Capitolul 14

209 24 2
                                    

Am inceput sa tusesc dupa care m-am asezat pe marginea patului. Mi-am inchis putin ochii lasandu-ma usor pe spate ascultand fosnetul frunzelor uscate de afara lasandu-mi gandul sa zboare departe. Asternuturile erau atat de moi parca facandu-mi in ciuda. Totul a fost linistit pana cand un ciocanit a perturbat atmosfera.

-Intra.

-Olivia?

-Da?

-Esti bine?

-Da.

M-am ridicat in fund dupa care mi-am frecat ochii obosita.

-Vrei sa mergem acasa? Chiar ar trebui sa dormi putin.

-Acasa..spun eu incet.

Poate chiar ma simt acasa acolo. Adica nu mai sunt singura..relativ singura. Am stranutat usor dupa care m-am ridicat si am intors un tablou de pe masa.

-Sung gata.

Levi si-a intins mana spre a mea iar eu am acceptat-o putin mai timida. Am iesit destul de trista din casa. Cine stie cat va mai dura cazul. O sa-mi fie foarte dor de casa asta dar am inceput sa ma obisnuiesc cu faptul ca voi locui la Levi o perioada. Am ajuns la masina si am plecat in urma masinii baiatului. O melodie de craciun si-a facut aparitia la radio si eu am inceput sa rad. E jumatatea lui octombrie nu decembrie. Nu cred ca va trebuie cantece de craciun acum.

Am parcat usor in partea dreapta a stradutei si am fugit spre usa casei.

-Levi?

-Sunt sus.

Am urcat cu atentie pana la etaj si am intat in camera lui. Levi se uita pe geam cuprins de priveliste si i-am pus usor mana pe spate mutand-o din stanga-n dreapta.

-Esti ok?

-Putin ingandurat.

-Te pot ajuta?

-Stai linistita. Pune-te si dormi putin. Poti sa ramai in camera asta.

-Dar tu unde o sa dormi?

-Canapeaua din living se poate intinde. Asta nu te preocupa pe tine. Dormi ,ok?

-Bine..

L-am luat usor in brate si i-am multumit pentru tot.

Mi-a zambit usor dupa care a inchis usa.

M-am catarat in pat si m-am intins franta. Au fost niste zile pline. Cred ca a fost cel mai intens caz pe care l-am avut.

Dupa zeci de minute in care m-a foit si m-am invartit in patura m-am dus sa vad ce face si el. Era dezvelit si tremura tot. Am chicotit usor si l-am invelit cu o patura pana la gat. Fata lui parca s-a linistit cand a dat de caldura. I-am dat usor parul de pe fata dupa care i-am sarutat crestetul.

Wires Of A Memory ~ Aot Fanfiction ~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum