20

11.3K 865 228
                                    

Merhaba ben geldim. Altı gündür kurguyu toparlamaya çalışırken hayatımda bazı olumsuz şeyler yaşadığım için Rude Boy yazasım yoktu. Daha fazla bekletmemek için yazdım. Yalnız uyarımı yapayım çok az bir cinsel içerikli kısım var. Rahatsız olan anlayabilir. Neyse bana ulaşmak için Instagram hesabımı takip edebilirsiniz - - > @rihfectt. Yazım hatalarım varsa kusura bakmayın iyi okumalar!

Dinleyin: 5 Seconds of Summer - The Only Reason

****

Kapıyı açıp Zayn'i görünce dudaklarımı ısırdım. Beni itip içeri girdikten sonra çelik kapıyı kapatıp sırtımı sertçe kapıya çarptığında inleyip ensesinden tutup onu kendime çektim ve dudaklarımızı birleştirdim. Bacaklarıma inen parmaklarını yakalayıp parmaklarım arasından geçirdim ve dudaklarımızı ayırıp hızlı bir şekilde onu karşıdaki duvara yasladım. Dudaklarımı ısırıp gömleğinin düğmelerini hızlıca açtım. Gömleğin yakalarından tutup iki yana çektiğimde karşıma çıkan dövmeli tenine ağzım sulanmış bir şekilde baktım. Daha sonra dudaklarım hızlıca göğüslerini buldu. Islak öpücüklerimi göğsü boyunca sürdürürken inledi ve beni kendine bastırıp titrek nefes aldı.
"Amy sen harikasın."

Parmaklarım kaslı kollarında harekete geçtiğinde kasları gerildi. Dudaklarımın işini dilime bırakıp yavaşça yere çökerken dilimi karın kaslarında tüy gibi hafifçe gezdirdim. Yüksek sesle inleyip beni ayağa kaldırdı ve kucağına alıp merdivenlere ilerledi.

"Zayn."

Bana baktığında yutkundum ve gülümsedim bana karşılık verdikten sonra ilerlemeye devam etti. Sakallı yanağına elimi yerleştirip onu izlemeye başladım. O ise yerini bildiği odama yaklaşırken boynuma dudaklarını bastırdı. Uzun dili orada gezmeye başladığında yeni uzamaya başlayan saçlarını çektim ve konuştum.

"Beni delirtiyorsun."

"Hangimiz daha çok delirtiyoruz tartışmayalım istersen."

Kıkırdadım. Odamın kapısını açıp dağınıklığı umursamadan beni geniş yatağıma ilerletirken dudaklarımı ısırıp alnından akan terlere baktım. Bir insan terlerken bile dayanılmaz olmamalıydı. Ona itaat etmek istiyordum. Eğer isterse ona tapardım bile.

Sırtım yumuşak zeminle buluşunca üzerime çıkıp bacaklarını iki yanıma yerleştirdikten sonra dudaklarını ısırdı ve sol eliyle bol tişörtümden gözüken göğüslerimi sıktı. İlacımı içme saatim geldiği için istemeye-istemeye onu durdurdum. O ise buna homurdandı.

"Sikeyim yine n'oldu Amy? "

"İlaç içmem gerek Zayn."

"Yoksa şu cinsel performansı arttıranlardan mı."

Kahkaha attığında kafasına vurdum ve onu üzerimden ittim.
"Ne yani yine mi sevişemeyeceğiz?"

"Evet şimdi kes sesini yoksa ben kesmesini bilirim."

"Demek asi kızı oynuyorsun bunu sevdim."

Ona dik-dik baktıktan sonra başımı iki yana sallayıp yataktan kalktım. Masamın üzerinde duran ilacı alırken Zayn sordu.

"O ne ilacı Amy?"

"Antidepresan."

Tek kaşını kaldırdı.

"Onu neden içiyorsun?"

"Çünkü bunu içince uyuyorum ve hiçbir şeyi düşünmek zorunda kalmıyorum."

Yataktan kalkıp yanıma geldi. İlacı elimden alıp rastgele bir yere fırlatırken ona şaşkınca baktım. Bileklerimden tutup beni yatağa götürürken sinirle konuştum.

"Sen ne yaptığını sanıyorsun!"

Bana cevap verme gereği duymadan yatağa oturup sırtını başlığa dayadı ve bacaklarının arasına beni oturtup başımı göğsüne yasladı ve saçlarımı okşamaya başladı.

"Anlat bakalım neden antidepresan içiyorsun."

"Bunu bilmek zorunda değilsin."

"Hayır bilmek zorundayım senin hakkında olan herşeyi bilmeliyim. "

Omuzlarımı düşürdüm.

"Kimseye sıkıntılarımı veya hislerimi anlatamıyorum. Bu yüzden hiçbir zaman mutlu olamadım. Anneme bile anlatamıyorum. Onları anlatmak için doğru düzgün kelimeler olduğunu sanmıyorum. Düşünüyorum hayatımın çoğunu düşünerek ve birşeyleri içime atarak geçiriyorum. Böyle olmak istemezdim ama kimse beni anlamıyor. Insanlar elimden tutup bu sorunumu aşmama yardım etmek yerine bütün bu yalnızlığımı kendim isteyerek inşa ettiğimi düşünüyor. Ama bana sadece yardım etseler benim konuşmam için çabalasalar yılların birikimi bir kaç dakikada dudaklarım arasından dökülecek ve ben serbest kalacağım. Ama bunu anlamıyorlar. Anlamak istemiyorlar yardıma ihtiyacım var birinin beni kendimden kurtarmasına ihtiyacım var. Ağlamak ve değer verdiklerimi kaybetmek istemiyorum. "

Saçlarımı okşaması beni rahatlatırken isyan edercesine konuştum.

"Arkadaşlarımın ilk tercihi olnak istiyorum. Başlarından savurdukları ama ben dışında herkese yardım eden arkadaşlarımın bana bu kötü günlerimde 'Hayır daha fazla düşünmene izin vermiyorum' demelerini bekliyorum. Benim dışımda herkesin sorununu iyi olup olmadığını düşünen arkadaşlarımın artık benide değerli hissettirmelerini istiyorum. Sevgiye aç bir insanım. Sevgi ve ilgi istiyorum. İnanıyorum ki sevildiğimi hissedince iyileşeceğim ve kapalı kutu olmak yerine bütün duygularımı, düşüncelerimi, korkularımı, hayallerimi insanlara anlatmak istiyorum. Sadece benimle hayal kurduğunu sandığım insanları başkasıyla hayal kurarken görmek veya başkasına benden daha fazla sevgi göstermesini değil aynı eşit sevgiyi bana göstermesini istiyorum. Hayallerimiz bize özel olsun istiyorum. Sevilmek istiyorum. Yoksa gün geçtikçe ölüme biraz daha yaklaşıyor gibi hissediyorum. "

"Amy... Güzelim sen gerçekten çok saf ve masumsun herkesi kendin gibi sanıyorsun. Ama sana söz veriyorum kimsenin sana göstermediği sevgiyi, ilgiyi ben sana göstereceğim. "

Kolları arasında ona dönüp gözlerinin içine bakarken ıslak yanaklarımı sildi ve konuştu.

""Amy Langdon; yolunu aydınlatan ışık olacağım. Seni seveceğim tıpkı çocuğunu koşulsuz şartsız seven bir anne gibi. Seni koruyacağım tıpkı bir baba gibi. Seni sevgimle iyileştireceğim tıpkı deli bir aşık gibi."

Rude Boy Where stories live. Discover now