7

12.6K 938 140
                                    

Ya şuan sinirden çıldırıyorum. Az önce TELEFONDAN BİR BUÇUK SAATİMİ AYIRIP UP UZUN BÖLÜM YAZDIM AMA SİLİNDİ! Şansımı sikeyim. Neyse umarım bu sefer silinmez. Bana ulaşmak için Instagram hesabımı takip edebilirsiniz ---> @ rihfectt. Yazım hatalarım varsa kusura bakmayın bölüme geçebilirsiniz iyi okumalar! 

Dinleyin: Rihanna - Hate That I Love You 

**** 

-Zayn'in Bakış Açısı- 

Elimde ki sigarayı yere atıp ayağımla ezdikten sonra eski okul binasına bakıp iç geçirdim. Başım o kadar çok ağrıyordu ki gözüme bile vurmuştu ağrısı. Ellerimle gözümü ovuşturup sırf Amy için geldiğim okula hızlı aynı zamanda sert adımlarla ilerledim. Biraz ilerimde okul binasına giriş yapmak üzere olan Ariana'yı görünce ona seslenip 'Amy Nerede?' diye sormak istesem de bundan vazgeçip ders programını ezbere bildiğim için en olmadı şuan ki gireceği dersten onu çıkarma planlarım vardı. 

Binaya girip hala çocuk olarak kalmış veletlere baktıktan sonra yüzümü buruşturup hemen ileride ki yemekhaneye ilerledim ve oraya girip etrafa göz gezdirmeye başladım. Kalabalık yemekhanede Ariana bile başka birileriyle oturuyordu ama o yoktu. Büyük ihtimal sınıfındaydı. Oflayıp yemekhaneden çıktığım sırada o gün onu terslediğim ve herkesin gözü önünde küçük düşürdüğüm yere gelince aklıma o anların gelmesine engel olamadım. 

-2 Gün Önce- 

Elimde ki telefonu küfür ederek sinirle cebime sıkıştırdım ve tuvaletten çıkıp ateş saçan gözlerle etrafa bakarken birinin bana çatması ve onu öldüresiye dövmek için zaman kolluyordum. Bu gece olan yarışın ertelendiğini öğrendiğim için sinirden kuduruyordum. O yarış benim için çok önemliydi. Hepsi bir yana bana değil bir yıl bir ömür yetecek kadar para gelecekti. Ama yarış sebep denilemeyecek şeyler yüzünden bir ay sonraya ertelenmişti. Sinirimi birinden çıkarmam gerekti. 

Ben hızla koridorda ilerlerken ufak bir bedenin bana çarpmasıyla damarıma basılmışcasına yüzüne bakmaya gerek duymadığım kızı yere itip küfürler ederek onu küçük düşürmeye başladım. En sonunda baştan beri yapmam gereken şeyi yapıp kızın hıçkıran kıza baktığımda beynimden vurulmuşa dönmüştüm. 

Dehşetle gözlerim açılırken Amy güçlükle yerden kalktı ve ona acınası bakışların yanında onu küçümseyerek bakanlara güçlükle bakıp iç çekerek ilerleyeceği sırada  kolunu tuttum ve gitmesine engel oldum. 

''Dokunma bana!Bırak! ''

''Amy sikeyim hayır dur!''

''Yaklaşma bana uzak dur benden!''

Yüzüme bakmadan haykırarak konuşmuş ve koşarak yanımdan uzaklaşmıştı. Dehşete düşmüş bir şekilde arkasından bakarken fısıldaşıp bana tuhaf bakanların aksine adeta bağırarak konuşan çocuğun dediklerine dikkat kestim. 

''Kesin dün gece çocuğun altına girmiştir. Bu gün de sevgilisi ayaklarına yatmıştır. Sürtük. ''

Omzumun üstünden bunu demeye cesaret edebilen çocuğa baktım ve hemen ardından ayaklarım üzerinde ona döndüm ve sordum. 

''Ne dedin sen?''

Ona seslendiğimi görünce yutkunup bana bakarken ne kadar tehlikeli bakıyor olduğumu tahmin ettiğimden bir adım gerileyip susmasını doğal karşıladım. Şimdi bu ibneden tüm hırsımı çıkarmamam için bir sebep yoktu. Ve bende böyle yaptım. Koşarcasına yanına gidip ona en sert yumruğumla vurduktan sonra yere yığılan bedeninin üstüne çıktım ve yakasından kavrayıp yumruklarımı en sert şekilde indirmeye başladım. Korkularından kimse onu altımdan alamıyordu. Bundan dolayı bayılmasına neden olacak son darbeyi geçirmeden önce konuştum. 

Rude Boy Where stories live. Discover now