Chapter 10

3K 182 0
                                    

Tahle chlupaťoučká věc mi strašně chyběla. Mamka se posadila do obýváku. ,,Tak co? Povídej mi všechno! Jaké bylo jídlo, jaké bylo počasí, co Even?" Vyptávala se mamka. Trošku mě mrzelo, že tohle všechno nemohla sdílet se mnou. Myslím to Španělsko. ,,Bylo tam krásně. Počasí bylo umm..No..Neustále svítilo sluníčko." Usmála jsem se. ,,Jídlo jsme si dělali sami a všechno bylo v pohodě." Snažila jsem se mámu přesvědčit že se nic vážného za těch pár dní neudálo. ,,Tak to je dobře. No nic.." pleskla se rukama do stehen a stoupla si ,,..nechám tě si odpočinout a potom mi řekneš o každym dni." Usmála se a za doprovodu Luckyho zmizela v kuchyni. Přisunula jsem si k sobě polštář a silně ho obejmula.

Ležela jsem v posteli a koukala do stropu. Chtělo by to společnost. Nebyla jsem unavená a ospalá jsem také nebyla. Už asi po padesáté páté jsem kontrolovala svůj mobil. Nikdo mi nevolal, nikdo mi nepsal. Pokrčila jsem rameny a otočila se na druhý bok. Konečně jsem doma.
(Z pohledu Amber)

Zbaleno mám. Super. ,,Měj se lásko ju?" Políbila jsem Lukase na rty. Ano, stále jsme ještě spolu. Každý jsme sice úplně jiný ale co už. Opaky se přitahují ne? Naposledy jsem se na Lukase podívala a usmála a potom už jsem odešla z domu. Mávla jsem na taxíka který čekal na rohu ulice. ,,La letiště." Oznámila jsem mu a on se rozjel.

Španělsko..Opravdu krásná země. Vystoupila jsem z haly na letišti a nadechla se čerstvého vzduchu. Mávla jsem na taxíka a na kousku papírku jsem mu podala adresu, kam mě má odvést. Přikývl a podle toho jsem pochopila, že ví kde to je. Už jsem chtěla Kelly zase objímat a podporovat jí. Škida, že jsem jí nevzala Luckyho. Musela by z něj mít radost ale myslím, že Luckymu by se tahle cesta nelíbila.

Dveře od jejich vily nebyli zamčené tudíš jsem se rychle dostala do vily. ,,Halo?" Zvolala jsem a čekala Kellyin hlas. Žádná odpověď mě ale nečekala. Posadila jsem se na gauč. Že by byla někde s Mikem? Nebo je někde společně s Evenem. Určitě se zase udobřili a teď jsou opět spolu. Mají moc komplikovaný vztah. Ano, opravdu tomu vztahu nerozumim. Myslím si že přijde každou chvílí a tak nemá cenu jí psát kde je. Klapl klíč v zámku a odemykaly se dveře. Teď se objeví, buď Even a nebo Kelly. Jedno z toho. Pokud jste si mysleli že to byl Even, ano, byl to Even. Hodil své klíče na botník, zul si boty a šel do kuchyně. Super. A mě si ani nevšiml. Otevřela se lednička a po chvilce se zase zavřela. Buď je hladový a nebo ho jen honí mlsná. Konečně se vydal směrem ke mě. Jakmile mě uviděl, zastavil se a nechal všeho, co zrovna v ten moment dělal. Poposedla jsem si v jeho gauči. ,,Amber? Co tady děláš?" Zeptal se mě celkem vážně. Dala jsem si ruce na prsa a pozorovala ho. ,,Celkem překvapení co? Nemyslíš?" Ironicky jsem se na Evena usmála.

Long way up 2 |book 2|Where stories live. Discover now