Chapter 8

3.3K 183 0
                                    

,,Věděla jsi, že to tu vypadá takhle? Zeptal se. Přešla jsem blíže k zábradlí. ,,Popravdě já ani nevím, jak to tu vypadá v noci." Zasmála jsem se. Jemně tu pofukoval vítr a já se cítila volná. Dál od problémů, dál od reality. Dál od Ruby a v tuhle chvíli i od Evena. V poslední době se kvůli těmhle dvoum, moc trápím a zvládám to asi jenom kvůli Mikovi, který mi tím vším co dělá, dost pomáhá. ,,Kelly, jsem tu pro tebe. Kdyby ti Even něco udělal, nebo kdyby ses prostě cítila jen sama, zavolej mi. Kdykoliv budeš potřebovat." Usmál se na mě. Jako kdyby mi četl myšlenky. Svojí dlaní mi přikryl můj hřbet ruky. Nebránila jsem se. Je to přece jen můj nejlepší kamarád.

(Z pohledu Evana)

,,A co koks?" Škemral Janos a tvářil se u toho jako kdyby se měl každou chvílí rozbrečet. Zakřenil jsem se. ,,Dobře víš, že já už v tomhle prostě nejedu." Protestoval jsem. ,,Pff... S tebou už není taková sranda, jako bývala. Co se s tebou stalo?" Byl naštvanej. Bylo to na něm doslova vidět. ,,Zamiloval jsem se?" Zvedl jsem ruce s přiblblým úsměvem. Jason zavrtěl hlavou. ,,Už bych někdy konečně rád poznal tu tvojí krasotinku?" Zamudroval si jak se říká "pod vousy". Zasmál jsem se. ,,Neboj, někdy jí vezmu sebou." Souhlasil jsem. Neměl jsem proti Jasonovu návrhu nic. Samo sebou jsem o tom že Jasona a Kelly seznámím, uvažoval, ale nikdy mě nenapadlo kdy bych ji sem mohl vzít na návštěvu. Třeba zakalit, udělat mejdan.. Pozvat spoustu lidí odtud. Ale ne.. Vím jak to s Kelly dopadlo naposled v Anglii jak se ztřískala a potom jí chudinka Amber nebo kdo, musel zachraňovat. Nad tou vzpomínkou jsem se zasmál. ,,Hej Ruby! Hoď nám sem nějakou vodku?" Mávnul na Ruby Jason. Ruby která zrovna něco dělala k jídlu, se podívala na Jasona. ,,Jsem snad tvoje služka?" Měla fakt libovou náladu, to musím uznat. ,,Bože Ruby.." Zavrčel Jason a zvedl se a došel pro vodku. ,,Ty dnešní ženský.." Vzdychl si Jason. Nojo. To by nebyl Jason, kdyby neměl poslední slovo. Ruby mu na to nic neodpověděla, pouze se na něj podívala takovým tím vraždícím pohledem. ,,V kolik mají vlastně všichni přijít?" Zeptal jsem se. ,,Nooo... Asi za pár minut." Zasmál se Jason. Chystali jsme párty. Největší co jsme kdy udělali. Určitě to bude mega! Lednice byla plná alkoholických nápojů, spoustu občerstvení a na pláži rozdělaný oheň. ,,Já na rozdíl od vás něco dělám." Prskla Ruby. S Jasonem jsme se na sebe podívali. Oba jsme potlačovali smích. Jen jsem zakoulel očima a tím to pro mě bylo vyřešené.

Vážně bych nečekal že přijde tolik lidí. Bylo jich tu strašně moc. Asi přes padesát lidí. Tolik jsem jich na nějaký naší kalbě dlouho neviděl. ,,Hej poslouchejte!" Zařval už napůl opitý Jason. Vyškrábal se na bednu od piva. V ruce flaška vodky. ,,Přivítejte mého kamaráda Evena, kterého tu dlouho nikdo neviděl." Zařval. Zvedl jsem ruku na náznak že jsem to já. Všichni začali tleskat. Zasmál jsem se. ,,Brácho mám tě rád." Zakřičel jsem na něj. ,,Já sebe taky ty můj romantiku." Řekl Jason přitepleně.

Long way up 2 |book 2|Onde histórias criam vida. Descubra agora