Глава 5

277 14 2
                                    

Чаках Хари в парка вече от 15 минути. Видях, че той се задава с черните си прилепнали дънки, черната си тениска. Каласически Хари Стайлс. Черните му слънчеви очила го прекриваха и изглеждаше съвсем нормалко. Дойде и седна до мен.
-Здравей-поздравих го с усмивка.
-Казах на Сам за "нас" и би трябвало от сега на татак да се показваме повече публично и би трябвало да разберем повече факти един за фруг, за да е по-достоверно.-започна доректно. Факти?! Та аз знам почти всичко за него.
-Знам доста неща за теб. Нека спомена, че все пак съм ви не чак толкова луда фенка.-засмях се. Той също го направи. Уау той можел да се усмихва.-Нека те питам неьо Стайлс. Защо се даржиш тъка с мен?
-Може би, защото пееш добре, а и ти беше права. Момчетата винаги ми обръщаха внимание...и няма значение. Съжснявам.
-Няма проблем. Е нека започнем с "фактите".
-Какво знаеш за мен?-попита и се усмихна самодоволно.
-Всичко.
-Нека да видим какво знаеш?-оредизвикваш ли ме Стайлс. Не го прави.
-Любим филм Наистина любов. Любима храна мексиканско и скадка царевица, което лично за мен е странно. Любима напитка яболков сок. Не пуши и не пиеш. Голям романтик си. Пътвата ти целъвка е била когато си вил на 11. Приживям ситежко развода на родителите ти. Сестра ти Джема е с две години по-голяма от теб. А и обичаш котки. Имаш такав долколкото не се съжа. Веднъж си се напил и си говирил цял час с котка. Любим цвпт черно.-когато приключих Хари стиеше и ме гледаше като одарен с мокър парцал. Пак казвам. Не съм луда ,но дъм им фенка. Не крия, че Хари е моя фаворит.
-Леле...добре...ам...-стиеше и не гледаше. Чудеше се какво да каже.-Ами добре значи ми спестявъш говоренето. Така аз знам единствено името и фамилията ти. Учиш в музикалната академия и си на 18.
-Дообре. Значи не знаеш ничо, но и не те виня. Така. Ами парво да оточня, че мразя да съм център на внимание. Обичам музиката. Свиря на пиано от 10 години. Имам по-малък брат. Ерик. Родителите ми са разбедени и си имат други семейства. Живея сам съма тук. Най-добрите ми приятели да идиотите от 5sos. Не се хваля, но те са ми като братя. Винаги мога да разчитам на тях. Когато бях в Сидни в моето училеще ме смятаха за зубър и смотанячка.-казах аз и вече бях останала без дъх. Определено.се бях променила от тогава.
-Доста факти, но ще ги запомня.-отвърна той и ми се усмихна за втори път. Уау наистина нещо му има. Поговорихме си за още доста неща. Казахме си без ревсност. Общо взето говорихме за "връската" ни.

Бяха минали часове в разговори и случки. Разбрах, че Хари все пак не е толкова студен. Явно сме прекарали цекия ден в парка защото слънцето започна залязва. Получих смс от Люк.
Ела в хотела. 19 етаж, 211 стая. :) :P.

-Момчетат ме чакат в Хотела. Искаш ли да дойдеш?-попитах от любезност. Въщност не очаквам да ориеме, защото все пак съм муомръзнала. Сигурна съм.
-Може и без това няма какво да правя.- не очаквах да приеме. Без много ориказки се заътихме към колата. Качихме се и жапалих колата. През почти цялото врене тънехме в неловка тишина. Не след дълго вече паркирах пред хотела на момчетата. С Хари слязохме и влязохме през големите врати на хотела. Качихме се в асансьора и натиснах коошето за 19 етаж. Коазато големите врати на асансьора се отвориха излязох и се запътих малко по бързо към стаята на момчетата. Хари застана зад мен. Когао наближих стая 211 врата бе отворене, а вътре Люк целуваше някакво момоче. Точно тогава усещах сълзите си в очите. Не бях осетила кога Хари вече бе до мен.
-Бела , защо стойш....-бе спрал да говори кига не видя. Нямах сили да говоря. Само погледнах за последно Люк, а после и Хари и побягнах към стълбите. Започнах да слизамц, но просто се свялох и започнах да плача. Не мога да бъда силна точно сега. Та аз туку що видях момчето което харесвах да целува друга. Чух как ахари вика името ми. Явно е чул хлипанията ми и дойде при мен.
-Той е идиот ,но моля те не плачи.-сезна до мен.
-Толкова съм глупава. Знам, че нищо няма да стане, но все пак се надявах. До сега. Сега дори и най малката капчица надежда се изпари.-все още сълзите течаха от очите ми. Оостояхме в тишина няколко минути докато Хари не я нароши.
-Искаш ли да си му го върнеш?-идках ли? Меже би, но какво бе намислим той.
-Може би. Какво си намислил Хари?- той само се усмихна самодиволно и извади телефона си. Написа нещо и отново го прибра.
-Хайде да слезем долу. Скоро ще са тук.-Кой ще е тук. Какво ди намислил Стайлс...?
Не задавах въпроси просто слязохме, а там имаше черен ван. Най вероятно това са папараци.
-Хари отвън има папараци. Сега какво ще правим?
-Ще се правим на двойка.-каза и повдигна леко раката си. Искаше аз да я хвана. Това и направих. Все пак това все някога щеше да се случи. Хванах ръката му и той ми подаде тъмните си очила да скрия зачервените си очи.
-Отиват ти.-отвърна той и преплете оръстите ни. Странно чувство премина през тялото ми. Бях нервна и стиснах леко ръката на Хари. Кигато излязох Хари се приближи до мен и прошепна нещо в ухото ми.
-Явно ще ни снимат от вана. Това значи, че ще трябва фа направим нещата малко по-интересни.- аз все още не разбирах на каде бие той. Аз само го погледнах объркано, но кимнах леко. Тогава всичко ми се изпсни. Тогава изпитах чувство, кото бях забравила. ТОЙ МЕ ЦЕЛУНА.

BAD BOY, GOOD LIPSWhere stories live. Discover now