17

12.1K 882 118
                                    

Selam ben geldim ayol flşsdfklşsd. Ay ne güzel bölüm oldu dimi flşflşds. Bundan sonra bir kaç bölüm sadece mesajlaşabilirler haberiniz olsun ffsdlfsd. Neyse kldsjfsd. Bana ulaşmak için Instagram hesabımı takip edebilirsiniz - - > @rihfectt. Yazım hatalarım varsa kusura bakmayın iyi okumalar!

Dinleyin: Lil Wayne - He's Dead

**** 

Evin kapısını sessizce kapatıp derin bir nefes aldım ve koşar adımlarla bahçeden çıktım. Annem uyuduğu için oldukça rahat hareket ediyordum.

Derin bir nefesi içime çekerken koşar adımlarla ana caddeye çıkan yolda ilerlemeye başladım. Düz yollarda olmaması gerekenin aksine bir kaç taşı ayakkabımın ucuyla herhangi bir yere fırlatırken son yol ayrımından dönüp kalabalık caddeye kısmen girdim. Taksilerin beklediği durağa ilerlerken bir kaç sarhoş çifte çarpmış ve küfür etmiştim. Sonunda taksi duraklarına ulaşınca dudaklarımı yalayıp taksinin birine bindim ve Zayn'in telefonumun not bölümüne kaydettiğim adresini verdim. Taksici dikiz aynasından bana tuhaf bir bakış attıktan sonra yutkunarak arabayı çalıştırdı. Adamın neden böyle olduğunu bilmiyordum fakat şuan bildiğiniz sararmıştı.

Onu aldırmadan dışarıya bakmaya başladım. Yol boyunca sarhoş gençler ve onlara iğrenç varlık gibi bakan orta yaşlı insanları  izlemek sıkıcı olsa da nihayetinde şehrin karanlık ve her evin önünde tehlikeli adamların durduğu yere giriş yaptık. 22 numaralı evin önünde duran taksiciye ücreti verdim. Ineceğim sırada taksici konuştu.

" Bak kızım burası şehrin en tehlikeli semtlerinin başında gelir.  Burada her türlü karanlık işe karışan adamlar vardır. Bu semtte oturmadığın belli. Kendine dikkat et."

Şaşkınca bir süre adamı dinledikten sonra onaylayan mırıltılar eşliğinde arabadan indim. 

Kapının önünde duran takım elbiseli klasik filmlerden fırlamış korumalara yutkunup bakarken içlerinden biri beni tanıdığını ve içeri geçmemi istediğinde nerdeyse koşarak siyah kapıdan içeri girdim. Bu ev kesinlikle Zayn'in beni getirdiği ev değildi. Bunu ona sormayı aklıma not ettikten sonra başımı kaldırdım. Beni büyük bir ev ve bahçe karşılarken karşımda duran eve gözlerimi büyüterek baktıktan sonra yanımda dikilen adamla başımı iki yana sallayıp kendime geldim. Adam eliyle gitmem gereken yeri işaret ederek önden ben arkadan o ilerliyorduk.

Beyaz verandadan çıkıp evin kapısının önünde durunca adam zili çaldı. Kısa bir süre sonra kapıyı klasik hizmetçi kıyafeti giymiş genç ve hizmetçi kıyafetinin bile içerisinde son derece seksi duran kız kısa bir hoşgeldin dedikten sonra yanımda ki adam konuştu.

" Bu bayan Bay Malik'in misafiri. Onu odasına götürün. "

Kızın gülen yüzü solarken gözlerinde ki beliren öfke ve kıskançlığı görmemle tek kaşımı kaldırıp ona baktım. Güçlükle adamı onayladıktan sonra daha fazla beklemeden içeri geçtim.Hizmetçi kapıyı kapatıp beni merdivenlere yönlendirdi.

Merdivenlerden çıkarken duvarda asılı fotoğrafları inceliyordum. Basamaklar bitip ikinci kata çıkan merdivenlerden tekrar çıkarken yanımda sinirle soluyan kıza bakıp konuştum.

"Pek bir sinirli duruyorsun?"

Nefret saçan gözleri meydan okuyarak bakan gözlerimle birleşince gıcık bir şekilde gülümsedi.

"Size öyle gelmiştir. "

Ardından ekledi.

" Efendim."

Ona gözlerimi devirince girdiğimiz koridorda ilerlemeye  başladık. Koridorun sonunda gözüken odaya ilerlerken yanımda ki sünepeyi durdurdum.

" Sanırım bu oda Zayn'in?."

" Evet efendim. "

Sinsice sırıttım ve 'güzel' diye mırıldandıktan sonra sünepeye döndüm.

"Tamam sen aşağıya inebilirsin buradan sonrası özel hayata giriyor. "

Kız karşımda sinirden kızarırken birşey demeden arkasını döndü ve uzaklaşmaya başladı. Derin bir nefes alıp büründüğüm gıcık kişiliği atarak doğal halime döndükten sonra siyah kapıya ilerledim. Kapının önünde durduğumda üzerimi düzeltip kapıyı tıklattım. Içeriden gelen Zayn'in sesiyle kapıyı aralayıp başımı aralıktan uzatınca yatakta oturmuş kapıya bakan Zayn'le göz-göze gelince parlayan gözlerine karşılık içeri geçip kapıyı kapadım. Bakışlarım alçıda ki koluna gittiğinde elimle ağzımı kapattım. Gözlerim dolarken Zayn bu halimi görünce yanıma ilerlemeye başladı.

"Amy gelmişsin güzelim. "

Tam olarak karşımda durunca beklemeden ona sıkıca sarıldım. Ellerimi ensesinde ki saçlarla oynamak için yönlendirirken alçıda olmayan kolunu belime sardı ve başını boynuma gömdü. Gözlerimi kapatıp ellerimi vücudunda gezdirmeye başlayınca inledi.

"Sikeyim Amy dur. "

Kıkırdadım ve geri  çekildim.

"Bu kolla seni beceremem güzelim. "

"Salak."

Gülüp sağlam eliyle elimi tutup yatağına ilerletince konuştum.

" Evden kaçtım. "

Kaşlarını çatıp gülerek bana baktı.

"Ben gelmezsin sanmıştım. "

"Ben birşeyi yapıcam dersem yaparım Zayn."

Yatağa oturup beni yanına çekince oturdum ve ona bakıp sordum.

" Zayn bu ev beni getirdiğin ev değil? "

"Orası benim kafa dinlemeye gittiğim evim güzelim. Burası asıl evim."

Başımı salladım. Şaşırmadım çünkü zaten oldukça zengin bir ailesi vardı. İki evi olması hiç tuhaf değildi.

" Zayn?"

Gülümseyerek bana baktığında buraya geliş amacımı ve tanıştığımız günden beri dolgun dudaklarının tadına bakmanın zamanı geldiğini anlamıştım.

Hızlı bir şekilde onun şaşırmasına rağmen kucağına çıktığımda inledi ve sağlam eliyle kalçamı kavradı. Gözlerinin içine bakarak dudaklarımı yaladığımda  beni kendine bastırıp inledi.

" Birileri öpücükle iyileşecek gibime geliyor. "

Dudaklarının üzerine fısıldadım. Güldü ve başıyla beni onayladı. Gözlerinin içine bakarken ellerimi yanaklarına yerleştirdim ve nefesimi dudaklarının üzerine üfleyerek güldüm. O bir kez daha inleyince beklemeden dudaklarımızı birleştirdim.

Dudakları alt dudağımı kavrayıp emmeye başladığında aynı işlemi üst dudağına yaptım.

Ellerimi sertçe boynuna sarıp dudaklarımı araladığımda dili dudaklarımın arasından ağzımın içine kaydığında seslice inledim. Dillerimiz buluştuğunda eliyle kalçamı sıktı.

Nefesimizin sonuna gelirken dillerimizi ayırdı ve damağımı yalayıp dudaklarımızı ayırdı. Islanan ve şişen dudaklarımızı birkez daha birleştirince bu sefer beni yatağa yatırıp üzerime çıktı. Alçıda ki koluyla yataktan destek alırken sağlam elini beline doladığım bacağımı okşamakla kullanıyordu.

Kısa süre sonra dudaklarımızı ayırdığımızda ellerim yanaklarını kavrarken sağlam eliyle yüzüme gelen saçları itti.

" Sikeyim altımda yatarken tanrıça gibi duruyorsun."

Güldüm.

"İyileştin mi bakalım Zayn?"

" İyileşmek mi? Şuan koşarak uzaya giderim kızım. "
 

Rude Boy Where stories live. Discover now