62.KAPITOLA

3.2K 185 0
                                    

o dva měsíce později

Svatba už je skoro za dveřmi a já už mám konečně všechno nachystané, naplánované, připravené a zorganizované. Mohla jsem se už jen věnovat hudbě a nemyslet na to, že za necelý měsíc si s Niallem řekneme svoje ano.

Dneska jsem se rozhodla celý den strávit na zahradě mojí  vily s kytarou a blokem. Potřebovali jsme novou písničku, a tak jsem si to vzala na starost. Potřebovala jsemse nějak uvolnit. Zhruba kolem poledne jsem málem měla infarkt. Ze zadu ke mně někdo přišel a těsně u ucha mi řekl: "Ahoj El, jak se máš?". Byl to Liam s Louisem a ten, kdo na mě promluvil byl samozřejmě Loui.

"Louisi přísahám, že jestli ještě jednou mi něco takového uděláš, tak tě vlastnoručně uškrtím. Málem jsem z tebe měla infarkt.", vytkla jsem mu, ale on se jen strašně smál. Protočila jsem nad ním oči a vrátila se k rozdělané písničce. Liam si sedl vedle mě podíval se na to, co už jsem měla udělané. Louis se po chvíli uklidnil a posadil se z druhé strany vedle mě.

"Ta písnička zní opravdu dobře. Myslím, že to bude jako obvykle skvělé El.", pochválil mě Liam a já se usmála.

"Diky Liame. Jsem ráda, že se líbí. Potřebovala jsem si na chvíli oddechnout od všech těch příprav a zmatků okolo svatby odpočinout.", řekla jsem a zkusila zahrát kousek té nové písničky, která měla název I am here for you. Louis a Liam to zpívali a opravdu to znělo skvěle.

"Hele El, jak se cítíš jako budoucí nevěsta?", zeptal se mě Loui a já se zarazila. "Nevím co ti mám říct. Cítím se normálně. Nialla miluju a je mi jedno jestli budeme spole jen tak, nebo jestli budu mít jeho přímení. Nic to zkrátka nemění na tom, co k němu cítím.", pokrčila jsem rameny a Louis se usmál. Po chvíli ticha mě něco napadlo.

"Kluci mám na vás takový malý dotaz. Koho z vás si vybral Niall jako svědka?", Liam s Louisem se po sobě podívali a Liam nakonec řekl. "Niall se ještě nerozhodl, řekl nám že se rozhodne až před obřadem. Nechce, aby jsme se kvůli tomu hádali a tak o tom raději nemluví. Kdo půjde za svědka tobě? Hannah?", zeptal se nakonec Liam a ja jen přikývla. Pro mě byla Hannah jasnou volbou, protože dá se říct, že nikoho jiného pořádně nemám a co se týče toho, kdo mě odvede k oltáři, tak toho se z radostí ujme můj bratr.

"Kluci teď už o svatbě mluvit, ale nechci. Jestli jste tu jen kvůli tomu, tak můžete zase jít, ale jestli tu chcete zůstat, tak buďte nějak užiteční a pomožte mi dodělat tu písničku.", řekla jsem s vážným obličejem a kluci se rozesmáli.

"Dobře vyhrála jsi. S čím chceš pomoct?", zeptal se Liam, hned jak se přestal smát a já jemu i Louisovi vysvětlila, kde jsem se sekla v nápadech na další sloky.





Jak jsem slíbila je tu ještě jeden díl. Snad se vám líbí víc než ten předchozí a i když nerada, tak vám musím oznámit, že nám zbývá jen jedna, max dvě, kapitoli a epilog a pak už bude konec. ;)


Holka z děcáku [ ff s one direction ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat