Hoofdstuk 3

2.5K 53 1
                                    

POV Max

'Ik eh, sorry!' Kapte ik mezelf snel af. Ze keek verward terug naar haar boek.

POV Demi

Hij bleef maar staren! Wat een engerd.

We liepen het lokaal uit. Richting de kluisjes en wisselde van boeken.
Toen kwamen we Anouk tegen en gingen we met z'n drieën een mini gesprekje aan. Max liep ineens weg en ging naar zijn basketbal team.

'En hoe is het om met Max in de klas te zitten?' Vroeg Anouk. 'Hij is best wel een aardige jongen hoor! Maar net bleef hij heel de tijd naar me staren ik kreeg er kippenvel van.' Lachte ik ongemakkelijk.
'Ik zal wel even met hem praten.' Zei Anouk verbaasd.

De dag was voorbij en ik ging naar huis. Ik liep naar de fietsenstalling en pakte mijn scooter. ik wachtte nog even op Anouk. Toen Anouk aan kwam lopen pakte ze ook haar scooter. Vervolgens reden we naar mijn huis. Aangekomen parkeerde we onze scooters op ons terrein. Ik stak mijn sleutel in de deur en we begroette mijn moeder. Vervolgens liepen we gelijk naar boven. Mijn moeder bracht nog wat lekkernijen, terwijl ik en Anouk de film afkeken.

Ondertussen was Anouk al een tijdje weg en zaten ik en mijn moeder aan de eettafel. We zaten wat te kletsen en genoten van het Chinese eten dat mijn moeder besteld had.

Toen we klaar waren deden we nog even de afwas in de vaatwasser en toen ging ik naar mijn kamer. 'Alvast welterusten mam!' Riep ik vanuit mijn kamer. 'Welterusten schat!' Riep ze vanaf beneden. Ik sprong snel onder de douche en waste mijn haren. Daarna deed ik mijn onesie aan en kroop in bed, mijn ogen stonden op het punt om dicht te vallen en toen begon mijn telefoon te trillen. Het was Max. Max? Ik keek verbaasd naar mijn scherm.

Max
aan het typen..

- Hé, Demi!
Hey, Max -
- Hoe gaat het?😳
Goed en met jou? -

Opeens werd ik genegeerd. Raar.

16 en zwanger?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu