||Chapter 3||

3.1K 185 5
                                    

Ráno jsem vstal. Kelly vedle mě neležela. Vstal jsem a vydal se do kuchyně za Kelly. Stála u plotny a pobrukovala si. Byla krásná. Tak strašně moc. Byla oblečená v mé košili na náznak, že ONA je můj majetek a že je jenom moje a nikomu jí nedám. Nikdy! Přiblížil jsem se k ní a objal jí kolem pasu. Vyskočila z toho jak se lekla. ,,Evene.." Zasmála se a já ji políbil na krk. Vzdychla. ,,Co takhle ranní sex?" Navrhl jsem. Zavrtěla hlavou. ,,Dnes ne, chci si koupit novou knížku." Udělala na mě psí oči. ,,Ale moje láska neví kudy." Pokračoval jsem. Jemně jsem jí udělal na krku cucflek. Vzdychla. ,,Ale ví.." Odtáhla se ode mě. Zamračil jsem se a dal si ruce na prsa. ,,Jo a jak?" Zeptal jsem se. Myslel jsem si že jí tím zaskočím, ale ono ne. ,,Třeba byla s kamarádem ve městě." Usmála se na mě a jemně do mě šťouchla.

,,Jakým?" Okamžitě jsem vystřelil. Podívala se na mě a nadzvedla obočí. ,,To bys chtěl vědět co?" Usmála se. Nemám rád když si hraje na frajerku ale zároveň to miluju.
-----------------------

,,Takže..Vrátím se odpoledne. Potom se ti budu věnovat ju?" Zeptala se a potom mi vlepila rychlou pusu a zabouchla dveře. Bezva..Ale kdo je ten kluk? O co se sakra snaží? Panebože chovám se jak žárlivej hajzl. Dal jsem si facku. Mám být rád že si tu našla kamaráda a ne si o něm myslet že jí balí.

(Z pohledu Kelly)

Strašně dlouho jsem si už nekoupila žádnou knížku a teď tu stojím v knihkupectví a hledám nějakou anglickou knížku. Né že bych neuměla španělsky, ale rodný jazyk je rodný jazyk. Vybrala jsem si Let it Snow od Johna Greena. Je to top spisovatel! Má boží knížky.
Vzala jsem si jeden výtisk a šla s ním ke kase. Zaplatila jsem a vyšla z obchodu. Nemůžu se dočkat až si tu knížku přečtu. Vydala jsem se směrem domů. Bylo celkem hezky. Možná bychom se mohli jít na pláž koupat.
----------------------
Even byl doma. Nikam nešel.
,,Ahoj." Pozdravila jsem ho. Přikývl mi na pozdrav. ,,Co kutíš?" Zula jsem si boty a obejmula Evena zezadu. ,,Dělám nám jídlo." Usmál se a pokračoval. Rukou jsem mu sjela trošku níž. Cítila jsem, jak se celé jeho tělo doslova naplo. Otočil se ke mě, nechal vaření a vrhnul se mi na rty. Byl vášnivý a divoký. Začala válka jazyků. Pomalu jsme se dostávali do ložnice. Cestou tam jsem se neodpojila od jeho rtů. Mezitím jsem mu sundavala oblečení. Podle mě si toho ani nevšiml, že on je polonahý a já stále oblečená. Jako kdyby mi uměl číst myšlenky, si mě pohledem prohlédl a potom zavrtěl hlavou. Sundal mi tričko a tím se mu naskytl pohled na mou podprsenku. Už jsme byli v ložnici. Jemně jsem do něj drkla a on se ocitl na posteli. Přesunula jsem se nad něj a pokoušela se mu sundat kalhoty. Jelikož viděl, že se mi to nedaří, sundak si je sám. Teď už jen jeho boxerky. Byly červeno-černé. Sundala jsem mu i ty boxerky a všimla jsem si jeho 'chlouby'. Žádnej camfrňous to nebyl. Ale co. Dělám jako kdybych HO viděla poprvé. Položila jsem se na záda a on se přisál na můj krk, kde mi pravděpodobně udělal pár cucfleků na náznak toho že jsem jen jeho. Taková značka pro ostatní. Nehtama jsem jezdila po jeho zádech a způsobila mu tam rýhy od mých neostříhaných nehtů. Vzdychl mi do ucha. Když ho do mě 'vrazil' trošku jsem vykřikla ale ne zase tak mlc nahlas. Postupně přidával na tempu a oba jsme věděli že se oba uděláme.

Even se šel hned osprchovat. Já se mezitím válela v posteli. Nahá..

Long way up 2 |book 2|Where stories live. Discover now