27.Bölüm- Sil Baştan

96K 4.8K 3K
                                    

dlndndr13 ve Esra-Dgn16 (Doğum günün tekrar kutlu olsun☺) adlı kişilere ithafen❤

@246damla adlı okuyucumunda bugün doğum günüymüş, doğum günün kutlu olsun ❤

Media canımız kanımız Öykü'müz:) Bu şekilde Bora Bey'e yemeğe gidiyor benden duymuş olmayın:p Hala tombik sanki?

*
Gelmelerini beklerken, gelirken aldığım çikolatalı pastamı ağzıma tıkmakla meşgüldüm. Alışveriş torbamı kontrol ettim; cupcake, fındıklı çikolata, çilekli ve muzlu pasta, 1 adet büyük boy pizza, hamburger, %30 ekstra patates cipsi...

Kahretsin!

İçecek almayı unutmuştum. Deli gibi hepsini ağzıma tıkarken bir yandan da gelen ağlama isteğimi bastırmaya çalışıyordum. Düşünsenize, size...

Bir dakika bir dakika! Ben yine anlatım sırasını karıştırdım değil mi? Bu duruma nasıl düştüğümü muhtemelen merak ediyorsunuz...

O zaman haydi bu akşamın erken saatlerine geri dönelim...

*

"Sizce bu nasıl?" dedim sıkıntıyla. Şuan da denediğim belki de otuzuncu elbise filan olmalıydı. "Bana kalırsa biraz abartı gibi..."

Melis gözlerini devirerek kafasını kucağında yastığa gömerken, Berk düşünceli bir şekilde elini çenesine koyarak; "Sanırım yedinci denediğin hepsinden iyiydi bebeğim." dedi.

"Yedinci hangisiydi ki?" dedim yatağımda ki kıyafetlere göz gezdirerek.

Melis garip sesler çıkartırken, Berk yanıma gelip yatağın üzerinde ki kırmızı elbiseyi aldı ve "İşte bu." dedi.

"Hayır, bunu giyemem. Bir kere çok iddaalı ve..."

Melis en sonunda dayanamayarak; "Öykü düğün günün değil ya bu! Alt tarafı bir yemek... Bence o elinde ki kırmızı elbise gerçekten çok tatlı! Haydi giyin, yoksa zaten geç kalacaksın."

"Pekâlâ." dedim elbiseyi giymek üzere ebeveyn banyosuna girerek. Kırmızı elbise üstüme yapışan, diz altında biten, göğüs kısmında ufak pencereleri olan, sırtı bele kadar açık ve uzun kollu, Berk'in getirdiği elbiselerden biriydi. Üstüme çok fazla oturması çok hoşuma gitmese de, bol bir şey giydiğim zamanda maalesef daha kilolu gözüküyordum. Çıkan biraz göbeğime ve yanlardan fışkıran hafif etlere çok dikkatli bakmadığın zaman eh, sanırım fena değildim.

İçeri girdiğimde Melis zafer kazanmışçasına gülerken, Berk uyukluyor gibiydi.

"Kuzen! Gerçekten çok sevimli oldun! Bora Bey'in bugün sana açılacağına adım gibi eminim!"

Sevimli? Seksi değil ama. Yinede Bora'nın bana açılmasını veya benden hoşlandığını söylemesini hayal ettiğimde istemsizce gülümsedim.

"Tamam geç kalacağım, saç ve makyaj konusunu hemen halledelim." dedim makyaj masamın önüne otururken.

"Diyorum ki üst kısımlardan hafifçe örelim ve altlardan su dalgası şeklinde..."

Gözlerimi devirerek aynadan Melis'in yansımasıyla göz teması kurdum. "Melis saç tasarımları kursuna gittiğin için her modeli denemek istediğini anlıyorum ama topuz istiyorum."

Melis bir şey demek üzere ağzını açtığı sırada, "Ciddiyim." diyerek onu uyardım.

En sonunda saçım ve makyajım hazır olduğunda, Word çıktısı aldığım köşe yazımı elime alarak, Melis'e veda ettim ve arabama bindim. Berk uyuyakaldığı için -ee malum kız muhabbetleri fazla sarmıyordu- onlar benden sonra çıkacaklardı.

1.Külkedisinin Zayıflama Hikayesi 2.Gizemli Erkek AvcısıWhere stories live. Discover now