22

9.4K 844 260
                                    

Abe naparsınız şuparlar jdhajshja. Geçen bölüm siz şok falannxjahjs. Artık birşey olması lazımdı ama aq hep böyle sevgi pıtırcıklarıydılar falan jdbansb. Neyse siz beni linç etmeden gidiyorum. Bana ulaşmak için Instagram hesabımı takip edebilirsiniz - - > @rihfectt. Yazım hatalarım varsa kusura bakmayın iyi okumalar beya!

Dinleyin: Taylor Swift - Bad Blood

****

"Durduk yere böyle atarlanman çok saçma olmuş. "

"Ne demek saçma! Ari kendine gel sen benim arkadaşımsın benim haklı olduğumu savunmalısın!"

"Bak oda haklı sende haklısın yarı yarıya. Ama böyle atarlanmasan iyi olurmuş."

"Hiçte bile!"

Konuşacağı sırada yemekhaneden içeri giren Zayn'i görünce gözlerimi devirdim. Sinir bozucu pislik! Alçılı koluna dikkat ederek masaların yanından geçerken beni görünce geçeceği yeri değiştirince kaşlarım çatıldı. Yanımdan geçmemek için yolunu değiştirdi!

Sol tarafımızda ki masaya oturduklarında önümde ki şeftalili soğuk çaydan hızlıca içtim. Yan gözle masalarına bakınca Zayn'in kolunun altında ki Jessica'yı görünce şaşkınlık içerisinde tamamen başımı çevirip onlara baktım. Zayn kulağına birşey fısıldadıktan sonra Jessica iğrenç kahkahası ile herkesin dikkatini çekti. Benim dikkatimi çeken ise gülüşünü Jessica'nın boynuna başını gömerek  gizleyen Zayn oldu. Hayal kırıklığı ile önüme döndüm. Gerçekten Zayn'den bunu beklemezdim. Demek ki benim dışımda konuştuğu kızlardan biri Jessica kaltağıydı.

Sinirle elimi yumruk haline getirdim. Eteğimin açıkta bıraktığı bacağıma tırnaklarımı geçirdikten sonra çapraz masada oturan ve bacaklarımı kesen Evan'a göz devireceğim sırada aklıma gelen fikirle sinsice sırıtıp Ariana'ya döndüm. Tek kaşını kaldırıp bana merakla bakarken boğazımı temizledim ve konuştum.

"Aklımda süper bir plan var."

"Neymiş o süper plan Bayan ben çok zekiyim?"

" İzle ve gör. "

Masadan kalktım. Aşağıya inen eteğimi düzeltip dahada kısalmasına neden oldum. Yan masada boş boş konuşan Jessica'yı dinlemek yerine dikkatle beni izleyen Zayn'e inat kıvırtarak Evan'a ilerledim. Evan merakla gözlerini açıp bana bakarken etegimin açılıp frikik vermemi umursamadan eğildim ve kulağına fısıldadım.

"Benimle bahçeye gelir misin acaba Evan?"

"Hassiktir sen iste okyanusu yürüyerek geçerim. "

Kıkırdadım. Sandalyesinden kalktığında bileğini tuttum ve sinirle bacağını oynatan Zayn'e inat yemekhanenin çıkışına ilerledim. Evan arkamdan sessizce gelirken kapıyı itip dışarı çıktım.

Koridorda ki bir kaç meraklı bakışlara maruz kalınca gerilmiştim. Fakat kısa sürede kendime gelip bahçeye çıkınca sakin bir yere geçtik. İnsanların bakışlarına maruz kalmak benim için her zaman berbat bir durum olmuştu. Dikkat çekmeyi asla sevmezdim. Diğer herkes dışında dikkat çekmek için kıçımı yırtmazdım. Bu davranışları sergileseydim birilerinin gözünde değerim olurdu ama. Ne aptalca. Silkelenip kendime geldim. Merakla her hareketimi izleyen Evan'a baktım. Bir adım atarak ona yaklaştığımda teninden yayılan erkeksi koku gerçekten hoşuma gitmişti. Yeşil gözleri merakla bana bakarken konuşacağım sırada merdivenlerin oradan bizi izleyen Zayn'i görmemle parmağımı onun göğsüne koydum ve orada hayali daireler çizerek konuştum.

" Seni yakından tanımak istiyorum Evan. Tabii sende istersen?"

"Isterim ama birden bire bu istek nereden geldi sana konuş bakalım."

"Sadece dikkatimi çekiyorsun ve seni tanımak istedim. O kadar. "

"Ciddisin?"

"Hiç olmadığım kadar hemde."

"O zaman yarın akşam seni saat 9da evden alırım. Tabii önce bana numaranı verip adresi mesaj atarsan."

" Yanında kalem var mı? "

"Hayır, ne gezer."

"Okula geliyorsun."

Omuz silkti.

" Umurumda gibi gözüküyor mu?"

"Hayır? "

Diye sordum güldü ve yanımızdan geçen elinde kalem olan birini yakasından tutup durdurdu. Çocuk çırpınırken o bunu umursamadi. Siyah pilot  kalemi çocuğun elinden aldı. Bu sırada hala bizi izleyen Zayn'le göz - göze gelince hırsla nefes aldım. Dişlerimin arasına kalemi sıkıştırıp kapağı çıkardım ve Evan'ın büyük elini kavrayıp avucuna numaramı yazdım. Evan memnunca gülümsedi.

"Pekâlâ sana mesaj atacağım."

"Bende bekliyor olacağım."

Dudaklarını ısırdığı sırada son hamlemi yaptım. Parmaklarım üzerinde yükselip dudağının kenarına dudaklarımı bastırdım. O an sinirle orayı terk eden Zayn kesinlikle günümü güzelleştirmişti.

Rude Boy Where stories live. Discover now