26

7.8K 719 92
                                    

Yav ben bölümü saatlerdir paylaştım sanıyordum amk yorumları okuyayım dedim daha taslak nxkavxh. Neyse valla dün Double update yapacaktım ama bir takım şeyler oluyor. Benim abimler ikiz ve doğal olarak yaşıt birisi askerde diğeri de açıktan okumak için tecil ettirmeye çalışıyor falan ona biraz moralim bozuk dua edinde olsun. Neyse bana ulaşmak için Instagram hesabımı takip edebilirsiniz - - > @rihfectt. Yazım hatalarım varsa kusura bakmayın iyi okumalar!

Dinleyin: 5 Seconds of Summer - Good Girls

****

Esneyip asansör durduğunda açılan kapıdan dışarı adımımı attım ve kahvaltı etmek adına restorana ilerledim. Hayatta yemekten daha çok sevdiğim birşey varsa oda açık büfedir! Bir tabağın içine hamburger, bitter çikolata ve balık koyup hepsini aynı anda yemek istesen kimse birşey diyemezdi.

Otuz iki diş sırıtıp hemen bir tepsi aldım ve bu ufak heyecanımı üzerimden atmak adına silkelenip kendime geldim. Hemen yiyebileceğim şeyleri tepsime yerleştirdikten sonra anlaştığımız masada beni bekleyen Ariana'yı görünce oraya ilerledim. Beyaz sandalyeyi çekip oturacağım sırada bir başkası sandalyeyi çekip oturmam için yardım etti. Oturmadan önce sandalyeyi öne doğru itip rahat etmemi sağladıktan sonra başımı çevirip baktım. Leonardo aptal bir gülümsemeyle bana karşılık verdi ve konuştu.

" Ikinize de günaydın güzel bayanlar."

"Günaydın Leonardo."

"Günaydın?"

Ariana benim aksime sorarcasına cevap verdiğinde onun bu yakınlığının tuhaf karşıladığını anlamış oldum. Leonardo yanımda ki boş sandalyeyi çekip oturduğunda Ariana'ya söyledim.

" Ariana bu Leonardo. Kendisiyle dün gece tesadüfen balkondan-balkona sohbet ettik."

"Ve basit bir sohbet onun sana daha doğrusu bize bu kadar yakın davranma hakkı verdi çünkü? "

Masanın altından ona vurduğumda küfür etti.

"Haklısınız aslında. Sadece burada arkadaşım yok ve Amy benimle sohbet edince ben yakın davrandım. Hoşunuza gitmeyeceğini bilseydim-"

"Leonardo kes şunu. Ariana sadece tanımadan neden yakın davrandığını merak etti ve cevabını aldı. Öyle değil mi Ariana?"

"Hı, öyle."

Ariana geçiştirerek konuşunca ona göz devirmemek için kendimi tuttum. Leonardo başını salladı ve daha sonra içten bir şekilde gülümseyip konuştu.

"Aslında haklı Amy. Hak veriyorum."

Omuz silktim ve konuyu değiştirmek için ne söyleyebilirim diye düşünmeye başladım.

-Zayn'in Bakış Açısı -

"Daha kendi dilimi düzgün konuşamıyorum kadın bana italyanca diyor."

Sandalyeyi çekip otururken homurdandım. Liam bu halime gülerken Becky ve Roman başlarını iki yana sallamayı tercih ettiler.

"Yine n'oldu?"

"Şu yeni gelen Italyan öğretmen benden dayak yemek istiyormuş. Pek birşey değil."

Onlar benim bu sinirli halime gülerken ofladim ve konuyu değiştirmek adına konuştum.

" Bak İtalyanca dedim aklıma Amy geldi. Ariana ile beraber İtalya'ya gitmiş. "

"Oh çok güzel yapmış! "

Becky pembe saçını savurup adeta çığırdığında ağzına bir tane yumruk atmamak icin kendimi zor tuttum. Liam parmaklarıyla ritim tutmayı bırakıp konuştu.

" Peki ne yapmayı düşünüyorsun?"

"Elim kolum bağlı olarak gelmeyi beklemekten başka seçeneğim yok."

Yüzüne yayılan sinsi sırıtmayı görünce oturuşumu dikleştirdim. Yine aklından bir sinsilikler geçiyor olmalıydı. Aklında ki planı merak ettiğim için tıpkı en sevdiği çikolatayı görmüş dayak yemeyi severim tipli küçük çocuklar gibi konuştum.

" Senin aklında bir plan var? "

"Var tabi. Bizim yarıştan arkadaşlar olan Niall ve Louis varya onları ara Harry'yi bulup hazırlansılar."

" Iyi güzel hoşta neden?"

"İtalya'ya gidiyoruz, sana ait olan almak için."

Rude Boy Where stories live. Discover now