10.

284 32 3
                                    

Ukážem jemu aj všetkým, že nie som úbohá, a že nepotrebujem, aby ma niekto ľutoval!

O týždeň neskôr...

"Mami, ideme s Kikou von." oznámila som jej. "Vidím, že si začala chodiť medzi ľudí. Beriem to u teba ako pokrok." vyhlásila mama. Ignorovala som jej pripomienku. Proste taká je. Nemôžem si jej urážajúce poznámky brať k srdcu. Áno, trocha som sa zmenila. Naozaj nechcem na ostatných pôsobiť ako troska. Začala som s novým životným štýlom a Kika mi s tým pomáha. Za posledný týždeň sme sa veľmi skamarátili. 

"Mami? Pôjdeme zajtra spolu na nákupy?" Napadlo mi, že "netrosková" osoba, potrebuje poriadny šatník. Možno bude dobré, ak s mamou pôjdem. Jej vkus sa mi páči. Aspoň niečo máme spoločné. A náš vzťah sa môže zlepšiť. Pozrela som sa na jej tvár. Bola plná sviežosti a radosti do života. Bola úplne opačná, než tá moja. Mama nadvihla obočie. "Ty chceš ísť so mnou nakupovať?" nemohla uveriť. "Prečo nie?" usmiala som sa na ňu. Mama mykla plecom. "Pôjdem. Naozaj potrebuješ vylepšiť šatník." "Super. Teším sa. Tak, ahoj." Mama pokrútila nado mnou hlavu a ja som išla za Kikou. 

..........

Ahojte. :) Dnes som mŕtva. Myslela som si, že dnes časť nepridám, ale nechcela som vás sklamať. :D Tak dúfam , že ste si ju užili :) Máte radi také nezvyčajné, vymyslené slovíčka ako  netrosková? Ja ich milujem. :D  Vote a koment poprosím :) 


BacuľkaWhere stories live. Discover now