Harry Styles

1.1K 31 11
                                    

justin bieber; Onlar pek gündemde değil, ama şuan onlarla ilgili konuşuyoruz yani bu onlara promo sayılıyor değil mi? Büyük ihtimalle bu yüzden yaptılar. Bunun onların stratejisi olduğunu düşünüyorum çünkü benim albüm çıkış tarihim önceden belirliydi. Ama neyse, cidden her neyse. Bu eğlenceli olacak. neler olacağını görmek için heyecanlıyım.

Harry Styles: Kimsenin aklında başkasıyla yarışarak albüm yaptığını zannetmiyorum. Eğer yapıyorsan bunu doğru sebeplerle yapmıyorsun. Biz albümümüzü yaptık, bu konuda çok mutluyuz, çok gurur duyuyoruz ve şimdide bu albümü çıkartıyoruz. Bu başka birisiyle aynı güne denk geliyor. Hepsi bu. Bu bir kazanmak-kaybetmek durumu değil. Biz sadece hayranlarımızın bunu beğenmesini umuyoruz. Eğer bu iyi hissettirirse harika olacak ama eninde sonunda bu(yarışmak) konunun ilgili olduğu şey değil.

Bunlar aynı gün çıkan albümlerin hakkında konuşmaları, justin ile Harry arasındaki farka bakarmısınız? justin diyor ki; bu onlara promo olup daha çok tanınacaklar/dinlenecekler. Harry diyor ki; Biz sadece hayranlarımızın beğenmesini umuyoruz. Çok büyük fark var. justin çok tutarsız/akılsız konuşuyor. bundan günler sonra Niall'a tweet attı. Niall benim dostum dedi. Samimiyetine inanmıyorum. Beliebers kusura bakmayın ama idolunuz fazla kişiliksiz.

One Direction Bilgileri & AnılarıWhere stories live. Discover now