. Ik zoende haar. En trok haar kleren uit, gemakkelijk ging ze er in mee en begon mij uit te kleden. Zoenend vielen we op bed en verdwenen gauw onder de lakens.

Anouk kwam binnen en ik rolde mezelf de grond op zodat ze mij niet zou zien. Anouk hielp haar met aankleden en ze vertrokken.

Ik kleedde mezelf snel aan en sloot me aan bij de groep alsof ik nooit weg was, ze merkte het toch niet.

We liepen naar huis en ik kraamde van alles uit. 'Demi kan zoooo goed zoenen.' Riep ik hard 'WAT!!' Schreeuwde anouk terwijl ze me los liet.

16 en zwanger?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu