Глава 1

688 16 0
                                    

Здравейте казвам се Изабела Сторн и съм на 18. Живеех в Австралия, но бях приета в една от елитните музикални академии в Лондон. Учебната година започна, а аз живея в Лондон едва от един месец. Може да звучи нереално, приятелите ми ми лиясват. Съгурно се чудите кой са те. Енека ви кажа. Те са единствените и не повторими 5SOS. Толкова много ми липсват Аш, Майк, Калъм и Люк. Огромна фенка съм им, но не само на тях. Може да прозвучи станно, но обужавам One Direction. През свободното си време записвам кавър версии на най-различни песни (70% са на 5sos или One Direction. :D) и ги пускам в You Tube.
Както казах новата учевна година започна и като за по ирония ми е последната. Тук всеки ученик има право да избере дали да продължи напред като студент тук или да се прехвърли някъде другаде. Естествено повечето от съучениците ми избират да останът тук. Относно тях те все още не са разбрали коя съм и какво правя. Честно да си призная така ми е най-добре. Мразя да съм в центара на вниманието.

Звънеца би и се запътих към стаята в която инах час по музика. Седнах на обичайното място. Господина връхлетя в стаята и започна да говори нещо. Минаха поне 30 минути от часа когато на вратата се почука....

















BAD BOY, GOOD LIPSUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum