28

8.6K 692 218
                                    

Hasta hasta oturdum bölüm yazdım ben bile ne yazdım bilmiyorum kxbaja. Bölüm böyle olmazdı hasta olmasam ama oldu kxbajs. Neyse bana ulaşmak için Instagram hesabımı takip edebilirsiniz - - > @rihfectt. Yazım hatalarım varsa kusura bakmayın iyi okumalar aq bye.

Not: Hastayım.

Dipnot: Grip oldum.

Diplidip not: Hapşueueueuuuuuğğ.

Dinleyin: Travis Baker& Lil Jon bey - Let's Go.

****

"Çek elini üstümden!"

" Hey hey hey sevgilim sakin ol!"

İki yana kaldırdığı ellerini indirip Leonardo'ya doğru eğilerek kısık tonda konuştu.

" Kızlar ve onların ay başı zamanları. Gerçekten asi oluyorlar dostum."

Leonardo şaşkınca ikimize bakarken onu umursamadan Zayn'i kendime çevirip parmağımı göğsüne bastırarak konuştum.

" Sen buradan hemen toz olup gidiyorsun!"

"Oh bebeğim sakin ol."

Elini belime doladığında dişlerimi sıkarak konuştum.

"Çek o bok ellerini üstümden!"

Yüz kasları seğirmeye başladığında benim gibi dişlerini sıkarak kısık ve sinirli tonda konuştu.

" Sabrımı zorluyorsun Amy."

"Sana o bok elini üstümden çek dedim."

"Bende sana sabrımı zorladığını söyledim."

Dibimde olan yüzüne bakmadan sağa ve sola başımı çevirip umursamazca durmaya başladığımda onun beklemediği bir anda yüzünü itip dizimi bacak arasına sertçe geçirdim. Inleyip önümde kağıt gibi katlandığında bileğini tutup çevirdim ve yere düşen bedeninin üzerine sağ dizimi yaslayıp kolunu biraz çevirdim.

"Sana elini üstümden çekmeni söylemiştim kancık."

Çocuklar bize doğru gelmeye başladığında acıyla inleyen Zayn'in sırtından dizimi çektim. Kendini sola doğru çevirip acıyla bileğini tutup inlerken sinirimi alamayıp sert bir tekmeyi sırtına geçirdim. Bu sırada Roman denilen herifin kız arkadaşı olarak tahmin ettiğim pembe kafa kaşlarını çatıp sırtıma aniden tekme attığında dizimin üzerine inleyerek düştüm. O sırada Zayn büyük bir küfür savurup yerden kalkacağı anda ondan daha atik bir şekilde kalktım ve bana vuran Becky diye hatırladığım kızın karnına tekme savurdum. Tekmemden kaçıp bacağımı havada yakaladığında gerilesemde inatla bacağımı tutuyordu. Yerde ki ayağımdan destek alıp zıplayarak yüzüne tekme geçirdim ve yere çığlık atarak savrulmasını izledim. Bu sırada ortalık baya karışmıştı. Leonardo beni çekip arkamda ki Zayn'e kafa attığında ilerden gelen sesle döndüm. Ariana koşarak gelip Becky'nin yüzüne tekme attığında yere yığılmak üzere olan bedenine doğru koşup zıpladım ve bacaklarımı boynuna dolayıp dönerek yüzünü sert zemine çarptım. Yerden kalktıgımda Ariana pembe kafanın göğsüne  yere vurur gibi acımadan vururken durdu ve eğilip bağırdı.

"Kız kardeşime bir kez daha dokunmak ister misin ha seni kaltak!"

Yanına gidip bende vuracağım sırada belimden kavranıp havalandım. Çırpınmaya başladığımda aynı işlemi polisler Ariana'ya uyguladı. Otel sakinleri bize bakarken küfürler savrularak zorla polis aracına ilerletiliyordum. Bütün bunlara Zayn sebep olmuştu ve gerçekten elimden çekeceği vardı.

****

" Amy Langdon&Ariana Bradley. 7 yaşında dövüşe başlamışlar. 12 yaşında profesyonel olup yarışmalarda birincilik elde ederek 3 yıl boyunca lisanslı dövüşçülük yapan iki afacan kız. Tabii otelin lobisini ring sanıp Bella Twins edasıyla kızı haşat etmeleri ayrı."

Karşımızda ki polis bozuk aksanı ve yarım yamalak ingilizcesiyle konuşurken Ariana gözlerini devirdi. 

" Şanslısınız ki hiç kimse birbirinden şikâyetçi olmadı. Ha birde Amy kimse onun Zayn Malik ile nişanlı olmasının avantajıda var elbette. Şu kağıtları imzalayıp gözümün önünden toz olun şanslı ingilizler."

Şaşkınlıkla Zayn Malik'in nişanlısı kısmına takılıp kalmışken önüme uzatılan kalemin sallanmasıyla kendime geldim ve polisin elinden kalemi sinirle çekerek okumadan kağıdı imzaladım. Ariana ile ayağa kalkıp odadan çıktığımızda kapının önünde bekleyen Zayn ve Leonardo ile göz-göze gelince yüzlerinde ki morluklara yüzümü buruşturdum. Parmağımı Leonardo'ya uzatıp sinirle konuştum.

" Sen onunla kavga ederek ne halt yediğini sanıyorsun!"

Konuşacağı sırada engel oldum ve parmağımı sırıtan Zayn'e çevirip nefretle konuştum.

" Ve sen sakın bana yaklaşma, yoksa bu sefer önünde ki fazlalığı koparıp eline veririm seni kancık!"

Önden sinirle ilerlerken bileğimin kavranıp geriye savrulmamla inledim.

"Ne ben senden ne de sen benden uzak durmazsın. Bunu ikimizde biliyoruz güzelim kendimizi kandırmayalım. Çünkü kabul etsende etmesende sen bana aitsin, tıpkı benim sana ait olduğum gibi. "

Rude Boy Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin