Capitolul 13

3K 130 0
                                    

BEATRICE

-Neata iubito! sopteste Marco atunci cand observa ca incerc sa imi deschid ochii. Eram in patul meu. Era minunat. Steatam in bratele sale, pe pieptul sau, in timp ce el imi aplica mici saruturi de "buna dimineata".

-Neata iubitule! raspund zambind si aplicandu-i un sarut pe piept. Ma ridic in capul oaselor studiindu-l, nu imi venea sa cred ca EU aveam un iubit ca el. Era tot ceea ce isi putea dori o fata. Romantismul pe care il folosea in preajma ta si bad boy-ul in care se transforma cand eram in public. Naturaletea si sinceritatea lui. Dragostea pe care mi-o oferea, mai ca imi venea mie sa il cer in casatorie.

Coboram in bucatarie pentru a servi micul dejun. Alex si Briana isi mancau cerealele cu lapte uitandu-se la cine stie ce. Sisi si Zayn erau pe afara, probabil ii prezenta imprejurimile, iar Noah si Lariss inca dormeau, sau cel putin asa cred.

-Cum ati dormit? intreb eu pustii ce erau prea prinsi de emisiunea tv.

-Pfoa. Nici nu iti incipui, raspunde sora mea cu un zambet imens pe fata.

-Nu am facut nimic! sare ca ars Alex de pe canapea ridicand mana libera in aer si facand o fata de nevinovat. Probabil isi daduse seama la ce ma gandeam cand zambetul imi disparuse de pe fata ca si cum nu ar fi fost acolo si le aruncam priviri intrebatoare.

-Cum spuneti voi. Raspund eu ridicand impasibila din umeri De fiecare data cand o tratam pe Briana cu indiferenta venea singura si imi spunea ce se intamplase de fapt.

-Beatrice, chiar nu am facut nimic, trebuie sa ne crezi! Rosteste sora mea privindu-ma dezamagita.

-Draga de tine, inca imi spui adevarul daca te tratez cu indiferenta. Raspund eu imbratisand-o strans. Uitasem ca avea castronul de cereale in mana asa ca o trag spre mine cu cea mai mare forta a mea.

-Ca-a-ast-t-t...incearca ea sa spuna, privind spre laptele ce se insirase pe podea impreuna cu cerealele de ciocolata ce pareau a fi niste barcute care plutesc pe ocean.

-Doamne femeie! tipa Marco din bucatarie. Se pare ca astazi norocul nu era de patea mea. Suroirii mele nu ii placea sa isi manance micul de jun in castroane de plastic, asa ca le folosea pe cele de sticla. La impactul cu podeaua bolul se facuse bucatele fix langa piciorul meu, iar o parte din cioburi au ajuns in pielea mea care era dezgolita din cauza caldurii infernale din casa. Ghinionul meu ca Marco m-a lasat sa cobor in pantaloni scurti.

Iubitul meu ma ridica de pe podea, cazusem atunci cand bolul se facuse bucatele, iar forta inexistenta a surorii mele nu ma ajutase asa mult. Pustii stransesera cu o rapiditate nemaivazuta mizeria de pe parchetul din sufrageria mamei.

-Esti bine? intraba Marco panicat, incercand sa indeparteze cioburile din picioru meu.

-Ce naiba s-a intamplat?! striga Sisi din pragul usii de la intrare. Cine sie cum a ajuns fix in momentul asta, o fi din cauza legaturii stranse dintre noi, cine stie. Intr-o fractiune de secunda ajunge si ea pe podea privindu-ma speriata. Zayn, adu trusa de primul ajutor, e in dulapul din dreapta din bucatarie, ACUM. Adauga aceasta incercand sa se calmeze. Probabil deja isi daduse seama ce s-a intamplat si incerca sa nu ma ia la pumni. '

Priveam spre piciorul stang, care sangera. Speram sa nu pierd atat de mult sange.

-Iubito, spune ceva! Ma incurajeaza Marco mangaindu-mi obrajii. Eram prea uimita de prostia mea. Unde naiba imi sunt parintii cand ai nevoie de ei?!

-Sunt bine. Doar opriti sangerea asta mai repede. Raspund strangand din ochi pentru a oprii lacrimile ce vroiau sa isi faca aparitia cand Briana curatase locul insangerat. Era singura care se descurca cel mai bine in chestile de genul. De cand avea cinci ani isi dorea se devina medic de urgenta. De trei ani urmeaza un astfel de curs, care ii prezinta diferite cazuri.

Întâlnirea din Mall*IN CURS DE EDITARE*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum