Epilóg

225 30 3
                                    

Nevidela som nič. Cez oči som mala previazanú šatku. V bruchu som mala podivný pocit. Bola som strašne zvedavá. Stŕpli mi ruky i nohy od napätia. Telom mi prebehla smrtka. Už tú šatku dlhšie na očiach neznesiem. Strhla som si ju z očí. 64,7!!! Bombové číslo! Zoskočila som z váhy. Začala som kričať a skákať. Zo slzami šťastia som najmocnejšie ako sa len dalo objala Borisa a Sáru. A potom aj mamu. "Som na teba hrdá," povedala. Rozplakala som sa ešte viac. "Toto treba osláviť megaveľkou pizzou a tonou čokolády!" zavtipkoval Boris.
Milujem tých ľudí. Vďaka nim viem, že som silná, že dokážem všetko, že som skvelá, taká aká som, že sa nemusím skrývať a hanbiť a že svet je krásny.

Radšej budem nula, terč pre váš výsmech, odporne škaredý, iný ako ostatní... Ale s pocitom, že to čo nosím v sebe nie je len orgán potrebný mi pre život, ale je to srdce, čo dokáže milovať.

..........

Zdravím moji milí čitateľníci :) Veľmi nečakane, ale je tu. Taký citátik som našla na koniec. Tak dúfam, že ste si užili túto poslednú časť. Úprimný názor... :)





BacuľkaWhere stories live. Discover now