---11--

233 12 1
                                    

Бях в леглото си. Сутрешните лъци блестяха в лицето ми. Тръгнах да се изправям, но нечия ръка ме притисна все повече към себе си.
Какво за бога? обърнах се и не очаквах точно този човек. Това бе Хари. Спеше или поне до преди малко. Бе затворил очите си, но изглеждаше толкова спокойно. Погледнах леко към тялото му осъзнавайки, че е без тениска. Татосите му изглеждаха наистина секси, а разрошената му коса можеше направо да ме подлоди. Прехапах устната си за да сдържа каквато и да е емоция. Хари май забеляза това защото се усмихна.

-Гледката ти харесва.-каза той с самодоволна усмивка. Няма да лъжа. Наистина гледката ми харесваше. Но когато се сетя, че снощтната вечер е само заради алкохола се чувствам някак гадно. Хари никога няма да изпита това което аз изпитвам към него. Не се чудете какво стана снищи. Ще ви кажа. Напихме се. Натискахне се и след това се качихме в стаята ми защото бяхме уморени. Хари си свали тениската , а аз облякох къси панталоки и потник, които използвах за пижама. След което си легнахме и Хари ме прегърна. Това беше.
-Добро утро и на теб.-казах но вече в гласа ми се четеше някаква доза болка.
-Хей, хей какво има?-попита ме той. Не му отговорих.

Станах и тръгнах към банята. Взех си бърз душ и увих бялата хавлия около тякото си. Влязох отново в стаята си, но Хари го нямаше. Облякох се с черен клин и широка бяла блуза. Вързах косата си на хлабав кок и слязох доло.
Видяйх къдрокоско да прави кафе. Явно Мак я няма, защото якето и също не беше тук. Застанах до прозореца и се замислих отново за снощи. Подяволите Хари защо така превзе мислите ми.
Коремът ми се преобърна щом усетих нечия ръка увита около криста ми.
-Направих кафе.-рече момчето като постави главата си на рамото ми. Боже как не ми се искаше този момента да спира. Но ако позволя на чувствата ми да обземат мислите ми...щах да сртадам и то много.
-Благодаря.-промълвих едвам и се опитах да се усмихна до колкото можех...

ГНХ

Бях буден и я наблюдавах. Тези дни се бяхем учождили, но кога сме били и близки, за да мисля така. Тя се размърда и аз затворих очи. Опита се да стане, но затегнах хватката си попречвайки това да стане. Тя се завъртя към мен и впери поглед. Савсем леко видях как гледа тялото ми и прехапа устна.
-Гледката ти харесва.-казах и се усмихнах.
-Добро утро и на теб.- Тя всякаш се бе замислила и дори и малката усмивка от лицето и затъна в дън земя.
-Хей, хей какво има?-попитах вече с притеснение в гласа си. Тя не ми отговори нищо. Стана и влезев банята. Чух течащата вода и реших да сляза долу. Блязох в кухнята и реших да наяравя кафе.
Беше ми много странно какво толко има и защо тя е тъжна. Снощтната вечер бе просто страхотна. От както стана това в тоалетната на официалното сабиране тя е различна. На нея и пукаше за мен. На мен също ми пукаше за нея. Може да не го показвам, но аз имам чувтва към нея. Боли ме да я гледам така. Искам тя да е щастлива. Знам, че се държа като задник понякога но това е защото тя ме изкарва извън релси. Тя е просто перфектна дори и само като стои. Забелязах я да стои замислена до прозореца и отидох при нея.
-Направих кафе.-казах овивайки ръка около кръста и.
-Благодаря.-каза тя показвайки едвам доловима усмивка.
-Бела кажи ми какво има.-попитах придърпвайки я към себе си.

ГТИ

Как да му кажа...
-Ти..-казах да се замислям. Браво Изабела.
-Аз? Какво направиш?.-попита той с някак притеснен глас. Трябва да му кажа. Нямам друг вариант.
-Нищо. Тоест нещо...-браво на теб Бела савсем се умота.-Искам да кажа, че.. херсвам те Хари и това което става.. не знам дали ти изпитваш същото. Снощтната вечер не бих могла да я забравя или този момент сега. Просто не искам да съм наранена и моля те каж...-бях прекъсната от устните му. Той ме целуна и ме придърпа максимално към него. Одадох се напълно на цеувката. След като той я прекъсна проговори.
-Не бих те наранил за нищо на света. Ти си човека който ме кара да полудея само когатоме погледнеш. Ти се застъпи за мен пред Тейлър. Бих искал да си до мен всяка секунда.
Бъди до мен. Нуждая се от теб...-каза това и отново сля устните ни.

BAD BOY, GOOD LIPSWhere stories live. Discover now