Κεφάλαιο 40

35.9K 3.1K 259
                                    

Καλή ανάγνωση και love you♡♡♡

Τα μάτια μου κοιτάζουν πρώτα την άγνωστη κοπέλα, και ύστερα τον Αλεξ. Τα μάτια του έχουν ανοίξει διάπλατα που με είδε, ένα σημάδι ότι αυτό που βλέπω δεν είναι κάτι αθώο.

"Ποια είσαι εσύ;", με ρωτάει η άγνωστη με τα προκλητικά ρούχα.

Κοιτάζω μπερδεμένη τον Αλεξ. "Έφυγες", λέει μέσα από τα δόντια του. Στην αρχή νόμιζα πως πήγαινε σε εμένα αλλά όταν έσπρωξε ελαφρά την κοπέλα έξω, αναστέναξα ανακουφισμένη.

"Μάλλον θα είσαι η κοπέλα του. Αχ και να ήξερες τι συμβαίνει", μου λέει και το βλέμμα της σκοτεινιάζει. Τα χέρια της αγγίζουν την κοιλιά της και την χαϊδεύουν απαλά.

Μια ιδέα περνάει από το μυαλό μου μα την διώχνω γρήγορα και συνεχίζω να τους κοιτάζω απορημένη.

"Φύγε γαμώτο. Είσαι τρελη, φύγε τωρα!", της φωνάζει ο Αλεξ.

"Πρώτα με πηδάς και τώρα με διώχνεις. Πολύ κακό εκ μέρους σου. Δεν θα αρέσει αυτό στο παιδί μας", ξανά χαϊδεύει την κοιλιά της, σαν μια ψυχασθενής που έμεινε έγκυος.

Έγκυος. Από τον Αλεξ. Μόλις συνειδητοποιώ τι συμβαίνει νιώθω σαν να με μαχαίρωσαν στο στομάχι. Τα μάτια του είναι κολλημένα στο κενό, η έκφραση του δύσκολη να διαβαστεί.

Κάνω αυθόρμητα βήματα πίσω και αγγίζω το μέτωπο μου, προσπαθώντας να καταφέρω να διώξω τον πόνο που η δήλωση της άγνωστης με έκανε να νιώσω ξαφνικά.

Η εκνευριστική σιωπή σπάει, όταν εκείνος σχηματίζει με τα χείλη του την λέξη Καμελια, μα ο ήχος ίσα που φτάνει στα αυτιά μου.

Λοιπόν, βγάζει νόημα. Αυτός πήγαινε με πολλές, το ήξερα αυτό. Οπότε δεν είναι περίεργο να άφησε κατά λάθος κάποια έγκυο. Μα αυτό ανατρέπει τα πάντα.

Εγώ η ηλιθια, νόμιζα πως παρόλο που δεν είχαμε σχέση, είχα την αποκλειστικότητα. Έδινε την εντύπωση πως ήθελε μόνο εμένα, δεν πήγαινε με πόσες άλλες. Η θεωρία μου μόλις διαψεύστηκε από την κοπέλα αυτή.

Δεν ήμουν μόνο εγώ. Ίσως να έκανε τα ίδια και με εκείνες. Μπορεί να λέει τα ίδια λόγια, να κάνει τα ίδια πράγματα και για άλλες κοπέλες, να τις κάνει να νιώθουν μοναδικές για να τις ρίχνει στο κρεβάτι.

Η διαπίστωση μου, με κάνει να ανατριχιάσω, μου προκαλεί αναγουλα. Αν αυτό που μόλις υπέθεσα ισχύει, όλα αλλάζουν.

Επιτέλους καταφέρνω να κινηθώ και γυρνάω την πλάτη μου για να φύγω μακρυά.

Μακρυά από τον άνθρωπο που με έκανε να τον αγαπήσω, πιο πολύ από τον καθένα. Αυτόν που μου έδειξε πως είναι να ερωτεύεσαι. Και τώρα...Τα κατέστρεψε όλα. Ήξερα ποιος ήταν, ήξερα τι ήταν ικανός να κάνει.

Ένας ΑναρχικόςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα