5.Bölüm-Erkekler Nasıl Tavlanır?

127K 5.9K 808
                                    

alinkayra adlı kişiye ithafen... ❤

Seçil cadısının odasından çıkar çıkmaz abiduk kubidik hareketlerle dans etmeye başladım. Hayretler içerisindeydim. Dergiye yazdığım yazı sayesinde birinci olmuştum. Yani, dergi olmuştu tabii.

Ben kafamı öne arkaya sallayıp, vücudumu sağa sola hareket ettirken-hemde hiç bir müzik olmadan- bir el arkamdan omzuma dokundu.

"Öykü Hanım?"

"Bora Bey!" dedim derhal yanaklarım kızarırken ve gözlüklerimi geriye ittirdim.

"Az önce Seçil Hanım'la konuştuk. Yazınız sayesinde, dergiyi aylardır ikinci olan konumunu birinciliğe yükseltti. Tebrik ederim!" dedi gülümseyerek. Ah bu gülümseme!

Emin misin? Kafanı iyi yokla! Seçil cadısı mutlaka araya iki üç hatta beş altı iğneleyici kelime sıkıştırmıştır demek istesemde, dans etmekten dolayı terlemiş ve umarsızca topuzumdan fırlamış saçlara aldırmayarak gayet ciddi bir şekilde, "Teşekkür ederim." dedim ve bende gülümsedim.

"Diğer hafta ki yazı için mutlaka sizden bir taslak bekliyorum." dedi ve odasına doğru ilerledi.

Adama biraz rezil olmuştum ama olsun, neyse ki görünmeyen eleman değildim. Bu başarım sayesinde, onunla muhabbet etmeyi başarabilmiştim. Önce kendimi iş konusunda sevdirecek, ordan dostluğunu kazanıcak ve sonra kalbine girecektim. Evet evet! Hemen bu gece erkekleri tavlamak için gerekli bilgileri toplamalı ve uygulamaya başlamalıydım!

Bütün gün bir taslak oluşturmak için uğraşsamda nereden başlayacağımı bilmiyordum. Ayrıca diyet yapmak hiç kolay değildi, bütün gün açlıktan kazınan ve daha fazla yeşillik ve türevlerini kabullenmek istemeyen midem isyan bayraklarını çekmişti ama bu savaşı kaybetmeyecektim. Bu dayanılmaz bir şeyler yeme isteğime bir kaç gün karşı koyabilirsem, midem bu duruma alışacak ve mutlu mesut kilolar gidecekti. Yani bu kadar kolay değil elbette ama ben öyle olmasını umuyordum. Mümkün olduğu kadar sancısız bir şekilde bu dönemi atlatmalıydım.

Sonunda mesaim bitip özgür kaldığımda ofisten çıkıp Sihirli Kitaplar Dükkanı'na doğru yol almaya başlamıştım. Kitapları oldum olası çok sevmişimdir, bu nedenle dükkana gidip kitapları karıştırmak ve belki yazılarıma bile ilham olabilecek kaynaklar araştırmak için sabırsızlanıyordum üstelik kitap dükkanının sahibininde çok iyi kalpli ve yardımsever olması beni dükkana daha çok çekiyordu.

Dükkandan içeri girdiğimde, küçük ve sevimli köpeğin şöminenin önünde uyukladığını gördüm. Kitapçı adam yoktu. Sevimli köpek, beni görünce kafasını merakla kaldırıp yanıma geldi ve onu sevmem için kendini yere attı. Ben köpeği severken elinde bir sürü kitapla kitapçı adam içeri girdi.

"Merhaba, gerçekten gelmişsin."

Gülümseyerek ayağa kalktım.

"Tuhaf, Joe genelde kimseye kendini sevdirmez." dedi köpeği işaret ederek.
"Çok sevimli bir köpek." dedim bende tekrar Joe'ya bakarak.

"Üzgünüm, çok aptalım. Dün sana kendimi tanıtmayı unutmuşum. İsmim Tolga." dedi elini uzatarak.

"Bende Öykü."

"Otursana Öykü, bende kahveleri getirip geleyim." dedi.

Az sonra, kahvelerle içeri gelirken kolunun altına sıkıştırmış olduğu kitabı bana uzattı.

"Dün depodaki eski kitapları karıştırırken, senin için bunu buldum." dedi.

Merakla kitabın kapağına baktım.

Erkekler Nasıl Tavlanır?

Rumuz:GizemliErkekAvcısı

"Çok teşekkür ederim." dedim utanarak. Böyle bir kitap alacağıma inanamıyordum! Kendimi bir açıklama yapmam gerekliymiş gibi hissettim ancak Tolga beni şaşırtarak,

"Korkma, aldığın kitaplarla ilgili sana soru sormayacağım." dedi gülerek.

"Teşekkür ederim." dedim.

"Tabii bu merak etmediğim anlamına gelmiyor."

"Pekala." dedim konuyu değiştirmeye çalışarak. "Sihirli Kitaplar Dükkanı'nın hikayesi nedir?"

"Çok özel bir şey değil, sadece küçüklüğümden beri kitaplara hayranım. Babama bir kitap dükkanı açmak istediğimi söylediğimde, bu fikrin saçma olduğunu ve kitapların hayal dünyasında yaşamaktan başka bir şey olmadığını söyledi. O her zaman dergilerden hoşlanmıştır."

"Ah dergiler. Peki sonra?"

"Sonra bir süre onu dinleyerek, bu hayalimden vazgeçtim ve babamın benim için öngördüğü işin başın geçtim. İşimi seviyordum, başarılıydım ama mutsuzdum. Bu sevimli dükkanın satılık tabelasını gördüğümde ise hiç tereddüt etmedim. Bana mutluluk getirdiği içinde burası sihirli benim gözümde. Zaten her kitabın başka bir dünyanın kapılarını araladığını düşünürsek, kitaplar başlı başına bir sihirdir. İşte Sihirli Kitaplar Dükkanı'nın hikayesi bu."

"Bunu benimle paylaştığın için ve kahve için teşekkürler." dedim ayağa kalkarak.

"Spor yapıyor musun peki?" dedi birden bire.

"Ah hayır, ben spor yapmadan zayıflamayı planlıyordum aslına bakarsan."

"Ben her sabah alttaki büyük parkta koşu yaparım. Yani gelmek istersen?"

"Bunu düşüneceğim." dedim ve kasanın oraya para bıraktım.

"Sorun değil, o benim sana hediyem."

"Böyle yaparsan, kendi isteğimle buradan hiç bir şey alamam. Parasını ödemeliyim ki gönül rahatlığıyla almak istediklerimi alabileyim. Hoşçakal!" dedim ve ilk defa marketten abur cubur almadan eve girmeyi başardım!

*

Koltukta battaniyeyle oturmuş film izliyordum ama aklımı filme verebilmiş değildim. İnanılmaz acıkmıştım!

Aklımda pizzalar, hamburgerler uçuşuyordu. Yemek yemek için dayanılmaz bir istek duysam da aklıma Seçil cadısı geldikçe direniyordum.

Aklıma birden Tolga'nın verdiği kitap geldi. Nasılda unutmuştum. Merakla kitabın ilk sayfasını açıp incelemeye başladım.

Erkekler nasıl tavlanır sorusu kadınların kendine hayatında en az bir kez sorduğu bir sorudur. Çünkü kadınlar her ne kadar anlaşılması zor varlıklar olsalar da, erkeklerde aynı şekilde tam bir sır küpüdür. Şimdi size şöyle bir uygulamaya öneriyorum sayın bunu okuyan ve erkeğini tavlamaya çalışan azimli bayan! Sana sırasıyla bilgiler vereceğim ve sende bunları aynen uygulamaya koyacaksın. Yalnız şöyle bir şartım var, diğer haftanın yapılacak listesine ve talimatlarına göz atmak kesinlikle yasak. Belki inanmayabilirsin ve buna batıl inanç diyebilirsin, ama doğru! O zaman aşk seni bulmayacak... Talimatlarımı doğru bir şekilde yerine getirdiğinden emin olmadıkça, diğer talimata geçmek kesinlikle kurallara aykırı... Anlaşılmayan bir yer yoktur umarım... Beni dinlersen kazanırsın, ufak bir pürüz bile çıkmayacağına dair sana garanti veriyorum! Eğer olurda erkeğini tavlayamazsan bana gizemlierkekavcısı@gmail.com adresinden ulaşabilirsin. Ben mail kutumun şikayet kısmının boş olacağından eminim! Ama teşekkürlere ve çiçeklere elbette bayılırım. Haydi o zaman başlayalım, tabi eğer kendine güvenin varsa. Hazır mısın?

*
Biliyorum, biliyorum çok kısaydı ama inanın diğer bölümü uzun tutarak telafi edeceğim❤ A.

1.Külkedisinin Zayıflama Hikayesi 2.Gizemli Erkek AvcısıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin