Глава 8

237 15 1
                                    

...... I went slowly in tears
Broken heart bleeds
Without a word of farewell
Only hot tears
The sun slowly rises
A heart black mist
And tears of blood streaming
Hopefully without me gently breathe .....

Отидох си бавно обляна в сълзи..
Сърце разбито, кърви...
Без дума, без сбогом...
Само горещи сълзи...
Слънцето бавно изгрява...
а на сърцето черна мъгла пада...
И кървави сълзи се стичат...
Дано без мен по-леко дишаш...

Спомням си когато измислих този телст... когато отворих очи четири погледа бяха забити в мен. О...не само не ми казваите, че те чуха всичко...Това е на добре.

-Здравейте момчета.-поздравих ги и се опитвах да се държа съвсем нормално.
-Ама...ти...това...ама...ние...-опитваха се да кажат нещо един през друг. Толкова бяха объркани и някак си сладки по техен начин. От моя страна поьучиха само малък кикот.
-Това беше страхотно...и мемодията...ама ти ли я измисли?-попита Лиам. Аз само кимнах срамежливо.
-Все още е в обработка. Има още доста неща за изглаждане. А и само това съм измислила.-казах и получих само.кимване от страна на Найл. Лиам все още гледаше странно. Луи се чудеше какво да каже, а Хари...той ме гледаше някък с презрение и злоба, но имаше и тъга. Ето това не можех да разбера. Познаваме се едва от седмица, а той вече ме мразеше. Наистина съм му фенка и не очаквах такова държание към мен. Та аз не съм му сторила нисщочко за Бога. Честно това негово държание ме наранява. Онази постъпка която направи пред хотела ме изненада. Тогава се държеше мило с мен. Може ли е боло от съжаление? Може би, но тази целувка ми бе казала нещо друго. Не знам какво, но ще се опитам да разбера. Честно да си призная ми е.малко неловло да стоя близо до него след случката пред хотела. След целувката. Трудно ми е да свикна с мисълта за фалшивата връзка. Докато аз си размишлявъм не съм осъзнала, че с Хари сме се гледали.
-Е трябва да поговорим.-започна Лиам привличайки вниманието на всички ни.-Сам е извън Лондон и ми каза, че имало някакво сабиране, на което трябвао да присъстваме. Това означава всички. Ти и Бела-посочи.мен и Хари.-трябва да се държите като женени от педест години, а ние-посочи Луи и Найл-ние...ами ние ще видим какво ще правим. Събирането е от 20:00 тази вечер. Надявъм се да бъде забавно.-каза и се засмя. Найл позледва приема на Лиам, а след него и Луи. Хари стоеше и не казваше нищо. Сякъш ми бе сърдит.
-Дабе поредното сабиране на което ще има дамо надути кифли с силикон.-каза през смях Луи. Докато тримата се смяха аз стоях си не обелвах думичка, а Хари си ровеше втелефона не заинтересовано. След като момчетата спряха да се смеят си говорехме за поесните и не.осетихме кога бе станало 17:30. Наложи ми се да си тръгна защото трябваше да се оправя за вечерта.
-Момчета аз трябва да тръгвам.-съибщих и взех чантата си изправяйки се от мястото си.
-Чакай ще те закарам.-леле това да не.бе гласа на Хари. Ама той можел и да говори не само да гледа с презрение. Не му отвърнах с нищо и само излезнах през вратата. Забържах хода си, докато някой не хвана ръката ми. Хари. Нямя кой друг да бъде. Та в коридора вяхме само ние.
-Какво ти става.-попита той грубо.
-На мен какво ми става? Вож себе си. Гледаш ме с слоба и презрение през цялото време. Какво съм ти направила Стайлс. Защо ме мразиш.
-Не те мразя. Просто понякога ме изнервяш. Не знам защо, но го правиш. Правиш нещата толкова шибано перфектно, че ме изнервяш. Всякаш всичко е толкова лесно за теб.-говореше той. Не той не говореше. Викаше ми. И защо защото полагам усилия. Това го изнервяло.
-Слушай ме внимателно. Това, че се старая и полагам осилия не значи се съм перфектна в всич..-виках на свой ред, но бях прекъсната от топлите ми и меки устни. Той ме целуна отново. Да отвърна ли? "Не стой като пън." Говореше подсъзнание. Отвърнах на целувката. И двамата бяхме ядосани на другия но това не ни попречи целувката да се превърне в страстна. Хари облиза долната ми устна и поиска достъп. Получи го но нямаше да се предам толкова лесно. Езиците ни танцуваха танц, който само ние двамата знаехме. Той ме придърпа по-близо до себе си, а аз зарових пръзти в меките му къдрици. Вече се борехме и за последната глутка въздух. Наложи се да се отделим. Всякаш прочел мислите ми той започна де се отфедя от устните ми. Погледна ме. Очите му бяха толкова зелени и същевременно толкова изпълнени с поход. За разлика от моите. В тях се четеше объркване.
-Защо ме целуна?-попитах объркано.
-Защото както казах правиш всичко шибано перфектно и ме влудяваш. Просто исках да млъкнеш. А и загрявах за вечерта.-каза и самодоволната му мазна усмивка си проправи път към лицето му, показвайки невероятните му трапчинки. Бела стегни се мамка му не се размеквай. Не казхме нищо повече и се запътихме към колата му. През пътя се чуваше само слабия звук на радиото. Нито един от нас не знаеше какво да каже, а и нямаше нищо за казване. Бях се загледала в пространството когато разбрах, че сме спрели на светофар и Хари е бперил похлед в мен. Осетих зелените му ириси да пробиват дупк в мен. Бе минеловко. Ето, че и най-после стигнахме пред високата схрада в която се намираше апартамента ми. Разкопчах колана си и погледмах Хари.
-Благодаря, че ме докара.-казах и се опитах да прикрия неодобството.
-Ще те взема в 19:45. Бъди точна.-каза и ми намигна.
-Чао Хари.
-Чао Бела.
Излязох от колата и тръгнах към голмата врата. Влязох в асансьора и натиснах копчето за последния етаж. Ето, че големите метални врати се отвориха и аз се запътих към апартамента си. Отключих вратата и прекрачих прага на апартамента си. Оставих чантат на канапето в всекидневната и се запътих към стаята си. Трябваше да разбера какво да облека. Застанах пред гардерова си и започнах да ровя. Погледа ми бе пленен от една черна дантелена рокля по тялото. Бе с гол гръб и дължината и една педя над коляното. Това бе роклята ми за тази бечер. С риск да прозвоча като надута кифла ще изглеждам доста секси предполагам.
Е реших да си взема душ. Съблякох дрехите си и взех две хавлии. Едната за тялото ми а другата за косата. Влязох в банята и съблякох бельото си. Влязох в душ кабината и пуснах водта. Започнах да търкам тялото си когато ръката ми инстинктивно мина през устните ми. Веднага спомена как Хари ги докосваше се появи в съзнанието ми. Корема ми се сви на топка и започнах да изпотвам онова странно чувство... не невъзмохно е да си падам по Хари. Не трябва да го хараресвам. Тази мисъл ме плаши. Плаши ме това, че може да бъда наранена. Спрях течащата вода и обвих тялото си с хавлия. Върнах се обратно в стаята си и облякох едни черни бикини. Погледнах часовнила и бе 18:20. Не бях забелязала колко бързо е минало времето. Облякох една широка тениска и седнах пред тоаледката. Изсоших косата си и включих преста са коса. Бях твърдо решена да я накъдря. Докато преста ми заграва, а това ставаше много бавно се заех с грима. Не исках да се набива прекалено много, но исках да е изискано. Сложих телесни сенки, очна линия, спирала. Устните ми бяха бледи и затова ги подчертах с матово червено червило. Сложих малко пудра за да се задържи гримът ми и бях готова с него. Оверих се, че преста бе загряла и започнах да къдря косата си. След един час мачително къдрене бях готова и с прическата си. Оставаше да облека роклята и да избера подходящи обувки. Станах и съблякох внимателно тениската, за да не.разваля прическата или грима си. Облякох внимателно роклята. Стоече ми прекрасно и подчертаваше извивките ми чудесно. Запътих се към големия си гардероб и отворих последната вратичка. Пред мен се откриха 13 рафта с обувки. Да бях болна на тема дрехи и обувки. Избрах си черни велурени обувки на 10 сантиметра ток. Избрах и една тъмно червена чантичка тип портмоне и прибрах парите и телефона си вътре. Погледнах часовника и осъзнах, е Хари всеки момент ще пристигне. Взех ключа от апартамента поставяйки го в ключалката и завъртайки го, показвайки ми, че вече бе заключено. Тръгнах с внимателни крачки към асаньора. Телефонът ми извибрира сигнализирайки ми, че съм получила СМС. Бе от Хари.
Долу съм. ;)-Х.
Не отговорих а изчалах тежките врати да се отворят и да изляза от сградата. Когато излязох видях Хари с цялата си прелест облегнат на черния си луксозен джип. Той бе облечен с черни тесни дънки. Черна риза и червена врътовръзка и за завършек черно спортно сако. Класически Хари Стайлс. Той ме забеляза и ми се усмихна.
-Здравей-поздравих го приближавайки се към него.
-Изглеждаш секси.-каза той и ми отвори врата. Изненадваща постъпка. Изчервих се при думите му. Чакай аз какво? О, стегни се Бела. Качихме се в колата и потеглихме към мястото на събирането.

Здравейте хора. Благодаря на тези които четът историята ми. Приемам всякакви критики. Какво мислите за текстът на песента. Всъщтност текстът е стих и е написан от много важен човек за мен и много и благодаря, че ми позболи да го използвам. Моля гласувайте и коментирайте. Ако не ви харесва историята ще я спра.  Моля конентираите за да знам дали да продължавам. Благодаря.

BAD BOY, GOOD LIPSWhere stories live. Discover now