19.Bölüm

36 20 0
                                    

Bu bir çocuk sesiydi. Tek başına geliyordu ve büyük bir heyecanla yaklaşıyordu kutup yıldızına doğru. O kadar neşeli ve heyecanlı görünüyordu ki, bunu gözlerine baktığınızda rahatlıkla görebilirdiniz.

İyice yaklaştı yanımıza ve yıldıza ayak bastı. Ona sarıldım. Birbirimizi kucakladık. Daha önce birbirimizin varlığından haberimiz bile yoktu ama şimdi sanki yıllardır birbirimizi tanıyan iki dost gibi olmuştuk. Hiçbir şey konuşmadık. Sadece gülümsedik. Fiji'den gelmişti. Üzerinde ülkesinin yerel kıyafetleri vardı. Çok sevimli ve sempatik bir çocuktu. Sekiz yaşındaydı.

Gelen sesler yükselmeye devam etti. Çığlık çığlığa çocuk sesleri geliyordu uzaklardan. Şarkı söyleyerek, haykırarak geliyordu çocuklar yanımıza. Binlerce çocuk görüyordum aşağıya baktığımda. Hepsi de kendi ipine tutunmuş ve şarkı söyleyerek bize doğru geliyorlardı. Nihayet onlar da geldiler ve kutup yıldızında yerlerini aldılar. Artık bambaşka bir dünyaya adım atmışlardı.

Yeni Zelanda'dan, Kamboçya'dan, Singapur'dan, Jakarta'dan on binlerce çocuk yanımıza gelmişti. Rusya ve Çin'den, yüz binlerce çocuk geliyordu. Onlar da kutup yıldızına ayak bastılar ve hepsinin gözlerinde de aynı sevinç vardı. Hayaller ülkesine gelmişlerdi. Derken, Hindistan ve Afganistan'dan kalabalık bir grup geldi. Onu Kazakistan, İran, Türkmenistan ve Madagaskar izledi. Akın akın çocuklar geliyordu yanımıza. Milyonlarca çocuk kutup yıldızına iniyordu. Hayaller ülkesi, çocuk istilasına uğramıştı.

Suudi Arabistan ve Irak'tan gelen çocuklar da kutup yıldızına ulaştığında, artık sayımız yüz otuz milyona ulaşmıştı. Tam yüz otuz milyon çocuk kutup yıldızında bizimle birlikteydi. Dünyada, yüz otuz milyon çocuk yoktu şu anda... Yüz otuz milyon çocuk kaçırılmıştı. Ama bu yeterli değildi.

Birinci bölüm tamamlanmıştı. Sırada çok daha zorlu bir görev vardı bizi bekleyen. Bütün Avrupa ve Afrika'daki çocukları kaçıracaktık. Bu da toplam yüz yetmiş milyon çocuk yapıyordu. Bu görev de başarıyla tamamlandığında, toplam 300 milyon çocuğumuz olacaktı. Son bölüm de bittiğinde bu sayı, 400 milyon olacaktı. Artık sadece saatler kalmıştı.


Çocuk Hırsızları (Raflarda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin