Capitolul 29

1.8K 102 1
                                    

-Nu pot sa cred ca acum suntem logoditi! Exclam cand ajungem in camera mea.

-Sincer? Nici eu. Imi marturiseste Marco strangandu-ma in brate.

Imi impletesc degetele in parul sau ciufulit, dar totusi sexi. Un geamat de dorinta imi scapa printre buzem Iubitul meu zambeste satisfacut si isi zdrobeste buzele de ale mele intr-un sarut lung. Imi prinde coapsele si ma ridica de la sol. Din instinct imi incolacesc picioarele in jurul taliei sale. Se aseaza usor pe pat inca tinandu-ma in brate si sarutandu-ma. Se opreste din sarutat, iar asta ma face sa marai gutural. Ma priveste zambind si spune:

-Te iubesc, doamna Willson! Mi se face pielea de gaina la auzul apelativului folosit.

-Si eu te iubesc, chiar foarte mult, dragul meu sot. Ii raspund si un zambet sincer ii joaca pe fata.

Incepe sa ma sarute din nou, totul era perfect, acum eram logodita si il iubesc, il iubesc mult, ma simt in siguranta langa el, simt ca el este cel ce ma va face fericita pentru toata viata.

Se joaca (,) cateva secunde cu tivul bluzri roz ce o purtam pana o da jos. Se opreste iar din sarut pentru a se dezbraca, apoi se intoarce la ceea ce urma sa se intample.


*Dupa cinci zile*


-Copii, sunteti gata? Vocea mamei ne anunta ca trebuie sa plecam. Se pare  ca Anul Nou il petreceam la munte, minunat.

Ajungem la cabana in care urma sa stam. Acum totul era perfect, diecare dormea cu perechea sa in camera, mai putin Alex si Briana, cu toate ca se furisau mereu noaptea ca sa doarma impreuna.

Dupa ce fiecare isi alege camera si aranjeaza hainele, trebuia sa ne intalnim pentru a manca ceva, dupa care mergeam la schi.

Ajunsi pe partie, din nou, toata familia, adica 16 persoane, wow, cam multe, hotaram ca ziua aceasta sa o petrecem aici, iar diseara sa luam parte la petrecerea dintre ani. 

Imi iau placa si ma indrep spre telscaun impreuna cu Sisi, restul ramasesera in urma, lasandu-ne pe noi sa inauguram partia primele. 

-Esti gata? Ma intreaba cand ajungem sus. 

-Nu am mai facut-o de un an, am avut un picior rupt, dar a spunem ca da. Raspund si imi pun casca, apoi trag ochelarii si plecand. 

-E perfecta zapada! Exclamam la unison cand ajungem jos. 

-Daca voi spuneti, sa mergem.

*

Intru in cada si ma scufund in apa fierbinte ce parca ma astepta. Dupa o baie lunga si bine meritata in care mi-am pus toate gandurile in ordine si mi-am gandit tinuta pentru petrecere, am iesit cu zambetul pe buze. 

Aveam de gand sa port rochia turcoaz ce o cumparasem impreuna cu Marco, alaturi de o pereche de platforme negre inalte si un pilc de aceeasi culoare. 

-Stii doar ca nu ai sa porti acea rochie, nu iubito? Ma intreaba Marco putin panicat.

-Dar cu ce ti-a gresit sarmana rochie? Ii raspund cu o intrebare, chicotind. 

-Ea nu mi-a gresit cu nimic, dar tu esti prea sexi in acea chestiuta. Care nu se poate numi rochie. Te rog, fa-mi pe plac. 

-Doar nu am cumparat-o ca sa o tin in dulap, nu?Iar acum suntem logositi, deci nu vad problema. 

Ofteaza si intra in baie pentru a isi face si el dus. Nu intelegeam cu ce il deranjeaza rochia mea. 

Imi usuc parul si ii fac mici bucle, dupa care il las sa cada pe umeri. Imbrac minunata piesa vestimentara ce ma astepta de cateva saptamani. Incep sa imi fac un simplu machiaj folosind putin rimel, tus si un strugurel. Incalt perechea de platforme, pentru a ma obsinui cu ele, caci nu le purtasem de ceva timp. 

Marco iesi din abie doar cu un prosop in jurul bazinului, parul ud si cativa stropi de apa pe abdomen, piept si umerii sai lati. Imi musc involuntar buza inferioara, arata asa de apetisant, nu prea aveai cum sa ii rezisti asa ca incercam sa imi mut privirea, dar parca inghtasem, caci tot pe abdomenul sau ramasese. 

Un chicot slab se auzi din partea lui urmat de :

-Iubito, daca ai stii cat as da sa ramanem aici, dar nu prea avem sanse asa ca te rog, nu iti mai musca buza atat de tare, nu de alta, dar da sangele si nu sunt vamir ca atunci cand te sarut sa ma bucure gustul sua. 

-Haha, ce gluma buna. Ii zic si incepe sa rada. Sa nu o mai faci. Adaug cat de serioasa pot, iar zambetul ii piere intr-o milisecunda. Izbucnim amandoi in ras, apoi ii fac semn sa se imbrace mai repede, pentru ca de abia ma abtineam sa nu sar pe el. 

Pune pe el o pereche de jeans negrii, ce par facuti special pentru el, o camasa alba, ce ii scotea toti muschii in evidenta, si nu era de ajuns ca arata asa de bine, se gandeste el sa isi suflece mainile si sa para atat de sexi. 

-O sa fi un sot atat de atragator, ma intreb daca nu o sa fi furat sau amendat pentru atat frumsete. Ii zic razand.

-Da, eu mereu ma intreba daca nu o sa fi rapita de extraterestrii, pentru ca intreci limita inocentei, frumusetii si a multor alte lucruri. Imi spune el si rosesc, ma facea sa radiez de fericire. 

Imi prinde bratul si iesim din camera cabanei, apoi coboram in imensa incapere ce servea pe post de camera de zi, cred. Toti erau gata. Mergem spre cladirea de unde am luat cheile cabanei, caci acolo era o sala imensa unde se tinea aceasta petrecere. Erau persoane de toate varstele. Locul era aranjat, muzica era pe placul tuturor, bauturile nu erau exagerate, iar din fericire mirosul fumului toxic nu era prezent, se pare ca era interzis fumatul in cladire. 

Dupa numaratoarea inversa si deschiderea a sutor de sampanii, cei de varsta a doua placa spre cabane, iar majoritatea tinerilor raman. Atmosfera se mai incinsese, muzica era mai tare iar bauturile incepeau sa fie schimbate cu unele alcoolice si nelipsitul fum isi facuse prezenta. Puteam spune ca ma simt ca intr-un club. 

Simteam privirele barbatilor din jurul noastru cum ma dezbraca, dar nu le dadeam atentie, in schimb Marco era pe punctutl sa se dezbrace si sa facem schimb de haine. Nu cred ca i-ar sta bine intr-o rochie mulata. 

Imi prinde talia si ma lipeste de el, incepem sa ne miscam impreuna pe ritmul melodiei, sa fredonam si sa ne simtim bine, in largul nostru. Inca nu imi venea sa cred ca sunt logodita, sincer, uneori mai si uitam lucrul acesta. 

Dupa petrecere am mers impreuna la cabana, fiecare avand parte de o noapte linistita, sau cel putin eu si iubitul, adica logodnicul meu. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEEDITAT




Întâlnirea din Mall*IN CURS DE EDITARE*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum